- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
radio100jozs
őstag
-
-
-
dr.bubo
őstag
válasz
lakospeti #9016 üzenetére
A havidíjon felül nincs plusz költség. hivatalosan 30 nap a bekötés, de párnap alatt beszokták kötni. 6-7 éve vagyok a T-nél. Nekem nincs gondom a szolgáltatás minőségével. Ha volt valami hiba gyorsan megcsinálták. Egyszer húzódott tovább 72 óránál a javítás, de kaptam arra is jóváírást. Számlázással( hűségnélküli havidíj kiszámlázása), meg hűség hosszabbítással voltak gondjaim (ügyfélszolgálatosok nem voltak a topon), de eddig azokra is kaptam jóváírást.
-
dr.bubo
őstag
válasz
lakospeti #9014 üzenetére
Akkor az már optika.
Ha beírod, T oldalán a címedet pontos összeget fog kiírni, neked a havidíjnak, mint, ha csak simán nézed az oldalon a díjcsomagokat. Érdemes telefont is nézni, mert lehet, hogy az alap telefon csomagot is jó áron kapod. A három szolgáltatás esetén pedig van már tripla kedvezmény.
Én a IPTV CS+HD, 30 NET, Alap telo, + film világ, nagyvilág mini csomagért fizetek Kb. 11ezer FT-ot. -
-
kabelmania27
félisten
válasz
lakospeti #9010 üzenetére
Üdv!
Miden tévéhez kell külön box független hogy okos, van-e benne dvb-c tuner vagy sem, és max három boxot lehet kérni, UPC-nél nem kötelező a box, szintén három eszközt lehet kérni max, viszont a többin lehet nézni az analógot és kb 27 kódolatlan digitálist, tévét helyedben meghagynám a UPC-nél.
1221 lemondás gomb után tudsz kérni ügyfélmegtartót akár az egészre akár csak a tévére, lehet kiadják a 12 vagy a 18-as csomagot, ha mindneképp váltani akarod a netet akkor mellé rendelsz egy alap telefont, ha csak netet kérsz úgy drágább.
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest