- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
fsdb
aktív tag
válasz
screeny #11085 üzenetére
CAT5 - 100 Mb/s adatátviteli sebesség
CAT5e - 1000 Mb/s átviteli sebesség
CAT6 - 1000 Mb/s átviteli sebességEgyik srác futott bele munkahelyen, alaplap usb3 és a vinyó vezérlő egy chipkészleten, a sávszélesség meg megoszlik.Papíron tudja, csak vagy az egyik vagy a másik.
Ilyen is megesik néha. -
-
Janó 44
tag
válasz
screeny #9869 üzenetére
Akkor jól sejtem, hogy annál a személynél érdemes(!) megkötni a szerződést, akit házhoz kiküld a Telekom? -Csak mert ma megjelent az Aba Sámuel utcában is valaki a Telekomtól, és azt beszéltem meg vele, hogy jöjjön vissza holnap. Egyébként ezt mondta a bekötések idejéről: "Augusztus-szeptember.".
-
Nooeca
senior tag
válasz
screeny #9884 üzenetére
Itt egy hozzászólás korábbról. De biztos azért jóval több lemaradt még, mert azért 1 hónap alatt ilyen lassan csak nem dolgoznak.
-
Nooeca
senior tag
válasz
screeny #9882 üzenetére
Bonyolultan fogalmaztad meg és lehet én értem félre, de azt állítod, hogy ha 3 részre osztjuk Pilist (4-esen túl, 4-es és vasútállomás között, illetve vasutállomáson túl) akkor az utóbbi kettő közül csak az utolsóban láttál kábeleket?
Mondjuk voltak már itt irogatások, hogy a Kávai utcán is van, ami pedig már a 4-esen túl van, illetve a végén az Erdő utca és a Vágóhid utcánál is, de ezek szerint - legalábbis én így értelmeztem - a középső rész még kimaradt.
-
Nooeca
senior tag
válasz
screeny #9767 üzenetére
Én is ezt tudom, sőt, a reakciom rá azt volt, hogy megmondtam az alvállalkozónak hogy nem azért nincs hálózat, mert hogy nincs rá pénz, vagy mert nincs engedély, hanem azért nincs mert ők az alvállalkozók. Nem akarnak / képtelenek kivitelezni / vagy csak szimplán máshol akarnak dolgozni, és jobban tennék, ha olyanra bíznák a munkát, akik képesek elvállani azt amit el kell.
A legnagyobb vicc kategória, hogy 2014 januárjától akarják begyűrni a DÉMÁSZ engedélyt (vagy még korábbról is, nem tudom), ma meg már eltelt 2 év és 4-5 hónap. Ilyen távban nézve, 2018-2020-ra se lesz DÉMÁSZ-os területen optika.
+ hogy a fenében van hálózat így Monoron, mert az is DÉMÁSZ.
De el is mondtam nekik, hogy maguknak megalkotni egy saját törvényt, kár, és sajnálom azokat akik összeültek azért, hogy erre időt szánjanak, mert tipikusan jobb a nehezebb út.
-
regener
veterán
válasz
screeny #9624 üzenetére
Jöhetnének már, mert hiába van normális routerem a net nem elég a mostani játékoknak (pl. CSGO) amíg megy öcsém gépe is (sebeségkorlát eszközre routerből ide vagy oda). Amint leoffolja öcsém a gépet a játékok megvadulnak és minden rózsaszín lesz, mint a mesében, csak ez a valóság.
-
Nooeca
senior tag
válasz
screeny #9424 üzenetére
Q1-ben nem valószínű hogy lesz mozgás.
Démászos területek közül egyedül Örkényt és Táborfalvát emlegeti az alvállalkozó... ha jól tudom Pilis is Démász szóval szerintem csúszik. Év közepére igérte ebbe a két településre az optikát, illetve most Inárcson megy a dolog szintén év közepi kezdéssel...
-
Nooeca
senior tag
válasz
screeny #9415 üzenetére
Nem, és ha lenne ott Telekom, arról tudnék.
Viszont Pilisen van ilyen.
De mint írtam, a UPC-nek is van ilyenje az oszlopain, ha nem hiszed, holnap hozok képet... ismételten.
Sőt itt is van, nem tudom mennyire hasonlítanak egymáshoz, te elég közeli képet raktál fel, én ezeket csak távolról látom, mindkettő fekete, hengeres:
Alsónémedi - Google Maps UPC eszköz. -
Nooeca
senior tag
válasz
screeny #9400 üzenetére
Az a fekete hengeres valami az ADSL hálózat része a UPC-é, ilyen van Alsónémedin is, Dabason is, Örkényen is, Táborfalván is. A többiről fogalmam sincs.
Egyébként ezt már egyszer én is beraktam ide képként egyet fotóztam alsónémedin egyet meg már nem is emlékszem hol. (akkoriban természetesen nem volt még csak tervben sem a Telekom errefelé.)
-
Janó 44
tag
válasz
screeny #7802 üzenetére
Úgy rémlik, 12900 volt ráírva a "röpcédulájukra" a legnagyobb csomaghoz, csak az nekünk drága mulatság lett volna, de a legkisebb csomagjuk viszont korántsincs messze a kedvező árkategóriától. Másfelől meg a Képüsz Kft. hálózatán az Internetet a Dunakanyar Holding Kft. biztosítja, a KÉPÜSZ "csak" kábelTV -t ad rajta. Csak ha érdeklődsz utána, kérdezz rá, hogy korlátlan -e az adatforgalma /már amennyiben ez lényeges/, mert azt úgy rémlik, nem tüntették fel a papíruszon! Ha valaki be tudja esetleg linkelni neked a papírt, ami sajna nekünk már nincs meg, akkor gondolom azt meg fogod köszönni. Arra emlékszek, hogy közel van a legnagyobb UPC -s csomaghoz árban, csak épp sávszélben nem az 50 -s (szóval ha ár/érték arányról van szó, egyértelmű, melyik jobb.
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest