- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
RPZ
tag
Sziasztok!
Tudnátok esetleg biztos infot arról, hogy milyen dvb-c beltéri egységgel lehet nézni a digitálisan kódolatlan adókat egy analóg tv-vel?
Az már biztosan kiderült, hogy a Thomson THC300-as készülék NEM JÓ, mert a kódolatlan adóknak kb. csak a harmadát tudja venni, a többire azt írja, hogy kódoltak!/Most látom, h. Hojos hárommal alattam ugyanezt kérdezi
./
-
-
M^xx
aktív tag
Ajánlom neked a UPC direct tv előfizetését
91 csatorna
Direct+ csomag1620 Ft
2016. február 5-ig tartó határozott időtartamra a havidíj a beüzemeléstől számított első 6 hónapban bruttó 1620 Ft, a 7. hónaptól bruttó 3240 Ft.
2. mediabox 300 Ft
3. mediabox 500 Ft+
T-home
telefon+internet pl: netmánia S kb 5.000
Ez kb 9.000,- ben megáll. És szerintem minőségileg jobb mint az UPC 29
Én így fogom használni az tuti:
- UPC direkt Direct+ csomag 91 csatorna
- T internet, mert jó ping lesz, fontos játékoknál, jobb feltöltés L, XL, XXL
- Telefon (30) mobil irányba kedvezményes és Net+telefon kombóban olcsobb -
dr.bubo
őstag
A T-home, ahol konkurenciája van olcsóbban adja a szolgáltatást. Cím szerint érdemes a T (ha működik rendesen) oldalán megnézni az ajánlatokat. a 30M/s netet 3200Ft/hó, a Családi+HD IPTV-t pedig 2990Ft, alap telo 250Ft körül nyomják. De rákérdezhetsz a T ügyfélszolgálatán is,hogy nálad mennyiért adnák, speciális csomagra hivatkozz.
Seimon Nagyapádat cselekvőképtelnnek kell nyilvánítani (ügyvéd pontosan tudja a módját), és ki kell jelölni valakit (pl. téged), aki intézkedhet az ügyeiben.
-
seimon
tag
De hiába számolsz, nem tudom milyen netet akarsz, kis nettel tudod megoldani úgy vegyesen ahogy akarod.
Telekomnál a boxokat fizetnéd, UPC-nél meg magát a Bronzet kapnád listaáron, ha lemondod a netet, vagy a telefont.Ügyfélmegtartóval talán megkapod oclsóbban is a Tv-t, de ha nem jön össze, akkor meg kikötik, szal nem érdemes a lemondással probálkozni, mert neked még kell.
5990+3520+1000+2000 (sacckábé ez lenne a 50 megás net + upc tv + box + telefon)
-
seimon
tag
Nem alap, csak nekem alap telefon elég, mert leginkább engem csak hívnak vezetékesről, meg olcsóbb vele a net, mintha önmagában vennéd. Nézd csak meg. Ha beteszed a net mellé az alap telefont, összértékben olcsóbb, mint a net magában.
így 5990+TV az 7990-re jött ki valahogy (gondolom azért mert 3-nál még többet vont le.), amihez hozzámegy még a box, azt nem nzétem csak gondolom hogy egy ezres.
TV-t meg a Telefont nem fogják egybenézni, mert a TV-re nem adnak kedvezményt, csak ha fenntartod az ADSL vonalat is. Az ADSL-t meg úgy éri meg fenntartani hogy Telefon + net. Vagyis az nekik annyira nem éri meg, hogy az ADSL vonalat csak a telefon mellett tartsák fenn. Ezért is szokott drágább lenni a csupsz adsl vagy csupsz telefon.
(50 megás nettel számoltam egyébként.)
-
seimon
tag
Én 7990-et számoltam + egy médiabox vagyis 8990. Nekem megéri ez a jobb netet, és a 2 TV-t + telefont.
Ha cseréled a netet, valószinű a TV-t is átdobják listaárra a UPC-nél. Azaz 3590+990(ha még árulnak egyáltalán SD-t weboldalon csak a drágább HD van) + ~ 5000 ft internet és ebben még nincs telefon.
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- World of Tanks - MMO
- Parkside szerszám kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Milyen TV-t vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- FHD GTA5 FORTNITE GAMER SSD PC CORE I7 6700 16Gb RAM 4.0TB HDD SAPPHIRE AMD RX 580 8GB DDR5 1Év GAR!
- ÚJ 4K CORE i5-14400F Gamer ERŐMŰ PC 10X4.6GHZ 32Gb RAM 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 2ÉV GAR
- ÚJ ASUS 4K CORE I5 12400 Gamer PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB NVME SSD EVGA RTX 3060 12GB DDR6 2ÉV GAR
- ÚJ 4K MSI CORE I5 12400F Gamer PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB NVME SSD ÚJ RTX 3080 12GB DDR6 2ÉV GAR!
- ÚJ ASUS CORE I5 12400 Gamer MAX PC 12X4.0GHz 32GB RAM 1.0TB SSD ÚJ RTX 5060 TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest