- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- BlitzWolf termékek topicja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Légies iPhone halvány színei
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
DougButabi
tag
válasz
kiskaktusz #6863 üzenetére
Légkábel kilőve, mivel nincs mire. A föld alatt jön minden. Pár éve már örültem, amikor ásták a csöveket, még meg is kérdeztek, hol jöjjön majd be a kábel a házba. Aztán hazamentek a legények, és internet azóta sincs. Pedig még a volt polgármester választási ígéretében is benne volt külön ez a terület, októberre befejezve.
Na itt már sejtettem, hogy megmarad ígérgetés szintjén.Na mindegy, azért akinek lesz majd infója, dobjon meg vele!
-
degec
senior tag
válasz
kiskaktusz #6620 üzenetére
felsőpakonyon az alpolgármester igen jó fej császár ember, maga vette kézbe a dolgokat..azért is lett ott rendben minden,..
-
kabelmania27
félisten
válasz
kiskaktusz #5407 üzenetére
Ha a többségnél nincs alternatív esetleg vissza kellene nevezni a topicot 29-es körzet UPC szolgáltatásokra ahogy korábban volt.
-
banhammer
veterán
válasz
kiskaktusz #5407 üzenetére
Tetszik, nem tetszik ez a 29-es körzet topik és a 29-es körzetben vagyok.
Az érvelésed a sebességgel meg nem helytálló.
Hidd el lassan ott tartok, hogy inkább legyen stabilan megint 8-10 Mbit-em, mint 80 ami hétvégenként olyan, mint a kutya vacsorája.Az tény, hogy az esetek 75%-ban tényleg nincs kihasználva a 80 Mbit.
-
kabelmania27
félisten
válasz
kiskaktusz #5165 üzenetére
Elolvastam, csak azt nem értem miért a HFC kér engedélyt...
-
kabelmania27
félisten
válasz
kiskaktusz #5107 üzenetére
Ma éjjel Monoron volt internet és játék/videótár karbantartás.
-
puma72
tag
válasz
kiskaktusz #4854 üzenetére
Sajnos csak Péteriig jutott el a Digi igaz írtam nekik és 2014-ben várható a tovább terjeszkedésük.
Monoron lakom és itt van a volt MTT (UPC) központ és ahoz képest csak 8mb/s sebességet tudnak biztosítani.
Elég nevetségesNem akkora dolog lenne a kábelezés mikor majdnem minden utca végén ott a zöld doboz amiben ott a koax vagy az optika. Csak nem kellene ennyire telhetetlennek lenni a UPC-nek és nem lenne gond velük. Sok üzletfelet vesztett már így is, sokan léptek tőlük a 29-es körzetben ahol megjelent a Digi. És még most sem tanultak belőle!
-
puma72
tag
válasz
kiskaktusz #4852 üzenetére
Fejlesztés?
Sose fognak ebben a körzetben fejleszteni! Évtizedek óta csak szedik a profitot a semmire!
Alig várom, hogy valamelyik cég ide jöjjön és megalázza ezeket!
Rabló banda!!!
Remélem csődbe mennek egyszer!!! -
kabelmania27
félisten
válasz
kiskaktusz #4654 üzenetére
Gyálon egész jó a ping, próbának beléptem CS szerverre 30-35ös pinget írt ki a játék. Megértem azokat, akiknek hiányzik a Digi, mindenkinek más a nethasználati szokása.
-
banhammer
veterán
válasz
kiskaktusz #4654 üzenetére
Hmm...
Nekem az ADSL-es időkben is megvolt a kb. 40-50-es ping stabilan. -
banhammer
veterán
válasz
kiskaktusz #4651 üzenetére
Nem vagyok nagy torrent huszár, az átlagos adatforgalmam (le, fel) 180-230 giga között mozgott és most se több.
Nem mondom, hogy nem örültem, amikor átmentem a Digihez és kb. a harmadát kell fizetnem a szolgáltatásért, mert akkor ordenáré nagyot hazudnék.
Ha nem lenne más alternatíva akkor maradtam volna a UPC-nél.
De volt és váltottam, feleslegesen nem vagyok a pénztárcám ellensége (így is sokan fenik a fogukat arra a kis pénze ami benne van).És most már tényleg hagyjuk abba a vitát, nem ettől fog a UPC hálózatot fejleszteni és árat csökkenteni.
-
banhammer
veterán
válasz
kiskaktusz #4649 üzenetére
Azt azért vedd figyelembe, hogy az ADSL-nek igen csak behatárolt a sebessége.
Az adott linken ott egy kis olvasmány.Plusz mellé ott van a rézszál minősége.
Und noch dazu a közműadó ami rendesen betett a fejlesztéseknek.
Mert ugye fejleszteni abból lehet amit nem költünk el, vesznek ki a zsebünkből. -
válasz
kiskaktusz #4640 üzenetére
Ezt elküldöm neki, komolyan mondom, rohadt jó szöveg
Bbéci : ő valószínűleg az "elátkozottabbik" 10%-os fertályon lakik mert nincs digi úgy emlékszem. De majd rákérdezek.
-
Dictator^
veterán
válasz
kiskaktusz #4640 üzenetére
Az a szöveg
-
Insolent
aktív tag
válasz
kiskaktusz #4630 üzenetére
Azt hittem magadat idézted
..
Most olvastam végig az irományt.. Mindenesetre sucking az egész... -
Insolent
aktív tag
válasz
kiskaktusz #4625 üzenetére
Nem kötekedés kép, de a különadók előtt is volt élet a 29-es körzetben, még amikor MTT-nek hívták itt a dolgokat és nem UPC-nek.. Már akkor elfelejtették itt a fejlesztéseket, azzal hogy a UPC lett később itt a főnök. A helyzet azóta sem változott, és nem is fog.. Nem hiába mondják a 29-es körzetet fekete foltnak/lyuknak még a UPC dolgozók is.
A kábeladó az betett a Diginek is rendesen.. -
fsdb
aktív tag
válasz
kiskaktusz #4625 üzenetére
Szinte látom magam előtt ahogy szomorúan közlik az embereikkel, hogy az eddigi úgy 15 éves fejlesztési munkájukkal a különadók miatt most le kell állni. A 29-es körzet fejlesztésével megbízott kollégák pedig komor arccal a jobb hátsó fertályuk helyett a balt kezdik el vakarászni.
-
bigdady
nagyúr
válasz
kiskaktusz #4581 üzenetére
Egyetértek. Csak az ár es a sebesség a gond.
-
PAUBEN
tag
válasz
kiskaktusz #4581 üzenetére
küldenél egy speedtest linket kérlek, pingre is kiváncsi lennék
-
choco01
addikt
válasz
kiskaktusz #4549 üzenetére
Kaphatnának "büntit" azért is mert nem fejlesztenek..
-
kiskaktusz
addikt
válasz
kiskaktusz #4443 üzenetére
Na csak megoldódott a helyzet, feltehetőleg az NMHH büntijének köszönhetően, ugyanis most lehetett változtatni az előfizetésen és hűség sem volt jövő év májusáig, úgyhogy egy 8 Mbites cuccot már aktiváltak is.
És továbbra is csessze meg a upc.
-
banhammer
veterán
válasz
kiskaktusz #4443 üzenetére
Valami enyhe buntivel fel lehet mondani a szerzodest.
Erre erdemes rakerdezni.
Ha ramenosebb tipusa tulajdonos akkor lehet az asztalt verni, fogyaszto vedelemmel fenyegetozni. -
banhammer
veterán
válasz
kiskaktusz #4440 üzenetére
Ha jól emlékszem van ilyen.
Volt is belőle valami balhé a Tékozló Homár-on. -
pinnacle
nagyúr
válasz
kiskaktusz #4283 üzenetére
Köszi! Reméltem, hogy olyan lesz, mint a Digi.
Továbbra sincs hír arról, hogy Monoron mikor lesz Digi?
-
kabelmania27
félisten
válasz
kiskaktusz #4174 üzenetére
Remény hal meg legutoljára
sat.hu UPC digitális topicba pár éve egyik hsz-ban írta valaki, hogy kiírta a médiabox valamelyik adónál, hogy videotárhoz nyomja meg az on demand gombot, valaki írta, ha más irányítószámot ír nem ír ki hibaüzenetet hanem tovább kell menni. Korábban valaki megírta a UPC-től kapott választ, amibe leírták hogy nem visszirányos a koax hálózat. -
kabelmania27
félisten
válasz
kiskaktusz #4172 üzenetére
A 29-es körzetben optikai gerinchálózat van kiépítve. Az optikai nod nevű hálózati eszköz köti össze az optikai és a koax kábelt, az optikai nod és az előfizetői hozzáférési pontok között vonali erősítők találhatók, ahhoz hogy a kábelmodemes net és a telefon csomagok elérhetőek legyenek a hálózatot alkalmassá kell tenni a visszirányú kommunikációra, ehhez az eszközök cseréje vagy bővítése szükséges.
-
smog86
senior tag
válasz
kiskaktusz #4158 üzenetére
A UPC pont most járna jól azzal ha mondjuk a telefonkábelektől megszabadulna és visszirányosítaná a koaxkábel hálózatát, akkor csak egy adag kábelért kéne fizetnie, Invitel vagy T még meg is venné szerintem.
Most kettőért fog. -
kabelmania27
félisten
válasz
kiskaktusz #4138 üzenetére
Jó lenne ha a UPC visszirányusítaná a hálózatot, akkor tudnának adni 25,50 vagy 120-as netet.
Ha elérhető lenne a kábelnet melyik csomagot választanád? -
banhammer
veterán
válasz
kiskaktusz #4094 üzenetére
Elárulod, hogy hány centit nőtt az e-péniszed?
-
Insolent
aktív tag
válasz
kiskaktusz #4094 üzenetére
Könnyű céges hálóval répázni
.
Mond a címet megyek én is
-
bigdady
nagyúr
válasz
kiskaktusz #4090 üzenetére
-
Insolent
aktív tag
válasz
kiskaktusz #4090 üzenetére
Ez mi a répa? Valami troll mérés?
-
Insolent
aktív tag
válasz
kiskaktusz #4050 üzenetére
Én azért csak piszkálnám őket a hibával. Egyik haverom ilyen beletörődöm stílusú és a mai napig sz@r a nete. Ha már fizetsz egy szolgáltatásért amit nem tudsz normálisan használni és a hiba nem a te készülékedben van akkor azért odaszólnék hogy hé srácok figyeljetek oda.
pláne jön a karácsony és a gép előtt punnyadnál csak nincs net.........,,
-
Insolent
aktív tag
válasz
kiskaktusz #4048 üzenetére
Az elég brutális, hiba bejelentésre még nem reagáltak?
-
bigdady
nagyúr
válasz
kiskaktusz #4046 üzenetére
emailben jött
-
bigdady
nagyúr
válasz
kiskaktusz #4044 üzenetére
itt sincs. Újhartyán
-
Rent
senior tag
válasz
kiskaktusz #3980 üzenetére
Na ez is jó hír, abból nyár elejére lesz is valami.
-
Rent
senior tag
válasz
kiskaktusz #3978 üzenetére
Azt láttam én is, de monorit még senkit, se itt se facen, bár egy ideje elcsendesedett ez a téma.
-
banhammer
veterán
válasz
kiskaktusz #3969 üzenetére
Normális vásárlókultúrával rendelekező országokban az ilyen húzás tiltott.
Szerintem egy feljelentést megér a dolog a versenyhivatalnál vagy kinél.
-
kabelmania27
félisten
válasz
kiskaktusz #3965 üzenetére
Egyértelműbben kellet volna fogalmaznom.
Sajnos bevett szokás a szolgáltatóknál, hogy ahol nincs konkurencia ott ugyanazért a csomagért magasabb árat kell fizetni, ugyan így viselkedik az Invitel is pl ahol van Digi, T optika olcsóbban adja a csomagokat, mint ahol csak ADSL a "konkurencia". Modem újraindítás nem segít?
Megemelhették volna a többi településen is, el lehetett volna érni vele érni ügyfél elégedettség növekedést. -
kabelmania27
félisten
válasz
kiskaktusz #3963 üzenetére
Azt nem írtam, hogy mindenhol emeltek.
Sajnos a Digi-s településeken emeltek, remélem a többi településen is lesz emelés így javulni fog az ár/érték arány. -
kiskaktusz
addikt
válasz
kiskaktusz #3839 üzenetére
Nos a tv2 HD még nincs bent a kínálatban a UPC directnél.
-
Dictator^
veterán
válasz
kiskaktusz #3755 üzenetére
Felfogod egyáltalán, hogy nem hasonlítgatni kell a kettőt?
Nekem is volt UPC ADSL-em 7,5évig! Illetve már előtte megvolt az egész, csak internet megvolt, érted? NEM összehasonlítgatni kell, hanem ha hiba van elháritani..
Elég hülye megnyilvánulás volt ez tőled, és mégegyszer leírom, nem a PING-gel volt bajom, hanem a CSOMAGVESZTÉSSEL. Érted?
"Van egy BWM-m, egy karc van az ablakon, pont ahol kinézek, idegesítő a dolog, de ne panaszkodjak, mert másnak Trabantja van?" Kb ezt írtad le...
(#3757) banhammer: Én voltam, leírtam, kb miről van szó, elég korrekt változást kapott
Most már lehet a Digi-ről beszélni
-
Dictator^
veterán
válasz
kiskaktusz #3752 üzenetére
Öcsém, nem a 20 as ping zavar, hanem a kib@szott PACKET LOSS, érted?
Az a gond, hogy ezekszerint nem olvasod végig az postokat. -
BBéci
legenda
válasz
kiskaktusz #3605 üzenetére
Szerintem tök jó poén volt a strigulázás, sajnálatos, hogy Te másképp fogtad fel.
(#3604) banhammer
700 Mbit? Remélem zenei CD-re gondoltál, nem filmre, mert azok esetében a 7 GB is kompromisszumos minőséget jelent.
-
banhammer
veterán
válasz
kiskaktusz #3601 üzenetére
Nem élvezem.
Lankad az e-pénisz.Amúgy meg felesleges irígykedned, a DIGItől nem lesznek jobb hírek fenn az Indexen, Origon.
Szerintem inkább azoknak érdemes váltani akik nagy torrent huszárok és a seedeles miatt kell nekik a nagy savszélesség felfele.
700 Mbyte lejön kb. másfél, két perc alatt.
Egy gyorsabb HDD azért már elkel a 80 Mbites net mellé, mert torrentezésnél kb. 10000 kbyteot ír másodpercenként a program merevlemezre.
Ha laptopot, lassú esetleg 2.5"-os HDDt használ az ember akkor érdemes a µTorrentben a "Haladó / Átmeneti tár / Automatikus átmeneti tár méretének felülbírálás és kézi megadása (MB)" résznél egy szép nagy számot megadni, ha nem akar az ember 100% lemezterhelés üzenettel találkozni.
Én a notebookomnál 1024-et adtam meg.Kb. 5 Mbit felett már nem sokat dob a normál használatú böngészés sebességén az internet kapcsolat sebessége.
Tudom, mert szoktam netezni 5Mbites nettel is.Vecsésen amerre szoktam futni, bringázni, már szinte az összes utcában benn van a DIGI és a bekötések aránya kb. minden harmadik, negyedik ház utcánként.
A bekötések aránya mondjuk attól is függ, hogy hány éves az ott lakók átlag életkora. -
kopaszqtya
tag
válasz
kiskaktusz #3601 üzenetére
Úgy tudom, hogy már az egész települést lefedték, tehát eléggé elterjedt.
Tv és telefon is gond nélkül működik. -
banhammer
veterán
válasz
kiskaktusz #3599 üzenetére
Elmész Üllőre.
Nézed a villanyoszlopokat és ha látsz rajtuk kis kis dobozt amiből egy vékony tyúkbél megy be az egyik házba akkor húzol egy strigulát.
Miután végeztél az össze utcával megtudod, hogy hány házba vezették be a DIGIt. -
kopaszqtya
tag
válasz
kiskaktusz #3597 üzenetére
Üllő
-
smog86
senior tag
válasz
kiskaktusz #3474 üzenetére
Nem is optikával akartam összevetni, hanem ADSL-t ADSL-el, mivel előtte primer körzetekről volt szó, hogy azt a UPC eladhatná és akkor nem saját maga ellen konkurálna amikor FibewPowerre fejleszti a kábelhálózatát és még pénzt is kapna a körzetért.
kabelmania27: Miért melyik ADSL szolgáltatónál érhető el mindenhol a legnagyobb csomag?
-
smog86
senior tag
válasz
kiskaktusz #3472 üzenetére
Havi közel 500Ft és kétszer akkora net... Neked lehet szőrszálhasogatás 500Ft havonta (évi 6000Ft), de legtöbbünknek nem, főleg fele akkora sebességért.
-
smog86
senior tag
válasz
kiskaktusz #3469 üzenetére
Közel olyan... de mégse, mert olcsóbban ad nagyobb csomagot.
-
smog86
senior tag
válasz
kiskaktusz #3439 üzenetére
Alapból nem is lehetnek ugyanolyan ADSL-e mivel UPC-nél 1; 2,5; 8; 12; és 18-as csomag van, Invitelnél meg 2; 5; 10; 15, hacsak nem valami marha régi a csomagja, de akkor azt meg érdemes az újra átváltani.
És ha az új előfizetési árakat nézzük (régieket elég nehéz lenne összevetni), akkor Invitel olcsóbbra jön ki, mint a UPC.
UPC 1Mbit-es csomagja is drágább (2650 Ft, ha utalással fizeted), mint az Invitel 2Mbit-ese (2190 Ft, bárhogy fizetve).Egyébként van itt olyan akinek UPC 18-as nete van, tudják az valahol szolgáltatni vagy csak dísznek van ott?
-
kabelmania27
félisten
válasz
kiskaktusz #3452 üzenetére
Tévé jó a UPC-nél.
A Digi terjeszkedésével lehetővé válik 18Megabitnél gyorsabb net azokon a helyeken, ahol nincs jelen a T. -
kabelmania27
félisten
válasz
kiskaktusz #3449 üzenetére
Fibernettől kerültem át az Invitelhez, októberbe úgy mutatkoztak be hogy elvették a népszerű csatornát, mondván kell a hely a digitális adásoknak, azóta sincs digitális.
Mezzo helyett betették a Fem3-at Elvették a travelt, Acn Crime és Sci-fit, Cartoon Networkot ( épp Tom és Jerry közben)
Nem hiszem hogy az Invitel átvenne olyan körzetet, ahol van konkurencia.
T-nek miért kellene még egy koaxhálózat, ami ráadásul nem tudja a visszirányt, telefonos hálózatra azért nincs szüksége, mert a nagyobb teleüléseken kivan építve visszirányos koax hálózata. Régi UPC telekom honlapon lehet ezt olvasni:
"A Monor Telefon Társaság Kft. számára meghatározó, jubileumi év volt a 2004-es esztendő. A társaság tíz évvel ezelőtt, 1994. március 30-án nyerte el a Monor környéki, 29-es hívószámú telefonkörzet koncessziós jogát. Az elmúlt tíz évben a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően nemcsak az ország egyik legmodernebb telekommunikációs hálózatát építette ki, de az MTT nemzetközi összehasonlításban is a leghatékonyabb helyi szolgáltatók egyikévé vált. Az MTT a jövőben tovább folytatja fejlesztéseit, beruházásait, hogy eddigi eredményeit növelni tudja, illetve a Hírközlési Hatóság ,,Kiváló'' minősítésének továbbra is eleget tegyen."
Miért mondana le a koncesszióról? poli27 írta korábban hány % váltott
Csökkenni fognak a bevételek, de a kisebb bevétel is bevétel. -
kabelmania27
félisten
válasz
kiskaktusz #3439 üzenetére
Felhívtak az Inviteltől, hogy lejár a hűség, mondom jó hosszabbítsák meg, következő számlán magasabb összeg szerepelt amit ők az ÁFA változással indokoltak.
Ha beleolvasol az Inviteles topicba sok példán keresztül láthatod milyen az Invitel ügyfelekhez való hozzáállása. Új ügyfeleknek jelentősen olcsóbb ugyanaz a szolgáltatás mint a régieknek.
Egyik ismerős felemeltette a kábelnetet 1-ről 10Megabitre, újaknak 7990 régieknek 11ezer
UPC-nél ha vállalsz egy év hűségnyilatkozatot, egy évig nem emelik meg a havidíjat, csak utána változik akkor is max pár száz Ft-tal emelik meg. Invitelnél még mindig nincs e számla lehetőség, miközben Upc-nél Diginél, T-nél van. -
Infomaker
tag
válasz
kiskaktusz #3443 üzenetére
Nem hiszem, hogy jó az érvelésed, mivel a gerinc optika nem az autóúton megy, hanem a villanyoszlopokon.
Tehát ha akár a pusztában is de megy felétek valami villanyvezeték Digis környékről, márpedig miért ne menne, akkor szerintem nincs akadálya.
-
kiskaktusz
addikt
válasz
kiskaktusz #3443 üzenetére
Hülyeséget írtam, az már leginkább K-NY vonal
-
koháry
tag
válasz
kiskaktusz #3441 üzenetére
2200 körüli lakosa van, azért remélem, hogy nem állnak meg a határánál digiék és képesek lesznek eljutni monorra is. Itt vagyunk vagy 18 ezren akik már kb. egy évtizede szabadulnánk a upc fogságából. Nem mondom, hogy mindenki váltana, de ha csak a fele ír a diginek alá az se rossz. Sajnos azonban nem úgy tűnik, hogy ezt ők is fontosanak tartanák.
-
smog86
senior tag
válasz
kiskaktusz #3437 üzenetére
Invitelnek vagy T-nek átadhatnák nyugodtan...
-
szundika82
tag
válasz
kiskaktusz #3429 üzenetére
adhatták volna addig még a hűség lenem jár...
-
BBéci
legenda
válasz
kiskaktusz #3397 üzenetére
Én pedig úgy látom, hogy csak valós tényeket írt, ami kicsit az ördög ügyvédje szerepnek tűnik, de teljesen rendben van.
-
kabelmania27
félisten
válasz
kiskaktusz #3397 üzenetére
Úgy lenne igazságos ha nemcsak a Digi-s településeken emeltek volna sávszélességet, hanem a minden ADSL előfizetőnek megemelték volna a sebességet.
Sajnos más vezetékes szolgáltatók előnyben részesíti azokat a területeket ahol van konkurencia, így a többi területen élő előfizetők hátrányba kerülnek.
pl Fibernet olcsóbban adta Kecskeméten a családi tv csomagot, mert elkezdett terjeszkedni a Digi, T-home optikát épített ki, ezeken a területeken olcsóbb havidíj mellett gyorsabb netet ad. -
kabelmania27
félisten
válasz
kiskaktusz #3395 üzenetére
Nem volt konkurencia, csak pár településen van T-home koaxhálózat.
Azért ott emelnek, mert nem akarnak előfizetőket veszteni.
A társasházi kedvezményt először a UPC ott vezette be, ahol a Digi kiépítette a hálózatot, később már a konkurencia nélküli területeken is elérhetővé tették, pl ismerősöm is váltott ilyen társasházi csomagra, analóg silver és 15Megabites netet pár ezer Ft-al olcsóbban kapta mint aki nem társasházi kedvezménnyel vette igénybe ugyanezeket a csomagokat. -
kabelmania27
félisten
válasz
kiskaktusz #3390 üzenetére
Mindenhol ugyanazon az áron vannak a csomagok függetlenül hogy van e az adott utcában más kábelszolgáltató vagy nincs.
Pl egyik ismerős 7700Ft+1000Ft ot fizet (25Megabites, telefon bronze, digital gold dvr ) nincs nála konkurencia, ha beírom egy olyan ismerősöm címét, ahol a lépcsőházban bent van a Digi, ugyanezt az árat mutatja. -
smog86
senior tag
válasz
kiskaktusz #3390 üzenetére
Egységes áron adja a kábelnetet mindenhol.
-
Sutty66
tag
válasz
kiskaktusz #3367 üzenetére
Yes.
-
banhammer
veterán
válasz
kiskaktusz #3349 üzenetére
Valamivel ki kellett próbálni a sebességet.
Linux disztrók lehúzása... -
banhammer
veterán
válasz
kiskaktusz #3302 üzenetére
Nem csodálom.
A Jókai Mór-ban bringázva szinte minden második házba már DIGI van. -
banhammer
veterán
válasz
kiskaktusz #3194 üzenetére
Bringával elég messze van.
Anno letekertünk a gyáli lefordulóig és ott feladtuk, mentünk haza.Lehet, hogy a DIGI-sek is bringával viszik felétek a kábelt.
-
DuplaZso
aktív tag
válasz
kiskaktusz #3150 üzenetére
"Még a UPC sem emel nálunk..."
Direktben nem, de tegnaptól a telefon nem másodperc, hanem perc alapú számlázást kapott.
Felemeli a hívott a kagylót, és az már egy perc. Vajon ki húzza így a rövidebbet ?Mondjuk én akkor röhögtem, amikor a mobilszolgáltatók elkezdtek sírni, hogy a percenként 2 Forintnak sajnos _egy részét kénytelenek áthárítani_ a fogyasztókra. Naja... biztos a lélektani 100% alá esett miatta a hasznuk...
Persze erről fogalmam sincs, de valami ilyesmit tudok elképzelni.
-
banhammer
veterán
válasz
Ez sajnos lemaradt az előző hozzászólásomból.
Emlékszem anno 2006-ban!!! a munkatársam panaszkodott, hogy milyen sok lett a törlesztőjük, mert erősödött a svájci Frank!
-
banhammer
veterán
válasz
Engem is ezzel nyugtatott a nő, hogy eddig csak pár 100 Forintot emeltek.
Ettől függetlenül senki nem lát a jövőbe és nem tudhatja, hogy fél éven belül mekkora emelés várható. -
banhammer
veterán
válasz
kiskaktusz #3147 üzenetére
Nálunk a nagy faluban (Pest) a következő utcában szerelték a DIGI-t.
Kérdeztem tőlük, hogy mennyi idő lesz mire bekötik?
90 napot mondtak.
Osztottam, szoroztam és arra jutottam, hogy addigra pont lejár anyámnak az ADSL szerződése az Externet-nél.
A déli harangszó már a helyi DIGI irodában talált amint a szerződést olvastam.
A többi várakozó meg majdnem meglincselt, mert el mereszeltem olvasni a kb másfél, két oldalas apró betűkkel írt szerződést.
Nem szeretem ha meglepetések vannak egy szerződésben elrejtve.
Pl.: elvihetik a fél vesém mert nem teljesült az egyik feltétel és még reklamálni se tudok, mert aláírtam, elfogadtam a szerződési feltételeket.Általában az ilyen balfasz emberek szerepelnek a Fókuszban amint arról sírnak, hogy milyen magas lett a svájci Frank alapú hitelük, pedig nem ezt igérte nekik a bank.
Az apró betűs részben pedig ott meg (volt) van említve az árfolyam kockázat.Így is meglepődtem amikor az ügyfélszolgálatos nő közölte, hogy a szerződésben nem garantálják az árat (bármikor emelhetik az előfizetés díját) csak a kedvezményt ami 10%.
Kicsit csikorgatva a fogam, de aláírtam a szerződést.
Elég lutri így ez. -
poli27
veterán
válasz
kiskaktusz #3133 üzenetére
Nem csak 1 beszállító van Kínában... és a Digi is több beszállítótól hozza a cuccot, valami olyat sejtek lehet nem fizetik ki időben a beszállítókat vagy nem tudom, és nem kapnak addig semmit amíg nincs a számla kiegyenlítve, de ha ki van utánna meg nem tudnak sokat venni. De mondom ezt nem készpénznek venni ez csak egy feltételezés a részemről !
-
poli27
veterán
válasz
kiskaktusz #3130 üzenetére
Én nem azt mondtam hogy becsődöl, ,mielőtt ez lesz a téma, hanem azt amit én tapasztaltam, hogy az utóbbi 2,5 hónapban nincs anyag ezért állnak a bekötések, de legalább is nagyon lelassultak(havonta pár napra van anyag kb 8-10), vagy a kábel fogy el vagy az ont, vagy az optikai csati, a csati is érdekes módon 2 hónapja egy noname szarra lett lecserélve(használható de jóval gagyibb), a jól bevált márkás régi optikai csati helyett.
-
banhammer
veterán
válasz
kiskaktusz #3128 üzenetére
Pedig bedolhet ha nem tudja fizetni a hitelt.
-
szundika82
tag
válasz
kiskaktusz #3069 üzenetére
Nálam elég trágya remélem nem ahhoz van köze h üllőn dobálják a szórólapokat és tőlünk elvonták a netet ott meg megemelték (feljebb nem megy tuti korlátozva van)
-
szundika82
tag
válasz
kiskaktusz #3019 üzenetére
Tudom merre vagy de arról sajnos nem de én sem vagyok Ócsai Kakucsi vok ha már Ócsán lesz akkor gondlom nem hagynak ki minket kop kop kop
-
BBéci
legenda
válasz
kiskaktusz #3014 üzenetére
Nem becsültem le a képességeidet, csak egy jogi fogalmat tévesen használsz.
Akkor lenne valós monopolhelyzet, ha ezt jogi vagy más módon, erőszakkal tartaná fenn.
Nincs a területre kizárólagossági szerződése, a jelenleg hatályos Médiatörvény nem engedi.
Persze attól még tény, hogy az ott élőknek nincs más választásuk, ezért a helyzetét kihasználva az upc bármit megtehet, szopatja a népet, kaszál, harácsol. -
BBéci
legenda
válasz
kiskaktusz #3012 üzenetére
-
BBéci
legenda
válasz
kiskaktusz #3009 üzenetére
Anyázhatsz, de monopolhelyzet akkor sincs.
Nálam jobban senki nem utálja az upcot, ráadásul már az összes ismerősöm Digis, nálunk még mindig nem kábeleznek, 350 méterre megálltak, mert nincsenek póznák a környéken. Nekem lenne okom anyázni.Kartellről ebben az esetben nem lehet beszélni.
-
bpx
őstag
válasz
kiskaktusz #2070 üzenetére
szórólapokon voltak csomagok, olyat rendeltünk
80/25 net + digitális kábeltv + telefon (+digifon 500) = ~5900 ft -
bpx
őstag
válasz
kiskaktusz #2066 üzenetére
olyanannyira igaz, hogy többeknek már be is kötötték innen
első hozzászólásban van infó a településekről, Felsőpakonyról egyelőre nincs hír úgy látom
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hardcore café
- iPhone topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest