Új hozzászólás Aktív témák
-
Wind-Storm
őstag
-
Danex
addikt
válasz
jericho69 #11343 üzenetére
én most csináltam ilyesmit, ha van helyben villanyszerelős bolt ott érdemes a vezetéket venni, az oldalon 170Ft itthon a boltban 30Ft volt métere(tudom nem sok pénz, csak ha később máshova is el akarod vezetni akkor jobban megéri körbejárni)
ui.: gondolom nem 1 méter széles a tv-d így majd vágni is kell amihez már forrasztani is kellett a különböző elemek miatt , de lehet van hozzá vmi kiegészítő
-
jaja1981
addikt
válasz
jericho69 #10529 üzenetére
Ezt csak akkor tudjuk meg, ha a fénycső fényerejét is megtudod.
Amúgy a led-et javaslom, mert az sima lineáris terhelés a tápnak, míg a katód cső (nem neon) az invertere miatt rángatja a táp 12V ágát.
Szerintem van erősebb ledsor is , mármint fényerőben, de tapasztalatom szerint 2db 30cm-es ledsor, hasonló fényereűből elég lesz.
-
Batman2
őstag
válasz
jericho69 #10421 üzenetére
Szevasz
Szerintem semmi más nem kell hozzá.
Előtét ellenállással vannak szerelve a szalagok, a LEDek 3-assával sorosan vannak kötve, ezért lehet csak bizonyos helyen vágni a szalagokat, hogy a 3-as egységek + ellenállás egyben maradjanak !Így közvetlen mehet 12V-ra.
Üdv.
-
Batman2
őstag
válasz
jericho69 #10419 üzenetére
Igen, én is így értem, a beltérinek van nayobb fényereje a leírás szerint (150 lumen a 48-cal szemben) !
Maga a LED különféle fényerejű változatokban kapható és attól is függ az össz fényerő, hogy milyen fényerejű elemekből építették fel azt a valamit, nem csak a darabszámtól !
Üdv.
-
Kvazár
őstag
válasz
jericho69 #9259 üzenetére
Mire szeretnétek használni? Ha az nem kitétel, hogy fém legyen, akkor szerintem méteráru boltban lehet ilyen szövetet kapni. Azt utána ráfeszíted és kész.
Apropó Bp. X. ker. környékén tud valaki méteráru boltot? Rezgés csillapításra szeretnék venni jó vastag filc anyagot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest