Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
sum-blink
aktív tag
Hali, talán ide vág leginkább a kérdésem:
Az alaplapomról lejött a hűtőborda.Így ugye nem használhatom a gépet... Két kép:
[link]
[link]
Tényleg ''esett''. Nem buheráltam, semmi extra, le van szedve a gép oldala, bekukkantottam és látom, hogy ott fekszik. Mint azt látható, a kék kis négyzettől jobbra van egy kallantyú, amibe beleakad. Na, a másik adhatta meg magát, mert azt nem találom. Kipattanhatott.... addig is kikapcsoltam! A fülecskét nem találtam meg, de kiporszívóztam, nehogy zárlat keletkezzen. (Meg ragasztgatni-forrasztani már úgysem tudnám.) Ha pl. celluxozom gáz, ha hozzáér a a ragacsos fele az áramkörökhöz, még parasztosabban fogalmazva a ''zöld/barna részhez''? Gondolom a rugó egyik felét felesleges beakasztani. Valami részlete leírást adnátok, ha ragasztható, akkor hogyan? Mihamarabb kéne a gép.BIG THX!
]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
]