Új hozzászólás Aktív témák

• iceQ!

addikt

válasz Diák66 #8356 üzenetére

Ahogy írtad...Ahol lakunk speciális a helyzet. 4-es sorház. Egyszer a monor tel kiépített egy f*s hálózatot. A föld alatt fut még a villanyvezeték is. Jött a Telekom, hogy akkor kössék be az új netet, erre rájöttek nem tudják megoldani. Miért is?!

Azért, mert engedélyt kell kérni az önkormányzattól a kapubejáró felbontására. Ezt ők nem vállalják, intézzem én + az udvart is szét kellett volna verni. Hol ér ez meg nekem ennyit, hogy tönkre tegyék a kapubejárót meg az udvar egy részét. A szolgáltató aki megvette a Monortelt, az a UPC...Itt véget is ér a sztori, mert kijelentették, hogy nem fognak fejleszteni a közeljövőben. Ezt akkor közölték velünk, mikor lemondtuk az előfizetést. Ja és hogy mekkora volt a sávszélesség havi 4000 Ft-ért???? Leírom: 12 Mbit!!! Ami általában 8 volt.

Összeraktam magamnak egy LTE alapon működő hálózatot, amit mindennapi használatra szeretnék, mert a vezetékes net kb használhatatlan. Torrentezni is szoktam, éjfél és reggel 5 között. Be van állítva, hogy ekkor induljon el és töltsön le dolgokat ami a queue-be van. Ekkor maxon megy, senkit nem zavar az a heti 3 film (ami ~20 giga), mellette meg este megy a Netflix vagy HBO GO.

30/30 Mbit nekem már BŐVEN elég lenne..Pláne a 8!!!!Mbit után :((

Új hozzászólás Aktív témák