- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gps76
őstag
Igen a nevemen van, 13.-án jár le a készülék hűség, a mytelenorban ott van mindenem. Akkor csak simán a kedvezőtől kérek egy igazolást, és beballagok egy telenor üzletbe és átiratom?
gingerbalm: a mytelenor kiírja, hogy mit használsz, töltsd le a részletes számlát onnan még többet tudsz meg.
-
4Grider
nagyúr
válasz
gingerbalm #50035 üzenetére
Miért lényeges, hogy dolgozói-e? A lényeg ott van, hogy te vagy a számlafizető ÉS az előfizető is. Ebben az esetben akkor lécelsz le, amikor akarsz (persze ha nem vállaltál készülékre vagy előfizetésre hűséget).
-
gingerbalm
aktív tag
Azt hogy lehet kideríteni, hogy az aktuális telenorflotta, amiben benne vagyok, vajon dolgozói-e? Elhangzik a nevében a számlán? 4 éve léptem be a mobilflottacentrumon keresztül, saját néven van két előfizetés, és a Kedvező Üzleti Flottába szeretnék én is átmenni. Azt tudom, hogy az ügyintéző csak mormogta a bajsza alá, hogy ez valami belsős flotta, és akkor kedvezőnek is tűnt, de emez most még kedvezőbb lenne.
-
gps76
őstag
Én is most szándékozok belépni a Kedvezőbe, mert ahol most vagyok az drágább. Tudtok valami konkrétat, hogy egy másik dolgozóiban vagyok szintén a Telenornál, át tudok menni hozzájuk? Ha igen, mi a pontos menete, mik a költségei? És a 20000 készülékvásárlási kedvezményt igénybe tudom-e venni? A mostaninál eléggé elzárkóznak előle, írtunk "panaszlevelet" is, mert kollégámnak megengedték. Pedig 2 éve még igénybe tudtam venni, meglévő csomagra is, hosszabbítással.
-
Siriusb
veterán
Hadd kérdezzem meg, aki már lépett be a kedvező üzletibe számhordozással: kb. mennyi időt vehet igénybe a folyamat?
-
kano
nagyúr
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy a T-s flottás tarifáknál lehet megosztót kérni a netre (esetleg akkor is, ha korlátlan a tarifához járó net)?
Köszönöm! -
Víz Elek
senior tag
Tud valaki valamit az IQ proval kapcsolatban?
Volt ez a korlátlan vodás net plusz hívásos csaomaguk, amit egyik pillanatról a másikra megszűntetett a voda, először csak a netet, aztán a hívást is, no meg a kártya is használhatatlan már.Hiába írok e-mailt, hívom őket sehol semmi... csak így gondolnak egyet aztán lelőnek mindent..?
-
bul07
nagyúr
BB fórumba tették be
Osztrák Hot, feltöltős
Hát ezzel kb az összes flottát agyonverné itthon nem hogy a rendes szolgáltató csomagokat, na jó egy két céges államit flottát nem -
Geo19870322
tag
Sziasztok. El vagyok veszve az előfizetések között. Segítsetek. Jelenleg olyan van, hogy telekom hálózaton belül ingyen hívás+4GB net 5100 ft. Keveset telefonálok, inkább net lenne a fontos. Valami ötlet esetleg?privátban várok tippeket...
-
Salex1
őstag
Melyik az a flotta, ami ad valamicske sávszéles internetet és lehet telefonálni is rajta, a legolcsóbban.
-
arcszesz
aktív tag
válasz
totron #50004 üzenetére
Akkor pláne érdemes router cserén gondolkodni. Nekem háromszoros sebesség növekedést hozott az új router és a szakadások is megszűntek.
Jó, nyilván mindenhol eltérőek a vételi viszonyok. Lehet nem lesz 100-170 Mbit/s mint nekem, de arányosan sokat javulhat a helyzet.Az egy sávra korlátozás meg nem oldja meg a stabilitási problémát, mert az inkompatibilitás akkor is megmarad.
-
tkomlosi
aktív tag
válasz
arcszesz #50001 üzenetére
Nem a legdrágább eszköz de teszi a dolgát. 4g onlyban megy, tehát nem 3g a Telekom, hanem mint írtam is kicsi a térerő, Telenor meg lassab, de az sem szakadozik. A Vodafone lenne gyors, de az szakadozik, akkor is ha mondjuk csak B20-ra van korlátozva. Ezért úgy gondolom nem az eszköz a ludas, hanem a szolgáltatonal valami.
Legalábbis szerintem furcsa, ha háromból kettő jó.
De kiroobalom kültéri antennaval és kiderul mennyit javít,.Telekom jobb is lenne, mert amellett, hogy nem szakadozik még korlátlan is. -
arcszesz
aktív tag
válasz
4Grider #50000 üzenetére
Van a polcomon cat3 B593 nagy Telekom logóval. Sok van még belőle használatban. Pár éve még szépen hasított. Mióta fejlesztették a cellát, már nem az igazi sajnos...
Több Brit és Ny-Eu szolgáltató már a cat4 eszközöket sem engedi be a hálózatába, nem véletlenül.
Szerintem sem teljesen off téma, de a topikgazda szerint igen. Ezennel a témát lezártam
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Óvodások homokozója
- Gumi és felni topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Haditechnika, harcászat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest