- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drughi
addikt
Sziasztok!
3db DPI-s kártyánk van, de elgondolkodtam a váltáson.
Van e most jobb alternatíva, ahova egyszerű a belépés, a számot vihetem magammal és az a saját nevemen marad. Előny, ha nem Telenor a hálózat. -
tkomlosi
aktív tag
Sziasztok!
Melyik flottánál lehet most husegido nélkül korlátlan netkartyahoz jutni?
Köszönöm.
-
RoSSo3
senior tag
Sziasztok!
iQpro-nál hogy zajlik a netkárya lemondás? Csak jeleznem kell emailben az info-s címre, vagy fizikailag is vissza kell küldenem a kártyát? Mikor van a fordulópont, számlazárás, mikor érdemes megejteni a lemondást? -
vegyszer
addikt
Persze.
Kinyitod a topic összefoglalót. És legörgetsz a
Euro Quattro, részletek, FB-oldaluk készülék-árlistával
sorig.
Az a KedvezőÜzletiFlotta
-
Kérdés :
Kedvező Üzleti flottába lehet csekken fizetni a havidíjat, vagy csak elektronikus formába?
-
vegyszer
addikt
válasz
Majkee84 #49628 üzenetére
Én kettő számot vittem be ugyanott, ugyanazzal az üzletkötővel.
Az első szám céges flottából jött. Ott nem kértek ilyet.
A második iQpro-ból előtte nap kártyássá avanzsált szám volt. Ott kértek. (mindkettő esetén ugyanúgy én vagyok az előfizető.) Én se értettem, de valóban jóvá írták, ahogy a feltöltést 3000Ft-ját is. -
vegyszer
addikt
-
törölt tag
Elég jó ajánlat van most telenornál: itt a legolcsóbb az A52s , bámilyen használt telefont 20.000-ért beszámítanak, 6Ft-os percdíj avon flottával.
-
bul07
nagyúr
válasz
bepken #49614 üzenetére
Míg megvolt addig nem volt vele bajom, sőt volt egy nagyon jó tulajdonsága hogy nagy akkumulátora volt
Nekem a most nyáron púposodott meg a Huawei E5577C akkumulátora, meg használat közben nagyon fórosodott az aksi
Csak ebben elég kicsi az aksi 1500mAh
Ezt még a nagy Coop kuponos időszakban vettem a Telekomtól -
vegyszer
addikt
Szervusz,
A problémát nem tudom mi okozza, de én anno ezeken a lenti elérhetőségeken kergettem őket. Felváltva. Nem volt könnyű, de el sikerült intézni a dolgokat. Előbb egy SIM kártyát adtam vissza, majd két SIM kártyát cseréltettem, és évekkel később ki is sikerült hordozni őket. Igaz, hogy lassan ment, de sikerült.
iQpro Kft.MobilNET és -Perc Diszkont
1112 Budapest, Repülőtéri út 6
7624 Pécs, Szigeti út 124
1507 Budapest, Pf. 47
flotta@mobilnetdiszkont.com
penzugy@mobilnetdiszkont.com
https://www.facebook.com/mobilnetdiszkont/
Ügyfélszolgálat: +36204666200
Kereskedelem: +36203333300
Pénzügy: +36205515050 -
vill6
újonc
igen, ugyanarról a cimről amiről a sim kártyát is igényeltem kb 1 éve
-
bepken
veterán
fuh, nekem volt izgalmasabb kalandom is az R216-tal....
ha visszaolvasol, épp ebben a topikban közvetítettem pár éve a kálváriámat. ez az újraindítás utáni hálózatkeresés probléma nekem az évek alatt már rutin műveletté vált
(azóta megélt már egy aksicserét is, mert az felpuffadt és szétnyomta a házat, stb)
-
vill6
újonc
Sziasztok!
Gondban vagyok, nem igazán tudom hogy hova irjak. Az iQPro flottás a sim kártyám lassan már kb 1 hónapja NO SERVICE- jelet ad a telefonba. A számláim ki vannak fizetve, a havidijat elszámoló számlát szokásosan megkaptam emailba.Többszörösen irtam emailt az IQnak, a iqprokft@gmail.com cimre is illetve a info@mobilnetdiszkont.com-re is, viszont abszolút semmi választ nem kaptam tőlük. Mi ilyenkor a teendő? Esetleg van valami kontakt telefon számuk amin el tudnám őket érni?
-
bul07
nagyúr
-
bepken
veterán
válasz
Mikulásbá #49588 üzenetére
köszi Srácok az infókat!
az az igazság, hogy van nekem itthon egy ZTE R216, szóval nem igazán van szükségem ilyen komoly eszközre csak egy USB dogle kéne, amit közvetlen be tudok dugni PC-be. a ZTE-t a család használja, nekem pedig meló miatt kell egy külön eszköz. sajnos telefonos USB threatening valamiért csak 10-20Mb körüli sebességet hoz, pedig legtöbbször menne 100Mb felett is it nálunk (rosszabb esetben is 30Mb felett)
ha jól értem a dolgot, az lehet az oka, hogy a Mi A1 (amin osztom a netet) nem tudja ezt a sebességet... vagy lehet, hogy teljesen más megoldást kellene keresnem?
-
martonl
senior tag
A Telekomnak vagy a Vodának van valamilyen konstrukcióban korlátlan, routerbe való mobilnetje? Most Telenor van TLT-n keresztül, de megfeküdt, valószínűleg sokan használják. Vezetékes és mikrós net nincs, műholdast nem szeretnének, mert Voipra is sokat használnák. Budapesti (budai) cím, térerő van.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- E-roller topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- Macska topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest