- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
simacsiga
tag
Sziasztok!
Hó elején rendeltem egy IQ korlátlan adatkártyát,ami eddig azt jelezte,hogy elfogyott a keret.
Ma a fordulónapon ez átváltott havi 4gb-ra.Az lenne a kérdésem,hogy mikor vált át korlátlan adatra?
Egy hónapig még marad a 4gb?Május 25-én lesz korlátlan?
Köszi a válaszokat!
-
kedvezouf
junior tag
válasz
takcslajos1 #48945 üzenetére
Digi lefedettséget felesleges összevetni a Telenor lefedettségével …
másodperc alapú számlázás is jó dolog -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
takcslajos1 #48945 üzenetére
Bocsánat, nem néztem a topik nevét. A 4 Ft-ot meglátva rögtön a Digire asszociáltam.
Mea culpa! -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
takcslajos1 #48943 üzenetére
-
mexel
veterán
válasz
kedvezouf #48931 üzenetére
Az Unlimited M-ről nem lehet váltani lefelé a startra? ( mondjuk ha jól emlékszem alárlkellett írni amikor saját névre került)
Mert kb csak a 3gb net a különbség. De miért ez a megkülönböztetés a számhordozásra? ( egyszerűbb akkor venni egy feltöltőst más szolgáltatótól és azt bevinni ha valaki ilyet akar.) -
szürke
tag
válasz
tahepa #48921 üzenetére
Nálam is aktuális még mindig a váltás mert anno nem jutottam el odáig...
Telenorba be kell tipegned, ott helyben átcsinálják feltöltősre a kártyát feltéve ha a Te neveden van és nincs hűség, (ilyenkor kötbéres a dolog), illetve 3000 Ft összeggel fel kell töltened a helyszínen hogy érvényes legyen a kártya.
Ezután EQ-val kapcsolatfelvétel, adatok megadása, utalás a számlájukra (belépési díj), majd elektronikusan leküldik a nyilatkozatot amit kinyomtatsz és mehetsz vele megint a Telenorba.
Akár 2 nap alatt lezavarható a dolog...Ma beszéltem velük, január óta 5000 + Áfa a belépés.
Illetve kaptam egy új infót is, mondjuk ez se rád se rám nem érvényes, de hátha valakinek jól jön:
Ha jól rémlik a mai nappal indul/indult egy úgy unlimited csomag amit azok igényelhetnek akik számhordozással mennek hozzájuk, tehát jelenleg nem Telenoros. Árat nem tudok, nem is kérdeztem mivel nálam ez nem opció. -
yanna
addikt
Kissé érdekes a Telenor számlázása az EQ névre írás után. Külön van számlázva a főkártya és a megosztó, de a főkártya számláján szerepel a megosztó is.... Minden esetre befizettem mindkét elektromos számlát, aztán legközelebb rákérdeztek, ha ilyen gyíkos számlák jönnek legközelebb is.
-
Predator2
addikt
Helló
Köszönöm a válaszod. EQ alatt "őket" érted? Euro Quattro
Adat megosztó sim kártya menni lenne?Illetve ez fb oldal lenne az övéké ahol kérdezhetek? Kedvező Üzleti Flotta
THX
-
tahepa
senior tag
Kis segítségre lenne szükségem.
Most egy Telenor alapú flottában vagyok 3 számmal ( ITS)
Ha váltani szeretnék egy szintén Telenor alapú másik flottába ( mondjuk EQ ) akkor mi a teendőm?
Mit , hova , mikor kell csinálnom abban az esetben amikor minden hónap 2.-án zárják le a számlázásom?
Szájbarágósan lehetne a segítség ?
Előre is köszönömu.i.
Lehet maradnék a mostani flottánál de mivel régi az előfizetésem az új flottalehetőséget nem lehet választanomcsak ha kilépek...
-
mickemoto
őstag
Két kérdés az EQ-val kapcsolatban: 1.A szám a flotta vagy az én nevemen van? (táblázatban a flotta van, de lehet már régen frissítették)
Ha csak net kellene akkor is kell alap csomag is? Tehát 2900Ft+ Net ? -
takcslajos1
tag
válasz
szürke #48915 üzenetére
Nekem a kedvezmenybank.hu nem tűnik kihagyhatatlan ajánlatnak akkor sem, ha semmi apróbetű nincs benne. A Multiflotta és EQ (facebook: Kedvező Üzleti Flotta) ajánlatai kedvezőbbek, még úgy is, hogy ezeknek viszont van egy kezdő költségük, de ennek mértéke 6500 ft alatt van, és az egy év hűségidő alatt bőven megtérülnek a kedvezmenybank.hu ajánlathoz képest.
-
szürke
tag
https://www.kedvezmenybank.hu/
Tapasztalat, infó, vélemény esetleg ezekről valakinek?
Az elsőnél tetszetős a minden korlátlan csomag de valami tuti nem kerek a dologban.A másodikról ha valakinek vannak árak priviben küldje el kérem!
-
aminat
tag
Már a nevemen van az EQ-s flottás szám. Ekkor, hogy megy a telefonvásárlás? A flottától kell engedélyt kérni vagy csak simán bemegyek a Telenorhoz és veszek egy készüléket.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
abcd1234567 #48908 üzenetére
Sajnos az idézett rész értelmezésügyileg eléggé problémás. A "- más flottából (Telenornál nyilvántartott eltérő cégcsoportkóddal azonosított eltérő flottából történő átírás tiltott) történő átmigrálás esetét kivéve -" megjegyzés rész kivételével semmi sem utal arra, hogy ez a szövegrész létező telefonszám áthozatalára vonatkozik. Ha ezt a részt kihagyod a mondatból, teljesen értelmetlen lesz az értelmezése.
Szerintem ez jogilag nem igazán áll meg a lábán
Én is Telenor kártyásat vittem be, nem problémáztak ezen a Telenornál a Flottába lépéskor.
Azon viszont lehet kombinálni, hogy mit is akartak/szerettek volna abban a mondatban fixálni
-
abcd1234567
újonc
Sziasztok! Most kaptam EQ flottaigazolást, viszont van rajta egy ilyen mondat: "Az Előfizető tudomásul veszi, hogy legfeljebb 5 darab számlás hangalapú előfizetést és 5 darab számlás mobil internet előfizetést vehet igénybe, melyek közül - más flottából (Telenornál nyilvántartott eltérő cégcsoportkóddal azonosított eltérő flottából történő átírás tiltott) történő átmigrálás esetét kivéve - egy előfizetés sem lehet meglévő Telenor előfizetés (sem számlás, sem kártyás előfizetés)." Na most, nekem ott azt mondták, hogy a jelenlegi havidíjas előfizetésemet tegyem át kártyásra, Telenoros simán jó, viszont ez ellentmondásos ezzel a "sem kártyás" dologgal
Nem fognak a Telenorban szúrós szemmel nézni, vagy nem lehet olyan, hogy pár hónap múlva, ha elkezdenek a Telenorban átnyálazni valamit, én/ők ők is meg én is megütjük a bokánkat?
-
petir
senior tag
válasz
Predator2 #48879 üzenetére
Én egy EQ csomagot kihoznék ahogy írtad adatmegosztóval.
Sőt jobbat mondok Apukának raknek rá egy reengert és lenne egy VOIP száma - mondjuk ez más topic
Ket csomag ~5700 És 6800 HUF adatmegosztóval korlátlan beszéddel Mama kibeszélheti a jövő hetet isnet 13 És 24 giga ...
/ jaaa ha nyugdíjas a szerződés kötője talán van valami kedvezmény /B verzió
Ha tudsz kihozol két DIGI SIM-et ez árában töredéke a kérdés mennyit mozognak a szülők és hogy az adott helyen ahol mozognak kék e a digi térkép. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Titan Quest II - Később indul a korai hozzáférés
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest