- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dracula72
senior tag
válasz
Tav-Csoves #46911 üzenetére
Feltételekben és adatokban EZ is ugyan az.
-
4Grider
nagyúr
válasz
kicsi kecske #46914 üzenetére
A Credit prime az az eq, meg amit még írtál. Eddig a csak adatforgalmat tartalmazó simért 5000 zsebpénzt kértek, ezek szerint vérszemet kaptak.
-
enduser333
csendes tag
Sziasztok! én Vodás flottát keresnék, de a táblázatban csak ketten adnak... és ugyanannyirért, amennyiért a Voda adja a jelenlegi (FLP) tarifámra.
Csak net kéne, minden másra ott amastercardVoIP/Messenger/Viber...Volt róla szó, hogy az iQ csinál Vodás flottát, ez elhalt? Szörnyű az ügyfélszolga, le se kakkantja a megrendelőit, viszont vastagon arrogáns, noha kb évi 1x akad dolgom vele... Sajnos még mindig neki vannak a legjobb árai, és egy korlátlan Voda kártya után nem is kéne beszélgetnünk többet
-
4Grider
nagyúr
válasz
kicsi kecske #46912 üzenetére
Csak adatkártya esetén 5000 a borravaló a Credit Prime-nál.
Mivel azt ígérik, hogy hamarosan a nevedre írják a flottás előfizetéseket, inkább őket ajánlom. -
kicsi kecske
tag
Sziasztok!
IQpro Vagy EQ? EQnál van 10k belépési díj, IQPronál nincs, de oda ajánlás kell.
Személyes tapasztalat, vélemény stb, hogy melyiket lenne célszerű választani? Nem sajnálom a 10k-t de feleslegesen nem akarok fizetni ha a másikhoz is tudtok ajánlást és be tudnék lépni oda is.
korlátlan adatkártya kell csak GSM előfizu nem. -
Tav-Csoves
őstag
sokan elfelejtik!
Euro Quattro = EuroQuattro = EQ = CP = Kedvező Üzleti flotta = Credit Prime 2015 Kft flotta
tehát ezek mind egy, és ugyanaz a társaság/flotta. Ne keverjünk.
ha valamit kihagytam volna, egészítsétek ki. Köszönöm! -
Nyelvtanóra off!
-
pietrrr
aktív tag
válasz
nimfas #46839 üzenetére
Én sok éve náluk vagyok már, sosem ütköztem semmilyen problémába eddig abból kifolyólag, hogy nem a saját nevemen van a kártya, pedig volt, hogy a Telenornál kellett SIM-kártyát cseréltetnem.
(#46881) CoolBoy323
Én a kedvező üzleti flottát csak ajánlani tudom, de ha jól sejtem, a táblázatban EuroQuattro néven futnak. Jobban jársz a FB-csoporttal, ott az árak is up-to-date-ebbek.(#46892) kicsi kecske
EQ-nál lásd a FB-csoportot, ott minden kérdésre választ kapsz.(#46899) kano
Nem szóltál volna, bölcs marad(hat)tál volna... -
válasz
balazs1984 #46900 üzenetére
Nem létezik jelen pillanatban, csak a régiek vannak kint.
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest