- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Magisk
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freerider89
tag
Köszi! Sajna ezt már próbáltam.. mindenki DPI kontakt személy keres
De konkrét személyt 2016-ban senki nem írt..
viszont valaki írta, hogy nem is kell kontakt személy, elég bemenni a helyi fidesz irodába, kérni egy igazolást, és azzal telenorhoz. Ez valóban elegendő lehet?
-
válasz
Freerider89 #24995 üzenetére
Jobb oldal,fent a keresőbe ird be,hogy DPI kontakt
-
Freerider89
tag
Sziasztok!
nagyon megörültem amikor a fórumra találtam, de sajnos nem kapok választ, már több embernek írtam, de senki nem tudott segíteni.. teszek egy utolsó próbálkozást, hátha valaki tudja..
DPI alap csomagot szeretnék kötni. Tudja valaki a kapcsolattartó nevét, elérhetőségét, akivel ezt tudnám intézni?
Köszönöm előre is a válaszokat!
-
gabor9991
őstag
Volt is egy hsz. itt ezzel kapcsolatban, valaki szintén ezt írta, hogy eltűntek a telefonszámok az emailekböl.Az volt a magyarázat, hogy a hivatalos kommunikáció a flottával az email, ez benne is van az újabb típusú kártyabirtokosi megállapodásban, amiben már tanúk is kellenek.Na én emiatt nem is hiányoltam a számokat, nekem megvolt amúgy is.
-
Ksix
tag
válasz
gabor9991 #24990 üzenetére
Na, nekem meg az a meglepő, hogy neked nem volt ott. Mondjuk én nem sokat leveleztem velük, teljesen véletlen, hogy pont tegnap kérdeztem tőlük valamit. De nekem az elmúlt hónapokban kivétel nélkül mindig minden levélen (nem is csak az automata válaszokon) amit tőlük kaptam, ott volt ez a telefonszámos aláírás a levelek végén. Régebben mondjuk a pénzügy telefonszáma még nem szerepelt ott, csak a másik kettő.
-
gabor9991
őstag
Nem.Nekem az nem okoz örömet.
Tényleg érdekes, hogy neked másmilyen aláírással jönnek az automatikus válaszok, mint nekem.
November 7-én nekem már ezzel az aláírással jött az automatikus válaszlevél az iqprokftgmailpontcom címről
Munkatársaink a lehető legrövidebb időn belül válaszolnak kérdésére, vagy felveszik Önnel a kapcsolatot.
iQpro Kft.
1118 Budapest, Budaörsi út 60 (Székhely)
1112 Budapest, Repülőtéri út 6 (Vasváry ipari park)
7621 Pécs, Bajcsy-Zsilinszky út 9 (Forrás üzletház)
7624 Pécs, Szigeti út 124 (GPS beszerelő műhely)Huszár István értékesítés
Horváth Éva ügyfélszolgálat
Farkas Tímea pénzügyA legújabb válasz, pár napja, már csak így volt aláírva :
Üdvözlettel, iQpro team
Régebben, még amikor beléptem a flottába, a -mobilperc és gigabyte nagyker- szerepelt az aláírásukban, a fentebb leírt nevek mellett ott volt mindegyikük telefonszáma.
Szerk:
Közben kipróbáltam, most tényleg ki van írva a válaszlevél aljára ez:
iQpro Kft.
MobilNET és -Perc Diszkont
1118 Budapest, Budaörsi út 60
7624 Pécs, Szigeti út 124
Ügyfélszolgálat: +36204666200
Kereskedelem: +36203333300
Pénzügy: +36205515050 -
Ksix
tag
válasz
mike1334 #24970 üzenetére
A Mobil-force Kft. is a Hernádi utcában volt, amíg be nem döntötték. És a +36 1 478 7070 telefonszám, meg a dpiugyfelszolgalat@mobilforce.hu cím is, amik pörögtek itt elérhetőségként DPI-hez, azok bizony a bedöntött céghez tartoznak. Nem véletlenül voltak egy időben panaszok, itt a fórumban is, hogy nem elérhetőek. Úgyhogy akik pár éve DPI-sek, azok még a bedőlt céggel voltak/vannak kapcsolatban, mert az új Mobil-force Group nem jogutód. Elég jól látszik, hogy csináltak annak idején két céget, az egyiknek már annyi, a másiknál is csak reménykedhetsz, hogy mi lesz a sorsa. IQpro csak gyanús, de még nem csináltak semmi olyat, mint a Mobil-force, akkor melyik is a megbízhatóbb a cégadatok alapján?
-
Victoryus94
őstag
válasz
arkone #24982 üzenetére
Ha teljesen nyilvánosak lennének az infók, mindenki flottázna. Mert minek fizessen havi 13 ezret valaki 4GB netért, meg ingyenes hívásért, ha ez 4500Ft-ból kijöhet?
Képzeld el, ha netes reklámként, vagy a TV-ben megjelennének a flotta kínálatok.
De az emberek nagyobbik fele nem tudja, mi az a flotta, nem tudja, miért jó neki, és azt sem, hogyan tudna csatlakozni, és melyikhez érdemes. Aki flottában van, az is csak annyit tud sokszor, hogy céges a kártyája, ezért olcsóbb a hívás.
Akit mégis érdekel (hallott már róla valahol), annak lett kitalálva ez a fórum. -
törölt tag
válasz
arkone #24982 üzenetére
Tudomásom szerint ez nem a flották "dilije", hanem a szolgáltatók kényszerítik rájuk ezeket a feltételeket. Persze, hogy ellenkezik az érdekeikkel. Ezért sejthető, hogy milyen szorgalmasak a betartásukban, betartatásukban. A szolgáltatóknak viszont egyértelműen az az érdekük, hogy minél kevesebb infó kerüljön ki a flották tevékenységéről.
-
arkone
aktív tag
válasz
mike1334 #24981 üzenetére
Ez igaz.
De pl érdekelne egy flottatulaj válasza is. Mert véleményem szerint ezzel pont azt érné el a flottakezelő, hogy kilő maga alól egy előfizetőt azért, mert az illető infót adott azzal kapcsolatban, hogy hogyan tud más is csatlakozni a flottához. Ingyen reklám. Kell ennél több?
Nem értem ezt a "szigorúságot". Ez ilyen felesleges levegőbe fenyegetés szagú.
-
-
törölt tag
válasz
cikcakk #24974 üzenetére
Valahol félrecsúszott a figyelmed. Egy iQpro nick -kel regisztrált felhasználó tette közzé itt nyilvánosan a telefonszámot. Egyébként meg én a helyedben nem feszegetném ezt a témakört, mert ezen az alapon a fél topikot törölni kéne, és aki idejön érdeklődni, az semmilyen érdemi segítséget nem kaphatna.
Ja, és még valami. Korábban azt írták, hogy régebben a válasz e-mail -jük tartalmazta a telefonos elérhetőségüket. Ezt úgy kapta meg bárki, hogy nem kötött velük szerződést, így a titoktartási kötelezettség sem vonatkozhatott rá. -
cikcakk
csendes tag
válasz
#79335424 #24973 üzenetére
"Titkoktartás
A tagjaink számára biztosított kiemelt tarifa ajánlat zártkörű, csak weblapunkon tekinthetők meg. A tarifák kimásolása, részben vagy egészben történő megosztása az ajánlat visszavonását vonja maga után!
A tarifa ajánlat egyedi, azok a mobilszolgáltatók ügyfélszolgálatain nem érvényesíthetők, azok csak weblapunkon igényelhetők, annak szabályzott keretei közt.Akik a szabályt megszegve bármilyen egyéb módon megosztják az ajánlatot, azok tagsága azonnal törlésre kerül. Ugyanígy járunk el azzal szemben, AKI A MOBILSZOLGÁLTATÓ ÜGYFÉLSZOLGÁLATI IRODÁIN KERESZTÜL ÉRDEKLŐDIK ILLETVE PRÓBÁLJA KEZDEMÉNYEZNI A SZERZŐDÉSKÖTÉST.
A tarifatáblák ingyenes regisztrációt követően elérhetőek. Ezen regisztrációk bővítik a létszámukat és közvetlenül a meghívó személy saját csoportját, így értelmetlen lépés az ajánlat kimásolása, továbbküldése bármely egyéb módon. Ellenben az egész közösséget komoly kár éri, ha egy ilyen kedvezményes ajánlat megszűnik. Egy ilyen, felelőtlen viselkedés hosszú távú károkat okoz a közösség egésze számára. A legkellemetlenebb azoknak, akik már hűségidővel csatlakoztak, hogy ezek után majd kövessék őket rokonaik, ismerőseik, azonban ők így már nem férnek hozzá a lehetőséghez. Oda tehát az ingyenes beszélgetés lehetősége!
Kérjük megértéseteket és jövőbeni támogatásotokat, hogy minél több hosszú távú kedvezményt élvezhessünk."
-
gabor9991
őstag
válasz
KILLERLALA #24969 üzenetére
Én se írok minden nap, csak amikor dolgom van vele.Már több hónapja kivették az automatikus email aláírásából a telefonos elérhetöségeiket, söt a -mobilperc és gigabyte nagyker- sincs már ott, a legutóbbi üzenet pedig már csak az ”üdvözlettel, iQpro team” aláírást tartalmazta.
-
mike1334
veterán
Az amelyiknél KÉT ügyvezető van, és legalább az egyik "csak" 49 éves? Mert a székhelye a mobilforcenak a Hernád utca, szóval nem a kényszertörlés alatt lévő cég az....
MPeter87
Na ez így ebben a formában alig igaz...de ha egy ember járulékán kell spórolni, akkor az már ciki...Viktor77
A 90%, az nagyon erős elferdítése a dolgoknak, és ugye tudod, hogy tudom, mert ez a munkám? -
KILLERLALA
tag
válasz
gabor9991 #24965 üzenetére
Tudod nem írok minden nap a flottakezelőnek ! Elsőre fel tudom fogni a dolgokat !
Legutolsó alkalommal még így ment ! Mint ahogyan te is írtad, " nincs már " !!!
Tehát nem én találtam ezt ki !!!
De gondolom törölték ezt a dolgot a sok mókus-értetlen-kötekedő-agyhalott csatlakozni kívánó miatt !
Megértem őket ! Jól tették !
-
Viktor77
titán
válasz
KamuMazsola #24959 üzenetére
Nem én szedtem össze. Nemrég léptem be, és az érdeklődő emailemre ezt a választ küldték.
-
gabor9991
őstag
válasz
KILLERLALA #24960 üzenetére
Hülyeséget írsz, nincs már telefonszám az automatikus válaszlevélben, ha már beszólsz valakinek, legalább nézz utána.
-
cikcakk
csendes tag
Többszörösen itt van már minden infó, a trollok megnyugodhatnának.
Különben meg mindenki kaparja ki magának a gersztenyét! -
MPeter87
őstag
-
törölt tag
válasz
KILLERLALA #24960 üzenetére
A hibákat, hiányosságokat is meg kell említeni. Láthatod, hogy van eredménye, lassan összeáll egy korekt infócsomag az összefoglalóhoz.
-
KILLERLALA
tag
válasz
#79335424 #24942 üzenetére
Vazze !
Ha írsz nekik egy e-mailt, kapsz egy automatikus üzenetet, aminek az aláírásában ott van minden telefonszám !
Hihetetlen hogy ezért kell telesírni az oldalt !
Valószínű azért nem szívesen ír senki telefonszámot ide, mert a bérbeadóin kihangsúlyozzák, csak az e-mail csatornán folytatnak kommunikációt !
Ez egy ilyen flotta !
-
KamuMazsola
őstag
válasz
Viktor77 #24947 üzenetére
Ezt majdnem jól összeszedted! Amit hiányolok a címeknél jelezd pls, telephely, postacím ahová küldeni kell az aláírt dokumentumokat, ill bruttó valós árak mellébeszélés nélkül (nem 800 meg 800, hanem bruttó ami a számra kerül). Valamint bekerülhetett volna az e-mail cím is, ahol jelentkezni, igényelni kell.
-
Ksix
tag
válasz
mike1334 #24957 üzenetére
Ők meg, ha jól tudom, a Mobilforce-on keresztül elérhetők, akikről meg csak azt nem tudom eldönteni, hogy a cégjegyzékben melyikek a kettő közül, az amelyik kényszertörlés alá került nemrég (egyébként gyanítom ez lesz az), vagy a másik, ahol lassan 77 éves lesz a tulajdonos/ügyvezető.
Csak hogy legyen elég információ a döntéshez. -
mike1334
veterán
Nem vernek át, max, ha tényleg van vmi és svindli, akkor meglépnek. Csak az elvek tudod...mint ahogy sötét utcasarkon gyanús idegentől se veszünk arany rolexet
Na jó..igazából csak azért írtam, hogy ez is itt legyen, ez is plusz infó a döntéshez, hogy őket válaszd-e szvsz...Sanyesz.
Nem feltétlenül, én pl azért csatlakoztam mert sok ismerős ott van, és így ingyen beszélünk. Ja és már jó pár éve működik. -
Ksix
tag
válasz
mike1334 #24950 üzenetére
Nem hagyták le, rajta van a megállapodáson. És persze, gázosnak néznek ki, én is rákerestem ugyanerre a rendelés előtt. De könyörgöm, nem bankbetéteket gyűjtenek, hanem nagyon jó áron adnak egy szolgáltatást, amiért UTÓLAG fizetek. Hogyan vernének át, megszűnnek/lelépnek mielőtt fizetni tudok nekik, vagy mi?!?!
-
mike1334
veterán
válasz
Sanyesz. #24951 üzenetére
Akkor az nem székhely, hanem telephely vagy fióktelep...székhelyből csak egy van, az határozza meg pl a cég illetékességét, plusz egy csomó egyéb feltételnek meg kell felelnie, és bőven van jelentősége...
Gondolom van egy "alkalmazott", aki rendelkezik aláírási joggal, és csak odaültették a nénit, hogy, ha bármi gáz van, akkor legyen, aki viszi a balhét...de ez csak személyes vélemény, a hosszú évek tapasztalata súgja -
Sanyesz.
őstag
válasz
mike1334 #24950 üzenetére
A cégadatokat korábban én is néztem. Működő cég. Gondolom, a Telenor sem köt szerződést egy "virtuális" partnerrel.
Engem nem az érdekel, hogy "hány éves a hajóskapitány", hanem az, hogy korrekt szolgáltatást nyújtson.
Amúgy a cég pécsi székhelye sem szerepel az előbbi címadatok között, mert ez a cím az üzleté.
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Gitáros topic
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Sorozatok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/MX 250
- Szuper áron eladó új ACER SWIFT EDGE 16 /R7-7735U/16GB/512SSD/ 4K OLED
- DELL G15 5515 Gamer Laptop /Ryzen 7- 5800H/16GB 512 SSD/ Nvidia RTX 3060 6GB/120Hz/
- Szuper áron dobozos új Asus Vivobook Pro /i5-11300H/16 GB/512SSD/3K OLED
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest