Új hozzászólás Aktív témák

• Zirowe

nagyúr

válasz sifarr #2381 üzenetére

Nekem eddig két tapasztalatom volt flottaügyben: az első a v&a, ami bedőlt, és hónapokat kellett harcolnom, hogy visszaszerezzem a számaimat, illetve a befizetett számláimat, amiket kétszer fizettettek meg velem, illetve a mostani, amiben az előző bedőlése óta vagyok.

Ég és föld a kettő, mostani meg szerintem a nagyon is a legalitás talaján áll (rendes céges papírok, külön ügyintéző részleg, minden hónapban kivonatos számla, rendes csekk, stb), amihez képest az elsőnek távolról kamu szaga volt, és ha járatosabb lettem volna a témában, akkor messzire kerülöm.

Eleve irtózom az olyan "lehetőségektől", ahová "belépőt" kell vásárolnom, vagy esetleg bizonyos mennyiségű termék megvétele után kapok kedvezményt, stb, és ezekből is elég sok volt itt a topicban.
    Továbbá azokat is messze kerülöm, amiket folyamatosan hirdet és tukmál a kedves értékesítő (amikor bedőlt a v&a, kb minden második hozzászólás arról szólt, hogy mennyivel jobb dolgunk lenne abban a bizonyos vodás flottában).

Virtuális és normális szolgáltatóra ne számíts, mert a profitmaximalizálás a céljuk, így nem lesz olcsóbb semmi, de még az esetleges negyedik szolgáltató sem fogja a flotta szintekre lenyomni az árakat.

A flották nagy része pedig nem is tekinthető szolgáltatónak, mert nincs számottevő profitja a felhasználók által generált forgalomból, illetve az intenzív reklámokat pedig a szolgáltatóval kötött szerződések korlátozzák gondolom, illetve a szolgáltató sem nézné jó szemmel ezt.
    Arról nem is beszélve, hogy a rendes flották nagy részének ez nem a fő tevékenységi profilja, hanem csak azt segíti, hiszen ez lenne a flották eredeti célja.

Én jelenleg biztonságban érzem magam, rendesen léptem be, minden hónapban mindent rendben megkapok, ha vmi problémám van, rögtön fel tudom hívni a cég ügyfélszolgálatát, ahol azzal is tudok beszélni, aki a beléptetésemet rendezte, illetve fizetek havi adminisztrációs díjat (gondolom ebből van egy kis profitjuk, de nem sajnálom tőlük, mert nagyon korrektek), ami feltehetőleg még egy kisfokú védelmet is nyújt a nem fizetőkkel szemben.

Nem pedig "vettem egy simlistől vmit, tudtam, hogy köze nincs, aztán meg hogy hogy ez lett a vége", mert ez ellen a világ összes első hsz-e nem ad védelmet, hiszen kb mindenki tisztában volt a vállalt rizikóval..

Ez kb olyan, mint amikor a vendég az étteremben nézi a számlát, és megkérdezi a pincért, hogy mi ez a "2000ft bejött" tétel, mire a pincér azt mondja, hogy "hoppá, nem jött be", és kihúzza.

Na, az itt panaszkodók nagy része pincér.

Új hozzászólás Aktív témák