- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peyo53
csendes tag
Nem tudom ezt írták e már:
http://www.mobil-flotta.atw.hu/
# Az előfizetések 2.000.- Ft + Áfa / hó,
# amiből 1.200.- Ft + Áfa bármilyen irányban lebeszélhető.
# A flotta tagjai ingyen beszélnek egymással minden időszakban...
# A flottán kívüli hívások percdíja 16,2.- FT + Áfa minden időszakban...
# A számlázás másodperc alapú
# Belföldi SMS küldés/darab 15.- FtVagy másik
http://hexton-telekom.hu/#
Havi előfizetési díj
2.500 Ft, amely 100%-ban
lebeszélhető
Percdíjak Kedvezményes
Hívások hálózaton belül 12,75 Ft
Hívások vezetékes irányba * 7,50 Ft
Hívások más mobilhálózatba * 12,75 Ft
Profi hangposta hívása 15,00 Ft
Belföldi SMS küldés/darab 20,00 Ft
Ügyfélszolgálat hívása Díjmentes
Kiemelt ügyfélszolgálat hívása Díjmentes
Flottán belüli beszélgetés díjszabása
Havidíj 0 Ft
Hívás csoporton belül, minden
időszakban
0 Ft
SMS 30 opció – 30 db ingyenes SMS – kötelezően igénybe veendő **
Havidíj 300 Ft
SMS 100 opció – 100 db ingyenes SMS– opcionálisan választható ***
Havidíj 1 000 Ft
Kiegészítő szolgáltatások
Profi hangposta Ingyenes
Profi hang- és faxposta Ingyenes (külön kérésre)
Konferenciahívás Ingyenes (külön kérésre)
Híváskorlátozás Ingyenes (külön kérésre)
Elektronikus számlarészletező Ingyenes (külön kérésre)
Szuper szolgáltatások
Mobilinternet kedvező áron: 4 GBHavi előfizetői díja: 4GB
USB modem mobilinternet
Mobiltelefon GPRS 3G HSDPA
kapcsolatban
2400 forint
Magyarországról kezdeményezett
nemzetközi hívás,
három
világkategóriára bontásban.
I. körzet - 25 forint {Pl.: USA}
II. körzet - 55 forint {Pl.:
Németország}
III. körzet - 70 forint {Pl.: Japán}
Külföldről Magyarországra indított
hívások
600 másodperces egységenként -
319 forint / egység
Mobilvásárlás Autópálya matrica, parkolójeg -
Intel q8200
senior tag
Srácok!
Valaki esetleg van, aki az Agnátus Kft. flottájába lépett be? -
Ziccer
csendes tag
Na már kezdődik az újévi kinek jobb a flottája akció.
-
törölt tag
válasz
pancelos #1042 üzenetére
"AJÁNLÓ
Fontosabb tudnivalók a MegoldásPortál Mobilflottáról:A MegoldásPortál Mobilflotta előfizetési díja 4.000,-Ft (br.: 3.200,-Ft+ ÁFA) amelyet 100 %-ban másodperc alapon bármely mobil és bármely vezetékes nem emeltdíjas hálózat irányába lebeszélhető.
A percdíj bármely mobil hálózat irányába bármikor 15,5 Ft (12,4 Ft +ÁFA), míg bármely vezetékes hálózat irányába bármikor6,5 Ft( 5,2 Ft + ÁFA). Hűségnyilatkozatot csak készülékvásárlás esetén (2 év) kérünk.
A MegoldásPortál Mobilflotta tagjai (mindenki) ingyen beszélnek egymás között. Mindenki egyéni előfizető, tehát mindenki saját nevére kapja telefonszámot, a telefonszámlát és mindenki maga felel a számlájának a fizetéséért.
A flotta nem - robbantható fel - azért, mert egyes tagjai nem fizetik a számlát.
A szolgáltatás igénybevételének feltétele éves (365 nap) adminisztrációs díj megfizetése és a hírlevelünkre történő feliratkozás. Az adminisztrációs díjon kívül csak a telefonszámlát kell fizetnie."
Adminisztrációs díj : 5000ft/2előfizu/év -
pancelos
tag
válasz
#65693184 #1039 üzenetére
1. A 22 nem tudom mikor lesz kevesebb, nincs közöm ahhoz a flottához.
2. Hogy a CSEP flotta mikor lesz kedvezőbb, nem tudom, nem én vagyok a flotta üzemeltető, csak egy tag.
3. Megjegyeztem, hogy a 18 nem annyira alacsony, hogy bevállaljam az 1 év tarifa hűséget rá. Ez nem negatív beállítás, hanem személyes vélemény, amikre ez a fórum épül. Leírtam, hogy 12 forint körül vállalnék hűségidőt, felette nem. Én.Nem személyeskedtem, nem sértegettem, ez a véleményem.
Egy flotta megítélése elég összetett, nem csupán a percdíjakról szól (havidíj, lebeszélhetőség, elszámolási egység, szerződő személye, hűségidő, tagdíj, adminisztráció egyszerűsége, stb.) Mindenki eldöntheti, hogy a saját telefonálási szokásai alapján mely jellemzők élveznek prioritást. Itt nem buta emberek vannak, hiszem, hogy nem befolyásolhatóak. Megfogalmazom a véleményem, ahogy mások, aztán mindenki dönt. -
guest666
aktív tag
nincs valami T-s flotta, ahol kedvező áron lehet mellé mobilnetet, mondjuk 3 Gb-ot kérni ?
-
LEGIOX
tag
Én ma megkaptam a Hunor SLE igazolást, nagyon korrektek voltak, magánszemélyeknek nem kell fizetni egy fillért se.Nekem jó a nettó 14 ft másodperc alapon, ma megvettem a Vodánál az új telómat
www.kalandloveszet.hu
-
Ziccer
csendes tag
válasz
911swat #1026 üzenetére
Nem túl új.Én ezt valamikor kitöltöttem és okt 31-én kaptam is egy választ:
A Netre-Fel Egyesületünk megkezdte a szolgáltatókkal a flotta díjainak a tárgyalását.
A T-csoport eddig elég nevetséges ajánlatot tett, meg sem közelíti a 12 Ft-ot.
A továbbiakban nem csak telefontársaságokkal, hanem zárt csoportokkal is egyezkedünk. -
911swat
csendes tag
új flottát találtam itt
-
törölt tag
Na viszont én találtam egy jónak tűnőt ...
http://www.magyarokszovetsege.hu/content/flottas-telefon -
Midway
senior tag
Prospergo flottáról tud valaki?
Ha valaki tud belépést intézni pm-ben keressen meg. Egy igazolás kéne csak! -
LEGIOX
tag
Üdv mindenkinek !
Találtam egy jó vodaflottát, nettó 14 a percdíj, és másodpercet számol. Van valakinek esetleg tapasztalata róla ?
[link] -
xabolcs
őstag
kedves forumtarsak!
akik rajtam keresztul jutottak flotta tagsaghoz, azokat kerem, hogy legyetek turelemmel!
ha elkuldtetek a szerzodest, akkor minden a legnagyobb rendben van, csak ido kell, nyelbe lesz utve minden.egyebkent meg mindig van belepes. reszletek a #817-ik hsz-ben.
-
club1
veterán
válasz
RaPiDsHaRe #1011 üzenetére
Nekem is ez a legszimpatikusabb, de én vállalati flottában vagyok, és nem lenne célszerű váltanom.
Ha nem kérsz telefont kedvezménnyel, akkor általában hűségidőszak sincs... -
RaPiDsHaRe
aktív tag
Hali.
Visszaolvastam itt pár oldalt, és ez tűnt a legjobbnak a perc díjak alapján "http://tmfbtm.atw.hu/", vagy tudtok javasolni másik flottát?
Ennek a flottának mi a neve? és mennyi hozzá a hüségidöszak?
-
Hexton
csendes tag
Szevasztok!
A segítségeteket szeretném kérni,egy a többség által jónak mondható flotta kialakításában. Természetesen a realitások figyelembe vételével. A jelenleg működő nyilt flottánk mellé, a jövő év elejére gondoltuk a második indítását. Segítségeteket azért kérem,mert látom, hogy flotta ügyben sok tapasztalattal rendelkeztek. Tudjátok mi az ami jó,és mi az, amire szükség lenne. Szeretném, ha ezt megosztanátok velem!
Előre is köszönöm!
-
a000
őstag
Sziasztok
Van vodás meg t-mobile-os kártyám is. Milyen flottát tudtok ajánlani?
Az elképzeléseim. Havidíj 2000ft körül. Számom maradjon az én nevemen, és a számlát is én kapjam, ne pedig valami cégtől.
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- 4K gamer PC ( +Sok ajándék)
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest