- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrBubo77
Topikgazda
válasz xabolcs #52781 üzenetére
Vagy előbb elolvasni az ÁSZF-et.
ÁSZF 1.
A RefoMobil mobiltelefon konstrukció nem publikus, igénybe vételére csak a Magyarországi Református Egyház (a továbbiakban: MRE) intézményeiben és szervezeteiben alkalmazottak és önkéntes munkát végzők számára van lehetőség.
ÁSZF 2.
Felhasználó köteles a Megállapodás létrejöttéhez szükséges adatait a valóságnak megfelelően megadni.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
xabolcs
őstag
azota megint lehet belepni
szoval megintcsak tudok ajanlani tovabbszamlazos
pannontelenor-os flottat:az arak:
netto 2300 ft havi dij (br=2875) (ami magaba foglalja a netto 600 forintos a havi tagdijat (nyilvan ugy is irhattam volna, hogy 1700 a csomag havidija, de amellett meg van 600 tagdij/kezelesi koltseg))
netto 1500 ft lebeszelheto (br=1875)20/30/70-be percdij: netto 12.5 ft (br=15.625)
1-be (budapest) percdij: netto 5.72 ft (br=7.15)
egyeb vezetekes percdij: netto 12.5 ft20-ba sms: netto 20 ft (br=25)
30-ba sms: netto 26 ft (br=32.5)
70-be sms: netto 29 ft (br=36.25)
"ingyen" sms: 60 dba vastagon szedettek nyaron olcsobbak/dragabbak voltak, azert emeltem ki oket.
termeszetesen csoporton belul ingyen beszelgetes: nagyjabol 300~400 csoporttagot saccolok.
akit erdekel, kuldjon privat uzenetet, kap cserebe ugyintezoi e-mail cimet!
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
-
Joe bácsi
őstag
Nem!
Ami van abban már voltam 1 éve, csak megszüntettem, mert nem kellett.
Azóta sem írt vissza a kis k*cs*g!!! Ír, ha megint az országban lesz, ezt ígérte. Letojom, van flottám és nem érdekel a p...!!Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
-
Intel q8200
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Elemlámpa, zseblámpa
- SSD kibeszélő
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Synology NAS
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest