- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Új hozzászólás Aktív témák
-
csjohnny
tag
Szívesen! Persze tudok segíteni.
A /system/etc mappában találsz egy vold.fstab nevű fájlt. Ebben a fájlban kell némi módosítást elvégezni. Az eredmény az lesz, hogy a belső memória tárhely (ami most kevés) és a betett micro Sd tárhely (max 32GB) csatolási helyét felcseréljük. Így a telepített alkalmazásokhoz tartozó data és obb fájlok az SD kártyára kerülnek ezután telepítéskor. Ami viszont már telepítve van avval az a probléma hogy újra kell telepíteni őket.1. lépés hogy a leformázott SD kártyára (PC-n FAT32-re) először mindent átmásolunk a belső tárhelyről.
2. lépés módosítjuk a vold.fstab fájlt
3. Újraindítjuk az MK908-at.Ezután mindig benne kell lenni az SD kártyának a stickben!
Most nem vagyok otthon csak egy netes gép előtt ülök, át kellene küldened nekem ezt a vold.fstab fájlt, majd visszaküldöm neked. Végigcsinálod a 3 lépést és kész!Vagy a következő két sort kell keresni a fájlban
dev_mount flash /mnt/sdcard auto /devices/virtual/mtd/mtd9/mtdblock9
dev_mount sdcard /mnt/external_sd auto /devices/platform/rk29_sdmmc.0/mmc_host/mmc0Erre kell átmódosítani:
dev_mount flash /mnt/sdcard auto /devices/platform/rk29_sdmmc.0/mmc_host/mmc0
dev_mount sdcard /mnt/external_sd auto /devices/virtual/mtd/mtd9/mtdblock9Én így használtam az MK808B-t is és most az MK908-at is ,csak még annyit csináltam hogy amikor a ROM-t felraktam 2GB-os parameter filet a 6GB-osra cseréltem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Macbook AIR M1 2020
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Keresek: PGA processzor "kiemelőt".
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest