- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
a000
őstag
Sziasztok
Szeretnek venni egy ilyen masinak de nem tudom melyiket. Fontos, hogy nem akarok mokolni a romokkal, menjen az mkv lejatszas akadas nelkul, eros wifi. Mit ajanlotok ami megbizhato es jol hasznlahato?
-
gettno
tag
Airmouse iránt érdeklődnék még. Rii i13 minit vagy Mele F10 prot használ valaki?
-
WiZARD
addikt
még 1 kérdés felmerült: mi a különbség az mk908 és az mk809iii közt?
-
WiZARD
addikt
A 720p-1080p kernel még mindig aktuális kérdés, és még mindig a 720p az alap?
Gondolkozok, hogy veszek valami ilyen cuccot, és szeretnék felkészülni, hogy mire számítsak. Egyből kernel cserével, meg rom vadászattal kell-e kezdeni...720p-1080p mkv lejátszásra mennyire használható? csak másodlagos cuccnak kéne hálószobába, de azért nem bánnám, ha nagy akadás nélkül menne. Jól látom, hogy az újabb romokkal már egész jó?
Gyári rom, és különböző custom romok közt nagy a minőség/sebességbeli különbség? Ezek a kínai noname gyártók egyáltalán frissítik a romot nagyritkán?
Mi az amire vásárlásnál figyelni kell? van valami fontos tulajdonság, jó gyártó, vagy valami ami extrán kerülendő? Wifi chipből melyik a jobb? Mi a lényegi különbség a különböző wifi chipek közt? BT chip számít, hogy milyen?
Tápból ahogy látom érdemes 3A-t keresni, mert 2A kevés lehet.
Esetleg A31s quadcore cuccok milyenek? (PowerVR GPU miatt)(a topicot nagyjából végigolvastam, de még így is maradtak a fenti kérdések)
-
Mazsul
tag
Köszönöm mindenkinek
-
gettno
tag
Én se tudtam, mi ez a szabvány, bár ebben a fórumban sok új kifejezést olvastam (ubuntu, picuntu, antutu: mintha a gyerekem alkotta volna ezeket
), izzott a gugli rendesen. Kár, hogy vki még nem gyűjtötte egy kupacba a hozzám hasonló lúzer júzereknek.
Egyenlőre nekem felesleges az 1080p, a Miracast, de mi van, ha beújítunk egy tvt, vagy a hűségidő leteltével egy normális telót?
-
-
RudY
addikt
Kicsi bizony, de már kezdem megszokni.
A Miracast dolog idáig nem nagyon foglalkoztatott, de kíváncsiságból csak megnéztem. Mint kiderült, a telefonom és a box is támogatja...elvileg. [Ennek] alapján sikerült is összehozni a két eszközt, párosodnak is, de a Display menüben nincs Wireless display lehetőség, így gyakorlatilag nem tudom hogyan és merre?
-
Shader
aktív tag
Üdv!
Végre nagyrészt belaktam a T428-on a Hybrid FW-t. Külön piros pont a programozónak, az egy kapcsolóval megoldott 720/1080 kernelcsere opcióért. Nincs filmakadozás sem.
Amit nem értek, a kikapcs menüben az alvó mód. Kiválasztva ugyanúgy kikapcsol, mint a power off, és csak kábel kihúz-bedug indítja.
Mi lehet a különbség? Létezik vmi más a bekapcsolásra? -
Mazsul
tag
Sziasztok.
Mi a különbség az otg és a klasszikus usb port között? Ill. usb elosztót melyikre kell kötni?
-
RudY
addikt
Hopp, most néztem csak rá, hogy amit belinkeltem, azt már nem is azzal a távirányítóval adják.
Így néz ki: [link]
Nagyon tetszetős, kicsi, könnyű, inkább csak vezérlő, de a jellemzőinek megelelően nem túl kényelmes, sőt, némelyik alkalmazásnál agylövés is tud lenni. Eleve nem is terveztem a komolyabb használatát, így már előbb megérkezett a [Measy], azért ez lényegesen használhatóbb. -
vlevi
nagyúr
válasz
#79335424 #777 üzenetére
Ja, persze, azt is olvastam. Azert is irtam, hogy igazabol nemsokban kulonbozik a tobbitpol. Mert beigernek minden bizbaszt, aztan leszamilesz.
Dlna pedig ugy kellene, hogy mivel a tv-m tudja a dlna-t, egy tokeletes dlna server kellene droidra. A serviio-t ismerem, pc-n hasznaltam is, de a pc mostamsag (eppen az mk808, es a tablagep miatt) egyre ritkabban van bekapcsolva. Azok a dlna serverek, amiket a playen talaltam, az mkv-val nem akartak elboldogulni. Felkinaltak, mint lejatszhato allomanyt, de a samu tv-m mar nem tudta lejatszani. Termeszetesen olyan mkv-rol van szo, amit a tc pendruveon radugva tokeletesen lejatszott.
-
RudY
addikt
XBMC nálam gyalura került az első próbálkozások után, viszont a [Serviio] szolgaként hibátlanul dolgozik, a [ServiiGo] pedig a droidos boxon, telefonon is folyékonyan közvetíti a 1080p anyagot (is).
Igaz a pro változat fizetős ($25), de abszolút megéri. Samsung megjelenítőket pedig eleve kedveli
-
törölt tag
"Disclaimer Note: product appearance, technical parameter, function, price, please
take the actual product and the product specification, nameplate shall prevail,
as a result of technology to update the changes, without notice.product specification, nameplate shall prevail, as a result of technology to update
the changes, without notice."
Ami a Miracastot illeti, a Finless romokban levő WiMo -val és a telóra telepített sender -jével teljesen használható screen mirooringot sikerült produkálnom egy 3066 -os és a két éves SGS2 -m között. -
vlevi
nagyúr
válasz
#79335424 #771 üzenetére
Azthogyérted?
XBMC? Hát, bárki írhassa. Nem írták, hogy olyan ROM-juk van, amivel tényleg megy a hw gyorsítás.
Kamera? Nagy dolog. Van olyan, amelyiken van.
Miracast? Háát, biztos. De én egy rendes DLNA, UPNP szervernek jobban örülnék, ami átvinné a Samu tévémre a tizengigás mkv állományt is, nem csak a 300 megás avit. -
gettno
tag
Nekem is tetszik cs918, pontosabban a t-r42, már meg is akartam rendelni, de most elgondolkodtam és rávárok a tesztekre. Nem hinném, h ne lehetne a romot flashelni. A dx.developers fórumon már Bob is kommentelt, rajta vannak sztem! Ill a Miracast új benne, bár még nincs ilyen cuccom.
-
RudY
addikt
Ennek az elődje is igen jól teljesít, maximálisan elégedett vagyok vele!
[link]
Egész pontosan ez: [Google Android 4.2 Quad-core RK3188 TV Box CS918 HDMI RJ45 WIFI ]
Kamera, mikrofon és Bluetooth nélküli változat, viszont 1.8 proci + OTG (utóbbi nekem többet ér), ahogy futólag átnéztem a többi szinte ugyanaz. -
gettno
tag
Tegnap estére rágtam át magam a topicon. Huhh, jó sok hasznos dolgot találtam (tetszik az alkalmazáslista), köszönöm nektek!
-
vlevi
nagyúr
Ez mindegyik ilye eszkozre igaz, hiszen ugyanaz a hw. De a 4 usb izaglamsnek tunik. Szerencsere az xda developersen, es a freaktabon is vannak paran, akik raizgultak a temara. Lehet, megvan az mk808-asom valtotarsa?
-
gettno
tag
Sziasztok! Multkor érdekeset találtam az alin: http://m.aliexpress.com/item/1348898860.html
Durva cuccnak tűnik: Miracast támogatás, XBMC, optikain 5.1, BT, Mali 3d OPENGL támogatással, 4usb, kamera és mikrofon benne, Rj45... Nézte már valaki? Nem sokat találtam róla. -
törölt tag
Ha áramhiány miatt nem kezeli az egeret, akkor ez a hiány máshol is problémát fog okozni. Szóval a bt. egér erre nem megoldás. Sztem lesznek itt tippek, hogy hol, milyen tápot érdemes venni. Atért gondolom, hogy nem a kernel a hibás, mert ezeket a 2,4Ghz -s perifériákat sokan használják. Lenne nyafogás a kernel topikjában, ha nem működnének. De ez csak találgatás. Logból, dmesg -ből talán több mindent ki lehetne deríteni.
-
Shader
aktív tag
Behanyok, most meg gondolt egyet es feleledt...
-
Shader
aktív tag
Pc-vel tokeletesen mukodik.
Most kiprobaltm egy regi 800Mhz stickes egeret,ez meg siman megy...
A gondja, hogy kb.1,5m-rol mar 'elfarad'.
Lehet tenyleg keves a nafta, a 2,4 Ghz-hez?
Usb 3.0 elosztot vettem, lehet ra dugni 5V tapot.
A kerdes: vagy HID BT-s eger 10eFt, vagy tap 5-8eFt? Melyik lenne celszeru.
Vagy vissza F. Bob 1.5 720p ROM es akadozo videok... :-)
Bar latok az argepen 5V 3A tapokat 2000Ft-tol... Nem tudom, jok-e. (kapcsolo uzemmodu..nem tudom, az megmiaz). -
törölt tag
Igen is, meg nem is. Tulajdonképpen totál rosszul gondolod, mert ezen az alapon minden olyan usb -s eszköznek működnie kéne, amit el tud látni árammal. Hát, ez sajnos, nem ilyen eccerű. PC -n sincs így. Windowsban ezek a driverek különálló illesztőprogramok. Linux/Android alatt a kernel tartalmazza a driver -t (többnyire). Ezen kívül kell vmi program, amin keresztül kezeled. Pl. hiába van a kütyüben wifi a hozzá való driverrel, ha nincs a menüben opció a bekapcsolására, vagy a wifi -hálózat kezelésére.
Viszont a "ha kap áramot" -ban lehet igazság. Most olvasgatom az OC -s kerneleket és erősen javasolják hozzájuk a komolyabb tápot. Lehet, hogy nem a kernel hibás, hanem kevés a delej? -
törölt tag
Én meg azt nem értem, hogy számodra mi ebben a furcsa. A kezelés szempontjából milyen megkülönböztetést értesz az alatt, hogy "külső"? A variálhatóság érdekében egy univerzális csatolófelületet (usb) használ, de ettől még ugyanolyan hardverelem, mint a bt., vagy a wifi. Azok sem működnek, ha hibás, bugos, vagy nem hozzá való kernelt teszel föl.
-
törölt tag
Az AP6210 -ben levő bt. kezeli a kettőt együtt. Sztem akkor a 6330 -is. A legtöbb ilyen egér úgy bt., hogy van hozzá egy usb adapter és ezen keresztül kommunikál. De ez nekünk nem jó. A jelszó a HID (Human Interface Device) bluetooth profil. Ezen kell kommunikáljon ahhoz, hogy csatlakoztathasd. Nekem egy Logitech M555b -m van. 2éve használom, működik minden, bt. HID -képes droiddal. Ha jól tudom, a Microsoft -nak is van ilyen egere.
Javaslom, hogy olyan egeret vegyél, ami kikapcsolható. -
Shader
aktív tag
Üdv!
Ráflasheltem a T428-ra a freaktabról leszedett videofix+overclock 1080p 1800Mhz 600RAM kernelt.
Az egész kép sokkal élesebb lett, és a filmek sem szaggatnak! :-)
Kissé jobban melegszik, egyenlőre belefér.
Viszont az USB 2,4Ghz stick nem működik. Feszkót kap, de nem kommunikál sem az egérrel, sem a bill-lel.
A bill. nem gond, mert van egy samu Bt-s is. Úgy tűnik, beruházok egy bt-s egérre.
Van amire figyeljek vásárláskor, vagy annyira azért nem kényesek a miniPc-k? A samu bill. mellett fog tudni kommunikálni egy másik bt eszközzel is?
Köszi! -
Updatelem az MK908-asról írt wifi-teljesítményt lehúzó megállapításaimat. Az eddigi linksys router cserélve lett a telekomos speedportra. Letöltés 12-14 Mbps, feltöltés 4-5 Mbps a többszöri mérés után. A router ugyanott, kb. 6 méterre, egy belógó falrész takarásában van. Azt hiszem ezen már nincs mit szidni. Úgy látszik erősen router érzékeny, pedig az új nem túl júzerfrendly a beállítások terén. Aki nem akar visszaolvasni nagyon sokat, a linksys routerrel 2-3 Mbps volt az elérhető maximum.
-
törölt tag
Ne viccelj, azt bármelyik 3188 -as a kisujjából kirázza. A CC401BT -n volt, hogy egész éjjel ment a flash. Meg se kottyant neki. Ez a vas megegyezik az MK908 képességeivel (a rádiómodulok is azonosak). Nem kritizáltam a "garancia -fóbiádat", teljesen elfogadom az álláspontodat. Több pénz, kevesebb kockázat. Ez sztem kerek.
Most 29 -körül tartasz. Az AV -ra nem tudok árban azonos, 3188 -as alternatívát. Ami az egyebeket illeti, az összehozható ilyesmi árfekvésben úgy, hogy a stick itthonról, a kiegészítők pedig rendelősben. Pl. lehet egy Measy dokkoló, +lan adapter +vmi táv. Ez egyébként egy érdekes dolog. Ha jól tudom, a dobozosakat nem lehet teljesen leállítani. A CC401BT viszont kikapcsolható és a TV -vel együtt éled. Ha pedig már fut a rendszer, akkor a 2,4Ghz -es távok is mennek. Egyébként a CC -s stick -ben találtam IR -távvezérléshez szükséges összetevőket és olvastam cikket arról, hogy vki rádugott vmi usb -s IR -cuccot, oszt ment.
Még egy gondolat. A CC sticket körömmel símán szétpattintottam. Szerintem ha körülnézel a neten, még ingyen is találhatsz rossz, usb -s routert. Kibelezed és a házba belerakod a szétpattintott sticket. Biztos találsz olyan "elektronszelidítőt", aki megcsinálja azt a pár forrasztást a külső antennához, meg az usb kivezetéshez. A lan adapternek meg nem túl nagy feladat lukat fúrni (nem kell passzoljon, lehet mélyebben is, a kábelnek mind1). A többi kábelnél meg sztem nincs jelentősége, hogy a dobozon lévő csatiba dugod, vagy egy pár centit kilógó kábelhez csatlakoztatod.
A Minixről nincs tapasztalatom. Nekem nem éri meg, ezért nem foglalkoztam vele. -
vini01
újonc
válasz
#79335424 #745 üzenetére
Bocs, bizonyosan igazad van csak emlékezetből írtam és vélekedtem valami B- re a 908 esetében, de az csak a 220 weboldalán volt zároljelben a BT utalás volt.
A CS918 kiváltásával az a baj, hogy Mo-on a KR-42 vagy a T-R42 csak külföldről rendelhető, és bár a fórumon sokat így tesznek (talán nekik van igazuk, olcsóbb és még jobb is a másik kettő mint ahogy írtad), de nekem lett egy "garancia fóbiám" az elmúlt 1,5 hónap után, ráadásul eléggé el is keserített ez a mini pc dolog a jelenlegi helyzetemben, bár csak magamnak tehetek szemrehányást én választottam...
Nem tudom, hogy mit válasszak helyette figyelembe véve, hogy a 908 tekintetében írtakat is elfogadom, csak pont mint írtad a szubjektív dolgok miatt kerestem ilyen nem stick kialakítást.
Továbbá én a mini pc tulajdonságait, részben sem akartam kihasználni, nem médiaplayer-nek kellett volna és nem is játékra, hanem online flash videókhoz az újabb proci miatt ...
Ha még rá érsz az én badarságaimmal foglalkozni akkor mondanál egy két szót a MINIX NEO X7 -ről vagy a kistestvéréről, hogy azok megfelelő alternatívák lennének e (bár az X7 eléggé húzós, ennyit már nem biztos hogy megér, hogy ne a laptopot dugjam a TV HDMI-be), továbbá figyelembe véve, hogy az X5 butább hardverrel van felvértezve, de hasonló áron (az x7 esetében 5V és 3A tápot írnak míg a cs918 5V 2A volt ez jelenhet jót vagy csak a hardvere ennyit igényel). Előre is köszönöm! -
törölt tag
Mit vársz? Lepődjek meg?
Több helyen is írtam, hogy lehet fikázni emiatt a CC -t, ami valahol jogos is. De maga a probléma ennél egy kicsit összetettebb és a CC -nél felkészültebbeknek is fejtörést okoz. Az az igazán bosszantó, hogy akinek joga, lehetősége és sztem kötelessége is lenne tenni valamit, az nagy ívben tojik a fejünkre. Én biztosra veszem, hogy technikailag már rég lenne rá megoldás, ha nem lenne ez a jogi szarság.
-
törölt tag
Szerintem kicsit kevered a dolgokat (vagy én?
). Én nem tudok MK908b -ről. Csak a 808 -nak (RK3066) van B, mint bluetooth verziója. Ez az "előd" -dolog is sántít, mert két, teljesen különböző hardverről van szó. Nem lehet párhuzamot vonni a hibáik között. Abban igazad van, hogy a "routerdobozos" verzióknak vannak előnyeik a stickekhez képest. Ami innentől következik, az teljesen szubjektív. CS918 -at én nem vennék, mert nem annyira népszerű kinnt, mint a K-R42, vagy újabban a T-R42. Erre érdemes odafigyelni, mert ezek több egyedi alkotóelemet tartalmaznak, emiatt a romok/kernelek között nincs olyan mértékű átjárhatóság, mint a stickeknél. A K-R42, vagy T-R42 -kérdés nálam még nem dőlt el. Mindkettőnek vannak előnyei. Attól teszem majd függővé, hogy mire jut velük Wasser és Lewy.
Azt viszont mindenképpen jónak tartom, hogy a 220V "szervizest" írt és nem valami "írunk a gyárnak" -szerűt. Ha az a szervizes érdemben hozzá is tud szólni, akkor biztos közelebb jut a hiba okának megállapításához mint egy olyan, aki csak ferde szemmel tud ránézni. -
Shader
aktív tag
válasz
#79335424 #743 üzenetére
Köszi!
Ugyan az a FlashTool is felismerte a T428-at, mint a CC401BT-t.
Akkor PC-n kicsomagolom, és a szükségeset felteszem.
Ahogy belenéztem, van benne 1920Mhz 1080p.img, meg 1800Mhz 1080p-s.
A készítő szerint, nem melegszik túl a stick, de én nem vagyok ebben olyan biztos... -
törölt tag
Ez nem CWM -es verzió, 3188 -on pedig tudomásom szerint az sd-kártyás update nem működik (még, mert mintha láttam volna előrelépést ez ügyben). Ez a formátum a Finless romokhoz használt Flashtool -hoz való. Illetik valami másik névvel is, ami most nem jut eszembe, de a lényeg, hogy nem a gyári romokhoz használt Batch Tool (viszont a driverek megegyeznek). Ha nem csak kernel.img a neve, hanem vmi típusjel is van hozzá, akkor a fölösleget töröld és a Flashtool -ban a kernelhez tallózd be a kívánt kernel.img -t. Ez előtt hagyd meg a pipát, az összes többi (boot, system, stb.) elől vedd ki. Aztán, mintha romot flashelnél. Ennyi.
-
Shader
aktív tag
Üdv!
A Freaktabról letöltöttem a T428-hoz egy video fix KERNELT. .zip file.
A kérdésem, hogy ezt mivel flasheljem? CWM, vagy Recovery-ből?
Több .img filet tartalmaz, kicsomagoljam és a megfelelőt kell PC-n rátolni?
Köszi!
[link] -
gyugyo
csendes tag
Sziasztok!
T-R42 rendelnék geek-ről. Még nem rendeltem eddig. A Registered Airmail-t kell kiválasztani, hogy a posta hozza (a mérsékelt extra költségek végett) magyarországon és Free shipping legyen? Segítsetek légyszi.
Köszi Gyugyó
-
vini01
újonc
válasz
#79335424 #737 üzenetére
Köszönöm!
Valójában korábban az MK 908b kerestem, csak mivel korábban az elődjéről az MK 808-ról a WI-FI szakadásokról meg a melegedésről (utólag készített hűtés, stb.) írtak problémákat ezért nem próbálkoztam vele.
Ha nincs más út akkor másik típust kell választani, csak ez alapból igen jónak tűnt nekem (hónapokig böngésztem előtte különböző fórumokat), és az infra táv meg az erősítőre köthető optikai kimenet miatt választottam, de mégis mellényúltam az előzetes informálódás mellett is.
Egyébként az üzletben azt mondták, hogy hozzájuk még csak én vittem vissza, és a rendszerben megnézték, hogy 2 db van szervizben, az egyik újraindulás miatt a másik BT hiba miatt, de az én problémámmal nem találkoztak, de most majd kérnek válaszokat a szervizestől, hogy mi lehet az azonos hiba oka. -
vini01
újonc
Hát igen csak, ez sem volt az olcsóbbak közé tartózó (28.900,-) így gondoltam, hátha jó, és nem tudom melyik lenne klasszabb.
Bár szerintem nem a kütyüvel van baj, mert az elvileg hardveresen jó koncepciónak tűnik hiszen az RK3188 van szerelve, talán az adapter nyírta ki megint, mivel az üzletben mielőtt bevették szervizre egy másik táppal kipróbálták, de meg sem nyikkant. -
törölt tag
A táp minden ilyen kütyünél gyenge pont. Sok a hibás. Szívem szerint a tápcsatlakozóját is kihagynám. Fixre beforrasztanék egy rövid vezetéket, vmi combosabb csatival. Ha másik kütyüt szeretnél, akkor az MK908 egy lehetséges alternatíva a 220V -nál. De mindenképpen beszereznék egy minőségibb tápot. Esetleg kérdezz rá, hogy nem állnának -e át T-R42 -re.
-
vini01
újonc
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Visszavittem és szó nélkül bevették, elküldik szervízbe és ha nem javítható akkor kicserélik, talán a jövő hétre várható.
Az én problémám először nem is a garancia lett volna, bár lehet rosszul fogalmaztam, hanem az, hogy ennek a kütyünek (vagy a tápjának) ezen hiba a jellemzője, vagy én futok bele egymás után két ugyanolyanba. Ha valakinek van cs918, vagy kr42 vagy bármely hasonló, ami ilyet produkál az kérem írja már meg.
A mini pc teljesen rendeltetésszerűen használtam, és pont a gari miatt nem próbáltam sem firmware cserélni, sem semmi mást, és az említett hibáig teljesen korrekten működött (gyors, nem fagyott, fut a flash player, stb), így nem tudom mire vélni a hibát, és már azon gondolkoztam, hogy a szervíz után más típust kellene venni, csak hát hardveresen szinte mind ugyanaz, vagy még régebbi gyengébb procival kevesebb memóriával van szerelve.
Nincs ötletem, hogy érdemes e a készüléket cseréltetni, vagy másikat levásárolni. Ez lenne az első mini pc-m így a többről csak a fórumban olvasottak alapján van infóm, de erről sem írtak rosszakat, ezért választottam ezt, meg persze, hogy a nagyobb ház miatt nem melegszik annyira, és a AV kimenetet is lehet használni a gyerek régi tévéjén, raádásul nem tudom, hogy a külső antenna miatt e, de ez nem veszíti el a wi-fi-t, csak hát ha folyton szervízben van akkor nem igazán lehet élvezni a használatát... -
törölt tag
Megfizetted a kütyü itthoni árát, amihez az itthoni jogszabályokban meghatározott szogáltatás is jár. Tulképp mi itt a Te hibád? Mit csináltál rosszul, amitől a kütyü nem működik? Itt egy topik. Az érdekes rész #119 és #128 között van.. Szerintem aki ilyen magabiztos és szakértő, az biztosan elő tud húzni pár tucat cserekütyüt annak a nagy mellénynek valamelyik zsebéből. Úgyhogy nekem biztos nem lenne lelkiismeretfurdalásom néhány csere miatt. Sőt, lehet, hogy még közben kérdeznék is tőlük ezt-azt.
-
vini01
újonc
Köszönöm a válaszod.
Idehaza vettem EU táppal, (220 volt webáruház) az elsőt szó nélkül cserélték, csak pár hetet várni kellett az új rendelés miatt, de ma a másik kütyü sem indult el (3 hét után), és nincs a környezetemben hasonló vastag dugaszos táp, a tablet-nek vékony dugója van. Persze visszaviszem, de nem tudom, hogy fussak e újabb köröket vagy mondjak le róla, és keressek másikat csak a kialakítása miatt gondoltam nem lesznek hűtési problémái.
(ezen hiba kivételével én tökéletesen elégedett voltam vele, de ezt így nem lehet, hogy 2 hét használat 2 hét szervíz..., gondolom a végtelenségig ők sem cserélgetik) -
Zol77
aktív tag
Ha kintről vetted, és van a tápodon eu-s átalakító,akkor nagy valószínűséggel csak az a rossz.
Szétszeded az átalakítót (1 csavar fogja) , és a lamellákat addig állítod,amíg jó szorosan érintkezik a tápegységgel.
Ha viszont eleve eu tápos,akkor passz, esetleg egy másikkal megpróbálni,ha van kéznél. -
vini01
újonc
Sziasztok!
1,5 hónapja vettem egy CS918-at, ami két három hétig jól ment, majd vagy a táp vagy valami kinyírta a készüléket, és csak cserélni tudták. Az új csere gép szintén ment majd 3 hétig aztán a táp bedugásakor kis sercegő hang a tápból és a kütyü nem indul. Találkozott már valaki ilyen hibával vagy csak az én sorsom, hogy pár hétnél tovább nem tudom használni, pedig amire nekem kellett tökéletesen működött még a droidos böngészővel is (flash videók).
Előre megköszönném a bárki segítő válaszát! -
shev7
veterán
hat ugy nez ki nem jarok sikerrel. Mar az elso lepesnel elakadtam.... Hiaba csatlakoztatom a gephez (Win7-tel es win8-cal is probaltam) nem ismeri fel mint uj eszkoz.
Mindharom modot probaltam arra, hogy flash mode-ba rakjam de nem akarodzik neki. Az USB debugging ki van kapcsolva, mass storage meg be. Meg kell probalnom egy masik geppel
-
shev7
veterán
Sziasztok,
Nemreg jott meg ay MK908II-m geekbuyingrol. Szeretnek ra custom rom-ot tenni, van tapasztalatotok melyiket lenne erdmes kiprobalnom?
-
gyga
senior tag
Sziasztok. Aki már vásárolt a geekbuying-ról megtudja mondani van e vám, áfa stb?
-
fradelma
csendes tag
"Team,
Very happy to announce the availability of the complete Linux distribution for PicUntu for 3188 quad core devices.
No more tinkering with settings, downloads, drivers, partial things working... now download and use with assurance. As always, PicUntu is created for end users who can download and use the device without the need for technical knowhow (Yes, we are working on getting the installation simplified)
..."Az MK908 magos(3188) eszközökhöz is alkalmas. kb: "...végre komplettek a PicUntu Linux disztro 3188-as 4-magos driverei..."
-
gghrtz
őstag
Tudom, hogy ez 2013-ban gaz, de sajnos i dont speak english ( még ), valaki lenne oly kedves kihamozni a szovegbol, hogy akkor most pontosan mivel is kompatibilis a cucc? Pl. A cube u39gt tabletemen menne-e? Elore is koszonom! Picuntu 4.4.3
-
törölt tag
Felhasználás függvényében kell a programokat összeállítani. Ha nincs root, akkor a nagy része fölösleges (pl. a Titanium Backup). Mint a neve is mutatja, mentésre szolgál. Nem írhatom le a használatát, mert megtelne vele a fórum. A PDAfanclub -on van egy jó és friss cikk róla ( köszönjük marcedli! ). Ott külön topikja is van.
Ha megnézed a programcsomagomat, nem találsz közte pl. játékot, vagy játékvezérlésre való programot.
Ha nincs NAS, vagy egyéb csatlakozás megosztott mappákhoz, akkor a FolderSync, MountManager fölösleges. Szóval amit írtam, csupán tippek, de pontos igényismeret nélkül senki sem tud programot javasolni. -
Mad_Wolf
aktív tag
Sziasztok,
van mostanában valami bestbuy ezekből a 4magos kütyükből?Én jelenleg EZZEL szemezek, van valakinek tapasztalata vele?
Esetleg van valami jobb air mouse amit inkább érdemes venni?
Az árat szeretném belőni ilyen 80-90 dollárra max, egérrel együtt.
Köszi előre is a segítséget! -
Shader
aktív tag
Sziasztok!
Ha jól olvastam, előttem pár hsz-sal szóba került a TEAMVIEWER.
Szeretném, S-II-ről vezérelni, neten keresztül a sticket. A leírások alapján a TViewer csak PC és android között működik.
A kérdésem az lenne, hogy van-e olyan progi, amivel androidról IP cím alapján elérhető a másik androidos eszköz, és alkalmazásokat lehet indítani, stb...
Köszi! -
törölt tag
Nem is rossz gondolat, adjunk egymásnak ötleteket! Ez az én miniPC -s kollekcióm (szinte mindenből a pro). A program neve után a "+" azt jelenti, hogy nagyon elégedett vagyok vele, vagy sztem nélkülözhetetlen. Az "R" pedig azt, hogy a program működése az E-Robottal is vezérelhető:
-root, busybox (no komment, alap)-mentés, trükközés:
CWM
Titanium Backup (+)-automatizálás, vezérlés, rendszer, widgetek, kinézet:
E-Robot (+)
Secure Settings +a Helper kiegészítő (+, R) (annyi nyűg van vele, hogy nem hajlandó lanon frissíteni a kiegészítőit, mert szerinte ilyen hálózati kapcsolat nincs)
Android Terminal Emulator (+)
Logcat Extreme
Elixír2 (minden összetevő), (+, R)
Floating Widgets (R)
Launcher Switcher
Apex Launcher
External Keyboard Helper (+)
Starter Pack (ez saját kreálmány, EKH -ból indítható robotparancshoz)
Button Savior (virtuális, floating gombsor, tálca helyett)
HideBar +Toggle (R)-fájlkezelés, szinkronizálás:
FolderSync (+, R)
SolidExplorer (+) a mindenes, TotalCommander (+lan és FTP plugin), RootExplorer
ISO extractor
Easy File Split and Join (TC -vel darabolt letöltések összefűzése. Kicsit furán viselkedik, de müxik)-net, hálózat, letöltés:
MountManager (+, R)
Servers Ultimate (+, R)
TeamViewer, Webkey (ezzel mostanság nem vagyok elégedett)
Dolphin (+) a mindenes (LastPass, ScreenCut, Web to PDF addonok) , Firefox beta, ha trükközni kell (LastPass, Phony, VideoDownloader, Quit, Adblock addonok)
Adobe Flash Player
TubeMate (+) (Youtube kliens és letöltő. Ne a Playen keresd)
Advanced Download Manager (+)
PyLoad (letöltő kliens a NAS -hoz)
Tapatalk (még a 2 -es. Az újjal sok baj van)
Bookmarks Light (könyvjelző átjárás böngészők között)
NetTrafficWidget (valamiért eltűnt a Playről)
SpeedTest-média, iroda
MXplayer a mindenes, BSplayer, meg amit találok (az Archos nálam Totál FC volt)
Tune In (netrádió)
Gone Mad Music Player, Poweramp
Quickpick
Screencast
MoonReader (könyv és PDF olvasó)
QuickOffice
Clipper+ (+) (kibővített vágólap funkciók)Ezen kívül még van egy pár a mindenféle programozáshoz, de ezek nem általános használatra valók.
-
tvamos
nagyúr
Van ilyen Android stick nem RK procival is? (En nem Amogic-kal, meg tarsaival.)
Valami TI, Qualcomm, vagy ilyesmi SoC-kal...
Meg amivel nem kell sokat suszterolni, csak beallitom, es fasza!Es bocs, hogy elmaradt az Odroid U2 teszt, kellett a haveromnak.
Nemesebb celokat szolgal, mint holmi TV okosito... -
gghrtz
őstag
Archos playert ajanlom, ( nagyon jo! RK3066-on ez viszi a legszebben a filmeket, errol nem tudok nyilatkozni, de tolt a filmekhez boritot meg leirast a progi ), F-Droid-ot rakd fel, es onnan toltsd le az ad-aware-t, ez leszedi mindenhonnan a hirdeteseket, (archosbol is!), es-file explorer, mint file kezelot erdemes felrakni. Ttorrent torrentezesre, youtube, superbeam file masolasra wifin, messenger, facebook helyett friendcaster( sokkal jobb),gmail, skype, valami normalis bongeszo ( en a dolphint preferalom). Hir24 hirek olvasasahoz,dokumentumokhoz ( office) + pdfre office site pro.
-
VigO
tag
Na és ami a lényeg:
Megérkezett a Minix Neo X7 mini.Jövő héten körülbelül 2 délutánom lesz, hogy mindent megcsináljak rajta, mielőtt ajándékba adom nem hozzáértő személynek (browsing, e-mail, facebook, youtube, zene, film. Még csak nem is torrentezne).
Totálisan kezdő vagyok Androidban, még telóm sincs ilyen rendszerrel. Megtennétek, hogy segítetek? Azt például tudom, hogy kell feltenni "external keyboard helper"-t. Ezen kívül miket ajánlotok (pl MX player, root-olás?)?
Másik kérdés, hogy ki, mire kíváncsi az eszközről? Ha valamit kérdeztek, részletesen írjátok le!
Bye
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Windows 10
- E-roller topik
- Kompakt vízhűtés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- REpont és hulladékgazdálkodás
- További aktív témák...
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- Apple MagSafe töltő
- Dell UltraSharp U2412m monitor -több db - 1920x1200 full HD+ IPS panel PIVOT is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest