- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
lehet még frissítéseket keres vagy mást vacakol. A win10 nem kezeli okosan a gyors és takarékos magok közti külöbnséget, bár ebben csak takarékosok vannak szóval gondolom nem kéne pánikba esnie. win10-zel nem próbáltam őt még. Csak rendes nagy laptopom van 12th gen, aminek van P éd E magja is és nekem működött rendesen, max a takarékos magokra is tett nagyobb feladatokat.
Eszközkelezőben nincsenek ismeretlen eszközök?
-
azbest
félisten
Nekem próbálgatáskor nem lett gyorsabb nagyobb áramlimittel tesztben. Az enyémen a ram 3200-ra volt alapból állítva, de a ddr5-nél 4800 inkább a szokásos, felvettem arra én is. Az n300 procis 8 magos gépeknál valsz jobban számít a fogyasztáslimit.
Van hogy a háttérben a win frissítéseket keres vagy épp a defender vírust keres, az fel tudja pörgetni a terhelést. Szóval gondolom normális -
azbest
félisten
Aktív hűtés nélkül, de majd 1 kilós hűtőborda házban, ami csak a procit hűti és semmi mást
A T8 plusban az az a pici hűtő megerőltetés nélkül hűvösen tudja tartani. Egy kis légáramlással a nagy fémházas is rögtön lehűl.Egyébként ma jöttek meg ahhoz a géphez a kábelek ( [link] [link] ), amikből összekombinálva adaptert tudok csinálni. A ventit is megkapom jövő hét elején valószínűleg. Ilyet rendeltem az ünnepek alatt hozzá, kép alapján hasonlít akasa slimfanra. Ünnep miatt úgy voltam vele, hogy itthonról sem kapom meg sokkal hamarabb.
függőlegesen felakasztós, ahogy látom az én tartómat. Tartanék tőle, hogy könnyen lecsúszhat, lerántható fektetve a két csavarra akasztóról, hogy a gravitáció nem húzza bele.#338
a biosban vannak opciók, amivel lehet állítani, hogy milyen max power limitet adjon a procinak. Ha az áram limit miatt nem menne maxon, akkor egy rövid turbó után visszábbvenne az órajelen. Ahogy próbálgattam, 15/15 mellett gyakorlatilag a szorzó maxig simán megy, nem kell több áram a procinak. Hwinfó progiban látni a szozókat, hogy hány magos terhelésen mi a max órajel. 4 magon 2.9GHz, 3 magos terhelésnél 3.1GHz, 2 magos terhelésnél 3.4 GHz. A t8 plus biosban van eldugva szorzó lock változtatás is, de nem tudja felülbírálni a prociba beégetett max számot.
A másik, tomtop gépen ott 6/15W a limit és nem lehet biosban állítani. Úgy 4 magon tolva visszább veszi 2.7-re is időnként. -
azbest
félisten
simán lehet, csak ne legyen befedve az alján a levegő beszívó nyílás körben és a hátulján a kifúvó nyílás. A hozzá kapot vesa brackettel akarod felszerelni? Bár vízszintesen lehet arról könnyen lecsúszik
az ugyanilyen, t8 plus-omnál, amit firebat brand alatt vettem, eddig egy negatívumot találtam. Az usb3 portokon valsz nem tud elég tápot adni a külső usb keretbe tett m.2 ssd-met. Látja, de fel-le csatlakozgat és így nem lehet használni direktben rádugva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
társtopik: Mini-ITX
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ingatlanos topic!
- E-roller topik
- HP notebook topic
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Goddess of Victory: Nikke
- Facebook és Messenger
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged