Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Messze nyolcezer fölött!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Aktív hűtés nélkül, de majd 1 kilós hűtőborda házban, ami csak a procit hűti és semmi mást

A T8 plusban az az a pici hűtő megerőltetés nélkül hűvösen tudja tartani. Egy kis légáramlással a nagy fémházas is rögtön lehűl.Egyébként ma jöttek meg ahhoz a géphez a kábelek ( [link] [link] ), amikből összekombinálva adaptert tudok csinálni. A ventit is megkapom jövő hét elején valószínűleg. Ilyet rendeltem az ünnepek alatt hozzá, kép alapján hasonlít akasa slimfanra. Ünnep miatt úgy voltam vele, hogy itthonról sem kapom meg sokkal hamarabb.
függőlegesen felakasztós, ahogy látom az én tartómat. Tartanék tőle, hogy könnyen lecsúszhat, lerántható fektetve a két csavarra akasztóról, hogy a gravitáció nem húzza bele.#338
a biosban vannak opciók, amivel lehet állítani, hogy milyen max power limitet adjon a procinak. Ha az áram limit miatt nem menne maxon, akkor egy rövid turbó után visszábbvenne az órajelen. Ahogy próbálgattam, 15/15 mellett gyakorlatilag a szorzó maxig simán megy, nem kell több áram a procinak. Hwinfó progiban látni a szozókat, hogy hány magos terhelésen mi a max órajel. 4 magon 2.9GHz, 3 magos terhelésnél 3.1GHz, 2 magos terhelésnél 3.4 GHz. A t8 plus biosban van eldugva szorzó lock változtatás is, de nem tudja felülbírálni a prociba beégetett max számot.
A másik, tomtop gépen ott 6/15W a limit és nem lehet biosban állítani. Úgy 4 magon tolva visszább veszi 2.7-re is időnként.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest