- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz
Yodafon
üzenetére
A Lenovo, Apple, MSI és hasonlók szintén gyártanak MiniPC-t, és rendes háttérrel rendelkeznek, szóval itt a garancia és a szervizhálózat adott, noha a sokkal vastagabb árcédula is. A BIOS frissítések addig érdekesek, amíg stabil lesz a gép, ha csak 1-2-t adnak ki, azzal sincs gond. Engem a mostaniban csak az zavar, hogy az se működik, aminek kellene, és azért ez így gáz. De tekintve hogy eddig még a Secure Boot se működött rajta, a legutóbbi FW meg javította, ez már előrelépés

Kínaiban is két réteg van. Az első a nevesebb gyártók, róluk tudható, hogy odafigyelnek, minőséget adnak, sokszor rendes garanciát is, van alkatrészbázis még ha Kínából is, és azért odafigyelnek a supportra a maguk módják. A legkomolyabb közülük a Geekom, ők 3 év garit adnak, de van is felár a gépeiken. Aztán van a Beelink, Minisforum, és még pár mint GMKTec, aminek "neve" is van, tehát nem valahol összeszerelt valami, hanem egy brand. Aztán vannak a feltűnős-eltűnős fantázianevek, na olyat már nem vennék. Szerintem a nevesebb kínai simán vállalható, de nyilván van kockázata. Én Amazonról rendeltem, szóval 1 évig azért biztosan lesz gari, aztán majd kiderül. De ha valami gond van, az 1 éven belül úgyis kijön.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Eredeti játékok OFF topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Háztartási gépek
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- További aktív témák...
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi VectorV100R RGB TG 750W
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- PC Architech NOVA Gamer PC
- Samsung Galaxy S25 Ultra - Titanium Gray - 12/512GB - Újszerű állapot! 2028.11-ig Samsung Jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest