Hirdetés
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Két iPhone Air akkumulátorát kínálja egy papírvékony Huawei
- iPhone topik
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simán
De viccet félre téve, egyszerűen csak dugd bele, esetleg lehet kapni 20 ról 24 pinre átalakítót. De azért nézz utána, vagy kérdezz valaki hozzáértőbbet, hogy véletlenül se legyen problémád belőle. Én régebben használtam már 20 pines tápot 24 pines lappal, és működött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szombati hardverbüfé
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Háztartási gépek
- Kuponkunyeráló
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gumi és felni topik
- Path of Exile (ARPG)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Napelem
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 100% Akkumulátor
- Zalman S3 Black modern, letisztult szèpsèg
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De viccet félre téve, egyszerűen csak dugd bele, esetleg lehet kapni 20 ról 24 pinre átalakítót. De azért nézz utána, vagy kérdezz valaki hozzáértőbbet, hogy véletlenül se legyen problémád belőle. Én régebben használtam már 20 pines tápot 24 pines lappal, és működött.