- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Antigravity - ennyi volt?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeterPH
senior tag
Nekem hasonló volt a célom, tehát egy normális saját építésű NAS, megfejelve HTPC funkciókkal.
Az alapötletet a homesys mybox mininas adta. De az alaplapja nekem nem volt megfelelő, a házat külön nem adják.
Úgyhogy keresgéltem, és mégis ráleltem a neten a CFI A7879 házra, ami ugyanaz.
4 db 3.5" HDD + 1db 2.5" HDD fogadására alkalmas.
ASRock E350M1 alaplap került bele, 4 GB RAM társaságában.
Fogyasztása a gyári tápegységgel 29-31W körül van, mikor a 3.5"-os HDD-s standby-ba mennek.
Sokallottam ezt úgyhogy picopsu-ra cseréltem, így 22-23W ugyanez. (Nagy winyók nélkül 18-19W).
Kapott még egy USB-s DVB-C tunert is, így már teljes a rendszer.
Ha RAID is kell, akkor ez az alaplap persze nem megfelelő, csak bővítőkártyával.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Posta, csomagküldés
- LEGO klub
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz i9-13900H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest