-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUN_Sector
őstag
válasz
sasNAXO #66476 üzenetére
Mivel hűlés után elindul, az ssd és a memória szerintem kizárható. Külön nem teszteltem, 2 2,5-ös SSD-k esetében általában vagy nem ír ki nekem semmit a lemez ellenőrző, vagy sokszor kapok úgy 0%-ot, hogy a lemezeken van kb 100 GB írás/Olvasás, vagy 5-6 éve 0%-os és hibátlanul fut.
(M2 foglalatúnál ilyen nem sztokott lenni)Boot menüs memtestet nem próbáltam.
Nem tudom másik táppal megnézni, sem bármilyen tápom, sem másik paneltápom nincs pluszban. De táp probléma sincs hűlés után. Mocsok egy furcsa hibasorozat.
120-as paneltáppal és külső adapterrel megy. (kizárólag inter-tech világverő márkában volt idehaza kapható, a 65 w-os cpu-t a teljes 80 wattos terhelésssel röhögve elvisdzi egyébként)Áthidalásként egyelőre levettem az üveglapot (kap egy mágneses hálót) és kikapcsoltam a windows frissítéseket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Futás, futópályák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Milyen videókártyát?
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Béta iOS-t használók topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Elektromos autók - motorok
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast Black EXPO
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GIGA: 2026.07.26.
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest