Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz O_L_I #58307 üzenetére

    A front USB portok belső kábelezése vastag is és merev is, úgyhogy nem éppen könnyíti meg a szerelést. Viszont egy kis hajszárító a kritikus helyen már rásegít, simán meg lehet hajlítani, melegítve, sok esetben úgy rögzítve ki is keményedik a hajlított állapotban.

    Néztem ez is az apróban, még jó, hogy előtte olvastam itt a problémát, de nálam is az a nyűg, hogy egy 5700G menne bele id cooling is60-assal, de szerintem nem fordítottak túl sok energiát a fejlesztésre, loptak valami formát (vagy csak ezzel a fejükben ébredtek), és belehányták a belső részt, először us az előlapi nyílásból oldallapi lett, ez még magyarázható azzal, hogy nem kell semminek se megtörnie az egységet, de hogy a házból képtelenek voltak egy kiálló konzolt csinálni, ami artja az usb-ket,és az a bazinagy lemez bekavar (szó szerint) a szellőztetésbe, az vicc. Az emberek többsége egy 20K-s háznál már a többi részegséget is megválogatja, és elég rég lehet olyan lapokat kapni, pláne ITX vonalon, amiken egy szem nvme ssd foglalat van, azaz nem is biztos, hogy 50%-nál több használná azt a lemezt, de eltávolítani nem lehet, mert az tartja az usb portokat..

    Kár érte, ha a 85mm-es változat is ugyanígy van megoldva.
    Most mondom azt, hogy csinál az ember neki 3d nyomtatva egy konzolt, és beragasztja, vagy csak kivágja a közepét, hogy szellőzés legyen, de a tartás is megmaradjon, de egy 20K-s háznál ne ezzel kelljen már küzdeni.

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák