Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

válasz PROTRON #57752 üzenetére

A félreértés mindig az, hogy csomóan európai uniós bért akarnak, amivel semmi gond, akarni lehet, megkeresni is meg lehet. De sajnos a többség úgy képzeli el, hogy ő megkapja a 2000 eurót, viszont mindenki más ugyanannyit keres, mint addig, az autószerelő 3 ezer kér egy óráért, a fodrász 1500-ért levágja a haját, a vízszerelő kimegy, és 2 napi melóért elkér 15-öt, az étteremben 4 ezerért degeszre eszi magát, a benzin 2500ft.
    A világ viszont nem így működik.

Én másoknak nem tudok segíteni, még jó 10-15 éve bennem volt, hogy nem értem, mások miért nem vállalkoznak, kaparják ki a saját gesztenyéjüket, aztán a 100. esetnél meguntam, hogy tehetetlen is, lehetetlen is, és én hiába akarok segíteni ha az xy ismerős nem akarja.
    Ezt az irányt mindenkinek magának kell megtalálnia, a dolgok a bolygón ugyanannyiba kerülnek annak is, mint aki 250-et visz haza, és annak is, aki 2.5 milliót.

Na lapozzunk, mert nem ez a fő csapásirány. Tőled még mindig várnám erre a dupla áfára a konkrét példát, mert az ötlet tetszik, csak nem értem, hogy kell csinálni! :D

Új hozzászólás Aktív témák