Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
Chaser
üzenetére
Persze nem hiába építettem éveken át gépeket, sokszor egyedi igények alapján. De jó ideje "lenyugodtam". Ezt az egyedi ITX kuckót még meg szeretném csinálni, aztán annyi. Hagyok teret az újabb generációknak is az alkotásra.
Rick4: persze úgy is lehetne, sőt volt is úgy régebben, de igazából még passzívan is minden az 55-70 fokos tartományban mozog még játék alatt is (ezért is szeretem például az eleve passzív üzemre tervezett VGA-t, mert örül a plusz hűtésnek, mint minden, de ha muszáj nélküle is elvan). Őszinte leszek nem is tudom miért alakítottam ki végül a kapcsolós megoldást, de biztosan meg volt az oka.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Plex média szerver Hardveres gyorsítása Nvidia Videókártyákkal
- Hullanak a fejek az Apple-nél
- Linux kezdőknek
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Linux felhasználók OFF topikja
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Direct One (műholdas és online TV)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX B550-E GAMING Wifi
- G.Skill Ripjaws M5 RGB DDR5-6400 CL32 típusú memória 2 32GB(64GB) Kit.
- Asus TUF B450M Plus II használt eladó.
- Új, bontatlan Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance Grey EXPO - 10 év bolti garival!
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Beast White EXPO - 10 év bolti gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi