- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#16939776 #51209 üzenetére
valamennyire vissza kell vennie, de ahogy nezegettem vegig feljebb volt, mint az alap orajel.
az a 45 fok szep lehetazt vettem eszre egyebkent h lassabban hul vissza ezzel a bordaval a terheles megszuntekor, pedig nem erre szamitottam
de, a VRM kell kapjon jobb hutest, ha nem fog mukodni az eco mod. vagy csak amugy is, megnezem infras homerovel mit mond.Qkackca
nekem is ez tetszik jobban, mert elfer felette az ac-dc es akkor nem kell kulso tapaz eco mod a PPT-t allitja 68W-ra, de nalam nem volt hatasa, lehet csak bios bug. felteszem valamikor a legfrissebbet. esetleg megprobalom kisebb csokkentessel, hatha ez tul sok 140-rol.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX X870-A GAMING WIFI Jövőálló alaplap, prémium VRM-mel! 3év garancia
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz F5-6000J3038F16GX2-TZ5NR
- Asus strix B550-f bontatlan új..
- Gigabyte X870 Aorus Elite Wifi7 - Hajlott PIN + 1 érdekesség - Garis! - Jegelve fkaresz fórumtársnak
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest