Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- Magisk
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
valamennyire vissza kell vennie, de ahogy nezegettem vegig feljebb volt, mint az alap orajel.
az a 45 fok szep lehet
azt vettem eszre egyebkent h lassabban hul vissza ezzel a bordaval a terheles megszuntekor, pedig nem erre szamitottam
de, a VRM kell kapjon jobb hutest, ha nem fog mukodni az eco mod. vagy csak amugy is, megnezem infras homerovel mit mond.Qkackca
nekem is ez tetszik jobban, mert elfer felette az ac-dc es akkor nem kell kulso tap
az eco mod a PPT-t allitja 68W-ra, de nalam nem volt hatasa, lehet csak bios bug. felteszem valamikor a legfrissebbet. esetleg megprobalom kisebb csokkentessel, hatha ez tul sok 140-rol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
azt vettem eszre egyebkent h lassabban hul vissza ezzel a bordaval a terheles megszuntekor, pedig nem erre szamitottam
az eco mod a PPT-t allitja 68W-ra, de nalam nem volt hatasa, lehet csak bios bug. felteszem valamikor a legfrissebbet. esetleg megprobalom kisebb csokkentessel, hatha ez tul sok 140-rol.