- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- uleFone Power
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vodika
tag
Üdv, segítséget kérnék. A gyereknek kellene pci–e bövitéses Ryzen alaplapos géphez a lehetö legkisebb jó minöségü micro ház táppal együtt. Nem vagyok szakértö szóval a terminológia biztos nem stimmel. De szerintem érthetö mit keresek...
a lényeg hogy egy Ryzen 5 3600 menne bele de hogy tudjon játszani kerülne mellé egy közepes vagy kicsit jobb dedikált gpu is. Viszont a nejem utálja a nagy gépeket igy baromira össze kellene nyomni. Néztem ilyen Intel nut–ot is de nem tetszik hogy ott csak az I5–ben levö gpu–t tudom használni. Akkor meg már AMD chipes legyen... 
Elöre is köszönök minden javaslatot! Alaplap is jöhet ide ha van tipp!

A kérdésem több topicban is fut, ha valaki már látta máshol ugyanaz a kérdés itt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Direct One (műholdas és online TV)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PayPal
- iPhone topik
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Építő/felújító topik
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 VENGEANCE RGB PRO SL White - 1 év bolti garival! -
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
- Samsung 2x16GB DDR5 5600MHz SODIMM memória - teljesen ÚJ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
a lényeg hogy egy Ryzen 5 3600 menne bele de hogy tudjon játszani kerülne mellé egy közepes vagy kicsit jobb dedikált gpu is. Viszont a nejem utálja a nagy gépeket igy baromira össze kellene nyomni. Néztem ilyen Intel nut–ot is de nem tetszik hogy ott csak az I5–ben levö gpu–t tudom használni. Akkor meg már AMD chipes legyen...