Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vodika
tag
Üdv, segítséget kérnék. A gyereknek kellene pci–e bövitéses Ryzen alaplapos géphez a lehetö legkisebb jó minöségü micro ház táppal együtt. Nem vagyok szakértö szóval a terminológia biztos nem stimmel. De szerintem érthetö mit keresek...
a lényeg hogy egy Ryzen 5 3600 menne bele de hogy tudjon játszani kerülne mellé egy közepes vagy kicsit jobb dedikált gpu is. Viszont a nejem utálja a nagy gépeket igy baromira össze kellene nyomni. Néztem ilyen Intel nut–ot is de nem tetszik hogy ott csak az I5–ben levö gpu–t tudom használni. Akkor meg már AMD chipes legyen... 
Elöre is köszönök minden javaslatot! Alaplap is jöhet ide ha van tipp!

A kérdésem több topicban is fut, ha valaki már látta máshol ugyanaz a kérdés itt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgatós találkozó
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Postal: Bullet Paradise - A játék amit bejelentettek, majd el is kaszáltak
- MIUI / HyperOS topik
- Hardcore café
- Autós topik
- Nintendo Switch
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance Grey EXPO - 10 év bolti garival!
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Beast White EXPO - 10 év bolti gari!
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti gari! -
- Új, felbontott Patriot Viper Steel 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200Mhz CL16 - 5 év bolti garival! -
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Asus Zenbook 14 Laptop UX3402Z i7
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
a lényeg hogy egy Ryzen 5 3600 menne bele de hogy tudjon játszani kerülne mellé egy közepes vagy kicsit jobb dedikált gpu is. Viszont a nejem utálja a nagy gépeket igy baromira össze kellene nyomni. Néztem ilyen Intel nut–ot is de nem tetszik hogy ott csak az I5–ben levö gpu–t tudom használni. Akkor meg már AMD chipes legyen...