- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerobi
senior tag
Sziasztok lernám a tapasztalataimat a Raijintek Metis plus házzal kapcsolatban.
A gépem preferenciáit alul a leírásban láthatjátok. Nem semmi kis méregzsákot raktam össze, nem sok hely maradt benne. A felső usb egységet is el kellett távolitani a GPU miatt.
Eddig ami leginkább vészes volt az a Handbrake és a Sanua's Sacrifice. Sajnos nem tudtam 5000 Mhz-cel enkódolni a 4k filmet, mert a CPU felment 100-102 fokra. Ez még elmegy 1-2 percig, de nem 150 percig. Le kellett korlátoznom 4400MHz-re Sajnos a légáramlás nem a legjobb ebben a viskóban. A Sanua's-nál 3K-ban játszottam ultra settingssel. A GPU 100%-on 71˘c-ra ment fel a CPU max 50 pedig 8%-kkal dolgozott, FPS:60. A házhoz hozzáérve lekaptam a kezem, mert 70 fokot már nem állja a kezed. A házat fekvő állapotban használom, a plexi felfelé néz. Rezgéscsökkentő lábakat ragasztottam az aljára. A nehéz hűtő (2.1kg) nem húzza lefelé az alaplapot. Azt tervezem, hogy a plexire lyukakat furva egy csendes házhűtőt teszek rá, de ez kivűl esne a házon és nem tudok neki boxot csinálni.
Tanulság, a ház légáramlása rossz. AMD procival használjátok, ami nem melegszik úgy. Vagy intellel dedikált GPU nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- KINGSTON FURY 64GB BEAST - DDR4 - 3200MHz - CL16 KIT - memória! - !ÖT ÉV GYÁRI GARANCIÁVAL!
- Crucial RAM 64GB Kit (2x32GB) DDR5 5600MHz INGYEN FOXPOST
- 32GB 3200Mhz DDR4 RAM Kingston Fury Black CL16 2x16GB Garanciális
- MSI Z590-A PRO - Socket 1200 - Intel Z590 Chipset - alaplap!
- HyperX DDR4 16GB(2x8GB) 3600Mhz CL17
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest