Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kerobi

    senior tag

    Sziasztok lernám a tapasztalataimat a Raijintek Metis plus házzal kapcsolatban.
    A gépem preferenciáit alul a leírásban láthatjátok. Nem semmi kis méregzsákot raktam össze, nem sok hely maradt benne. A felső usb egységet is el kellett távolitani a GPU miatt.
    Eddig ami leginkább vészes volt az a Handbrake és a Sanua's Sacrifice. Sajnos nem tudtam 5000 Mhz-cel enkódolni a 4k filmet, mert a CPU felment 100-102 fokra. Ez még elmegy 1-2 percig, de nem 150 percig. Le kellett korlátoznom 4400MHz-re Sajnos a légáramlás nem a legjobb ebben a viskóban. A Sanua's-nál 3K-ban játszottam ultra settingssel. A GPU 100%-on 71˘c-ra ment fel a CPU max 50 pedig 8%-kkal dolgozott, FPS:60. A házhoz hozzáérve lekaptam a kezem, mert 70 fokot már nem állja a kezed. A házat fekvő állapotban használom, a plexi felfelé néz. Rezgéscsökkentő lábakat ragasztottam az aljára. A nehéz hűtő (2.1kg) nem húzza lefelé az alaplapot. Azt tervezem, hogy a plexire lyukakat furva egy csendes házhűtőt teszek rá, de ez kivűl esne a házon és nem tudok neki boxot csinálni.
    Tanulság, a ház légáramlása rossz. AMD procival használjátok, ami nem melegszik úgy. Vagy intellel dedikált GPU nélkül.

    Macbook Air M1, Asrock Z390 phantom gaming mini itx, I9-9900K, 32GB 3600MHz G.Skill, Pro-ject Pre Box S2 Digital DAC+PreAMP, Raijintek Metis plus ház, Noctua NH D15 cooler, Radeon Pulse 5700Xt

Új hozzászólás Aktív témák