Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hoffman_

nagyúr

válasz xEon1337 #49470 üzenetére

+ HookR: igaz, de az Asrock második lapja alacsonyabb ligában játszik, az nem jött szóba.

én is ugyanezt csináltam, de meguntam. gyakorlatilag az összes topicot széttúrtam redditen, nem akartam tovább várni. az Asusról voltak a legrosszabb véleménnyel, nem sikerült jól a VRM (bár 3700X-ig APU nélkül majdnemmindegy), illetve az Intel 2.5G drivert is kerülni akartam, ami kiejtette az Asust és Asrock-ot. az Asus lapnál az I/O is kritikán aluli.

maradt a Gigabyte és az MSI. VRM rendben van, előbbi mondjuk a legjobb is a mezőnyben. a passzív borda pluszpont, de az MSI-n is lehúzható vagy kapcsolható BIOS-ban, szóval irreleváns. az M.2 miatt került rá, nem a chipset miatt. a Giga picit pofásabb, vagány az a backplate, de az is 80 lesz, ha lesz újra készlet, szóval tényleg meguntam.

ismerős megnéztem nekem Németországban és Ausztriában, ugyanúgy hűlt helye.

ez pont olyan, hogy ahány ember, annyi csalódás. van aki meg Gigabyte alaplapot nem venne semmi pénzért. MSI-től meg a legtöbben oda-vissza vannak. régen az Asrock volt a mumus, most meg előkelő helyen van az is sokaknál. azt kell venni, amelyik tetszik és van raktáron. gari egykutya.

Új hozzászólás Aktív témák