- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- iGO Primo
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
xEon1337 #49470 üzenetére
+ HookR: igaz, de az Asrock második lapja alacsonyabb ligában játszik, az nem jött szóba.
én is ugyanezt csináltam, de meguntam. gyakorlatilag az összes topicot széttúrtam redditen, nem akartam tovább várni. az Asusról voltak a legrosszabb véleménnyel, nem sikerült jól a VRM (bár 3700X-ig APU nélkül majdnemmindegy), illetve az Intel 2.5G drivert is kerülni akartam, ami kiejtette az Asust és Asrock-ot. az Asus lapnál az I/O is kritikán aluli.
maradt a Gigabyte és az MSI. VRM rendben van, előbbi mondjuk a legjobb is a mezőnyben. a passzív borda pluszpont, de az MSI-n is lehúzható vagy kapcsolható BIOS-ban, szóval irreleváns. az M.2 miatt került rá, nem a chipset miatt. a Giga picit pofásabb, vagány az a backplate, de az is 80 lesz, ha lesz újra készlet, szóval tényleg meguntam.
ismerős megnéztem nekem Németországban és Ausztriában, ugyanúgy hűlt helye.
ez pont olyan, hogy ahány ember, annyi csalódás. van aki meg Gigabyte alaplapot nem venne semmi pénzért. MSI-től meg a legtöbben oda-vissza vannak. régen az Asrock volt a mumus, most meg előkelő helyen van az is sokaknál. azt kell venni, amelyik tetszik és van raktáron. gari egykutya.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest