- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
válasz
Oliverda #49126 üzenetére
Szerintem ez tök random, hogy ki milyen lappal szív. Nálam az Asus a legpozitívabb minden tekintetben igaz én Intel vonalon nyomulok főleg. Leginkább Gigabyte deszkákkal/vga-kkal szívtam, pedig azt mindenki dicséri, nálam meg relative sok tönkrement. De pl nem rég adtam el egy Asus lapot, nálam 1,5 évig ment betonstabilan többféle kittel, a vevő meg beletett egy 2x2-es ramot aztán nem indult neki. Először elindult neki 1 modullal, de kettővel nem volt hajlandó, aztán egyszer csak csiribú-csiribá elindult neki a másik is. Igazából abból ahányféleképpen előidézhető valami hibajelenség csak nagyon keveset fed le egy-egy user átlagos használat során.
Minőségre (ha lennének ilyen jellegű infóim) inkább egy nagyker gariztatási statisztikái alapján következtetnék, hogy egyénileg kinek mivel van gondja az kb semennyire nem reprezentatív.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Stellar Blade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gyúrósok ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest