Hirdetés
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
canniball
üzenetére
Mérő ez, valami düwi márkájú német ketyere
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nagyjábóli, tessék-lássék mérésre nekem megfelel: legalább 50W-tal kevesebbet fogyaszt ez a gép, mint a nagygépem.XP-telepítés sokadszori próbálkozása után kipróbáltam, hogy W7-HP32 működne-e, az bezzeg egyből felment
Viszont az 1GB RAM felét kapásból benyeli, de hát valamit-valamiért, legalább megy.
Netezés simább vele, Youtube 720p is egész jól megy, viszont fullHD filmlejátszást még nem tudtam működésre bírni. Holnap még talán megnézem, hogy 3dmark és pár játék hogy teljesít, ha már Hito múltkor kérdezte, meg kicsit én is kíváncsi vagyok rá, bár nem erre fogom használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Blu-ray lejátszók
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Építő/felújító topik
- World of Warships
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Battlefield 6
- Titan Quest II
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Viszont az 1GB RAM felét kapásból benyeli, de hát valamit-valamiért, legalább megy.
Netezés simább vele, Youtube 720p is egész jól megy, viszont fullHD filmlejátszást még nem tudtam működésre bírni. Holnap még talán megnézem, hogy 3dmark és pár játék hogy teljesít, ha már Hito múltkor kérdezte, meg kicsit én is kíváncsi vagyok rá, bár nem erre fogom használni.