- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- LTE frekvenciák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
john117
csendes tag
válasz
viperabácsi #13194 üzenetére
"én régen atom360 néven tucat gépet adtam fele áron mind mini itx volt, ird csak be googleba hogy atom 360 képek, van egy pár de itt phn mindenki drággában adja a használt szarját mintha én ujjonan venném meg, legutoljára pont Zodo hirdetésében láttam. beleirhattam volna a véleményem de nem tettem, nem vettem személyeskedésnek mert igazad van, és még nem döntöttem el iogazán el akarom e adni, egyenlöre csak belógattam volna a csalit a vizbe irtam végleges árat ha nem megy el nem bánom azt sem "
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő