Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
OK, tudom, hogy neked sokat fogyaszt a termeted miatt, de Te nem vagy átlagos, és adott esetben ezt kell kihangsúlyozni
.
Legalábbis az átlagost nem szokták külön mondani, hiszen ez az átlagos.
Én 90 fölött vagyok, de átlagban 2.5-öt evett alattam az 50-es, most pedig 2.0-t a 125-ös. (Régebbi karbis 125-ös 3.0-3.3 körül volt)
Ha nagyon óvatos vagyok, akor lemegy 1.8-ra is, ha pedig full gázon indulok mindig, akkor 2.3-ig is elmegy
.A Passat-os rajtod lehet, hogy jó, de városi forgalomban nem hiszem hogy van értelme összevetni egy robogóval. Következő lámpánál már nem tudsz versenyezni, amikor 10 autóval hátrébb vagy....
Azon mondjuk mindig mosolygok, amikor van olyan autós, aki nyomja mint a marha hogy megelőzzön, pedig látszik, hogy piros van, és állnak az autók. Aztán amikor végre leesik neki, hogy meg kellene álni, akkor meg tapossa a féket úgy hogy kiesik a szélvédőn, miközben én szépen elgurulok az álló autók között

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
.
nyogo83
sityupityu