Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Yettel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
compi.hu
senior tag
válasz
Teasüti
üzenetére
Hát én két napja fogadtam el az Ultimaker állásajánlatát Hollandiából, szóval ha hobbista vagyok is, hamarosan a hobbimból élek majd :-P
Arduino IDE helyett amúgy kb bármi jobb. Eclipse alapon a sloeber, de univerzálisabb a Platformio (VS Code vagy Atom editor alapokon) Ha meg elszakad az ember az Arduino világtól, STM32-höz eszméletlen jó fejlesztőeszközök vannak. STM32CubeMX-szel öszekattintgatod a perifériák konfigurációját, legenerálod a projectet meg az init kódot az Eclipse alapú System Workbench for STM32-nek és a HAL függvényeit használva kvázi kontollerfüggetlen kódot írsz.
Es igen, a Marlin 1.x kódja Arduino alapokon készült, ami akkor valószínű vállalható döntés volt, de az eredeti főfejlesztő már rég kiszállt, és igen, a csapat meg nemhogy eltévedt, hanem inkább bennragadt egy fekete lyukban. 2.0-nál ott lett volna a lehetőség az egészet széjjelkapni, és egy vállalható architectúra köré ami értékes belőle azt újra összerakni, ehelyett inkább megírták a többi platformra az Arduino frameworkből használt függvényeket és alátaszigálták a kód alá. Gusztustalan spagetti az egész. Orrba-szájba commitol boldog-boldogtalam, nem hogy branching stratégia de kb branching sincs, ha az egyik architektúrán eltöri a buildet egy commit az akkor derül ki amikor valaki bugreportolja, szóval ezt kb. tanítani kéne mint példát arra, hogy hogyan NEM szabad szoftvert fejleszteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Gold Szép állapot 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

poli27