Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• JulianSinulf

őstag

válasz katyilkadr #50307 üzenetére

Az 1000W nem csúcsérték. Annál többet is fel tud venni.
    A Bambu AC (váltóáram, 230V, avagy 110V amcsiban) megoldást használ és, ha nem vagy elég gyors, akkor nem is látod, hogy mennyit vesz fel, olyan gyorsan fel tud fűteni.
    De ez ritkaság. A legtöbb nyomtató DC (egyenáram, jellemzően 24V a nyomtatóknál) megoldást használ, ami lassabban fűt fel, kevesebbet is kér pillanatnyiban.
    Ha hozzátesszük az időt, akkor valószínű, hogy az AC megoldás összeségében kevesebbet fogyaszt, mint a DC, mire ugyanazt a méretű ágyat ugyanarra a hőfokra felfűti. Tippem szerint. Ilyen részletesen nem nézegettem, csak most így elgondolkodtam róla.
    Amúgy több helyen is azt olvastam, hogy a 110V jobb neki. Mármint az amcsiba gyártott verziónak. Asszem 10 fokkal többet tud az ágy, mint az EU-ban.

@Vesa: Nem gond, hogy itt megkérdezted, csak tippre azt mondanám, hogy szakirányosabb topic-ban esélyesebben kapsz megoldást, ha belemész a részletekbe. Ha meglenne még az X1C, akkor megnézném neked, hogy az AC hogy csatlakozik a fűtés elektronikájára. De már nincs meg.

Új hozzászólás Aktív témák