- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mobil flották
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daywalkerb
csendes tag
sziasztok!
egy fontos kérdésem lenne. Közeleg a karácsony?Nem nem ez.
Videókártyát fogok venni nemsokára és nem vagyok benne biztos hogy milyet is vegyek.
Mindenképpen Radeon-t szeretnék és fogok is, mert amd phenom II Black edition 3.4 procim van.
Alaplapom: 78LMTS2p Gigabyte, 8gb ddr3.
Jelenlegi videókártyám : Sapphire radeon HD 4850.
Nézegettem a videókártyákat neten és 1-2 embert meg is kérdeztem számtech üzletben. Ők a HD7770 ghz editiont ajánlották ár és teljesítmény kategóriában. Nem találtam normális vga összehasonlító oldalt ami szépen felvázolja grafikonokkal a teljesítményt mint a vgaspeed.hu , ott viszont nincsenek az uj modellek már vagy 1 éve.
Olyan videókártyát vennék ami megéri az árát, jelentős teljesítmény javulást is hoz a jelenlegi vga-mhoz képest. nyilván nem a csillagos ég a határ, de hajlandó vagyok rákölteni kicsit többet ha ez teljesítményben is mutatkozik, ti milyen vga-t ajánlanátok és miért?
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest