Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnénk megkérni minden kedves fórumozót, aki videókártya ajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
(mellé)beszélgetést itt kéretik megtenni: VGA kibeszélő offtopik
Köszönjük.[ Módosította: koncsik ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
shouryuken
senior tag
50K környékén mi a best buy?
GTX660-on gondolokodom..
-
vazol
tag
Erre Valaki?
[link] -
Sommi
aktív tag
Sziasztok !
Van egy AMD A8 5600k procim, mellé 4giga 1600 Hz-es ramom és 350wattos tápom. Kicsit szeretném növelni a teljesítményét, van rá 10.000 Ft-om. Vagy videókártyát vennék bele, vagy még egyszer ennyi ramot.
Nem tudom melyik esetben javulna többet a teljesítménye. (HD filmezés netről, néha WOW, corel, photoshop)
Néztem 3 videokártyát: gt 610-es 1 gigás, ati 6450es 1 gigás, 5450es 1 gigásAmennyire utánanéztem mindegyik kártya sz*r, kérdés, hogy a prociba integrált hd7560-al párhuzamosan használva mennyit dobnának a grafikus teljesítményen. Szóval érdemes a három közül megvennem valamelyiket ? Netán van másik videókártya tippetek, vagy vegyek inkább még 4 giga ramot ?
JA ! és a 350 wattos táp elég ? Amennyire számoltam a proci eszik 100 wattot, van egy ledes ventim még ... mi más fogyaszt ? (van egy 1 terás hdd, meg majd lesz egy dvd olvasó) Belefér a videokártya a 350 wattba ?
Előre is köszi a választ !
-
gergely07
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm mindkettőtöknek!
Akkor még körbenézek az eyefiniti háza táján is.
-
AAntii
őstag
válasz
gergely07
üzenetére
Szerintem egy displayportos monitor mindenféleképp kell ha 3 monitoros rendszert szeretne az ember, vagy pedig sapphire flex edition videokártyát kell venni, amihez nem kell. Az a kérdés, hogy melyikkel jársz jobban: azért fizetsz többet, hogy legyen displayport a monitoron a dvi-hdmi-s társaihoz képest vagy azért, hogy flex edition-ös videokártyát vegyél. Egyébként én továbbra is azt mondom, hogy érdemes lenne az ezzel foglalkozó topikban érdeklődnöd, ott több személyes tapasztalatra épülő tanácsra számíthatsz.
-
gergely07
csendes tag
válasz
AAntii
üzenetére
Köszönöm szépen az infót!
Jelenleg két monitor ül a 4850 végén, mindkettő HDMI/DVI átalakítóval csatlakozik a VGA DVI kimeneteire. A harmadik monitort új vásárlás lesz, tehát igyekszem majd a rendszerhez alkalmazkodót választani. Nagyobb gondom, hogy nem tudom, a displayport-os felfűzéshez mindhárom monitornak displayport-osnak kell lennie, vagy elegendő, ha az új az? Nagyon vak ez a terület számomra.
-
AAntii
őstag
válasz
gergely07
üzenetére
Szerintem a felbontás nem eyefinityre, hanem single monitorra értendő, tehát menni fog a három monitorral is a dolog. Ennek az eyefinity topikban kérdezz utána, de elég valószínű, hogy úgy van ahogy gondolom, különben a 4850-en sem szabadott volna hogy menjen az eyefinity. Displayportos monitorod is van, vagy valami átalakító, amivel menni fog nem flexx edition-ös monitorral is a történet?
A crossfire/sli ha olcsó megoldást keresel, akkor nem biztos hogy célravezető, talán egy drágább darab többet tud, mint két gyengébb. -
Minek az,mikor már lehet venni jó pénzért R7 260X...

-
gergely07
csendes tag
válasz
Zsivaagoo
üzenetére
Akkor viszont nem vagyok előrébb ezzel a jószággal sem, tekintve, hogy nekem elviekben 5760 x 1200-as felbontásra van szükség. Lehet, hogy inkább két kisebb videokártyát kellene SLI/CF-be tenni? A játék valóban nem szepont, a win7/8 fusson normálisan. Sajna nem flancolásból szeretnék több nagy kijelzőt, olyan munkát végzek, amihez kell a sok hely.
Ezek viszont 2D-s tevékenységek (programozás, minimális PS). -
Zsivaagoo
őstag
válasz
gergely07
üzenetére
(2560 x 1600 pixel) -- a max. felbontás összesen. 2-3 full HD-ra elég, a 3. már egy kis hátrányt is szenvedhet.
3 db 2560 x 1600 felbontású monitorhoz már nagyon durva VGA kell, két GPU-s kártyák és SLI/CF játszik ebben a szerepben.
---------------
Ez utóbbihoz pedig kevés lesz egy 4 magos Athlon is. -
gergely07
csendes tag
válasz
Zsivaagoo
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ!
Nem szeretném túlragozni, két apró kérdés:
1) A honlapon jelzett maximális felbontás (2560 x 1600 pixel) kijelzőnként értendő, ugye?
2) Anno (jó 3-4 éve) még attól zengett minden fórum, hogy a memóriáknak 256bit-esnek kell lennie. Ezeknél az újabb kártyáknál ez már nem szempont? -
Zsivaagoo
őstag
-
gergely07
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos az elmúlt években nem követtem a GPU-k fejlődését, jelenleg egy GigaByte Ati HD4850-as kártyám van (512MB GDDR3), amin gyári Zalman hűtő pihen. A teljesítménye nekem bőven(!) elegendő volna, az alábbiak miatt cserélném le:
1) Üresjáratban is zavaróan nagy a hangja (stúdiómunkára használnám a gépet)
2) Nem tudok 3 monitort rákötni.A topicnyitó kérdésekre válaszolva:
- Jelenlegi konfig: ASUS M4A77T + Athlon II X4 640 3000 Mhz + 8 GB DDR 3 + Corsair 500 táp
- A ház: Thermaltake Xaser III nagytorony 7 szuperhalk ventivel, szóval a hely és szellőzés nem gond.
- Az gépet 95%-ban munkára használom (programozás és zenei alkalmazások használata)
- A képernyőim 1920 x 1200-as felbontásúak (16:10-es arányúak). 2 db, de ha volna háromfejes kártyám, nagyon szeretnék 3 monitorra bővülni.
- 3-4 havonta ha megtetszik egy játék, kipróbálom, de nem vagyok aktív játékos. Nagyon ritkán fallout 3 vagy valami mmo (pl: wow, gw2). Ezeket a jelenlegi HD 4850-es is kifogástalanul kiszolgálja, kvázi nagyobb teljesítményre abszolúte nincs szükségem.Milyen háromfejes videokártyát tudnátok ajánlani? Nem szempont, hogy passzív legyen, de nagyon-nagyon fontos, hogy a lehető leghalkabb legyen.
Segítségeteket előre is nagyon szépen köszönöm!
-
válasz
southbeach27
üzenetére
Belemegy, de legalább Q9xxx-es proci kell mellé.
-
southbeach27
csendes tag
Sziasztok.
Asus P5Q alaplap-ba belemegy a radeon r9 270x videokartya?
Köszi a segítséget. Ha nem passzol hozza akkor a gtx 660- jó választas volna-e? -
diegho
nagyúr
válasz
Kakukktojás2
üzenetére
lényegesen erősebb a 7770
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Kakukktojás2
üzenetére
A 7770 erősebb kb 20-25%-al.
-
Kakukktojás2
aktív tag
Egy kérdés, most vettem egy gtx 550ti-t, az gyosabb kártya mind a 7770 en ??
-
haypro
senior tag
válasz
Fotonhámozó
üzenetére
Asus 7790.
A lehető leghalkabb hűtéssel rendelkezik és ennyiért a legerősebb. -
Fotonhámozó
senior tag
Sziasztok!
Gépcsere előtt állok, az alábbi konfigurációhoz keresnék 35E Ft körüli VGA-t:
i7-4770
8 GB DDR3
Gigabyte Z87-DH3P
Win 8 64 bitMit ajánlanátok? Előre is köszi!
-
ST05
őstag
válasz
Memorystick
üzenetére
[link]
7790 pcx 33,5k akkor ha GCN -
AAntii
őstag
válasz
bandi0000
üzenetére
Azért a biztonság kedvéért lesse meg, hogy a hddkeret nem-e lesz útban. Nekem is épp befér a házamba a 280x és ha hosszabb lenne, akkor hiába van vagy 45 centi hosszú a házam, mivel a hddtartó keret útban van és nem kivehető és a pár milliméter híján nem tudnám a kereten belül elhelyezni a videokártya végét.
@Memorystick: a 7770-et. Jobb gyártó, erősebb kártya.
-
Memorystick
csendes tag
Sziasztok!
Melyiket ajánlanátok inkább?
http://www.pcx.hu/termek/asus-7770-2gb-ddr5-ghz-edition-hd7770-2gd5-videokartya-103911
http://www.arukereso.hu/videokartya-c3142/gigabyte/gf-gtx650-oc-2gb-128bit-ddr5-pci-e-gv-n650oc-2gi-p116341944/velemenyek.htmlKöszönöm a segítséget!
-
kosaz
csendes tag
válasz
Gainka
üzenetére
szia
köszi a választ
A hejzet az hogy ez a testvérem gépébe lessz . Lassan megadja magát a monitorja egy ctr-monitor .Ezért tőlem karácsonyra kap egy uj 22"-es ledeset . Eddig teljesen elvolt 1024*768 ban játszott vele az unokaöcsém (warthunderezik ) a proci gpu-jával . de most a monitor miatt videokártyát is kell vennem nekik ,és a proci csere nem fog beleférni ezért szeretném ha a lehetőségekhez képest a legnagyobb tudású kártyát beletenni.Szoval a 7790 az sok neki :-( és egy 7770 vagy gtx650 ? azok esetleg jók lennének ? -
szami777
addikt
válasz
bandi0000
üzenetére
lemértem, itt a képen szerkesztettem, hogy elvileg mi mekkora.
Bocs a nomád megoldásért. -
BReal
addikt
válasz
szami777
üzenetére
http://prohardver.hu/teszt/cooler_master_elite_335/belso.html
"A kis házban hosszú videókártyánk sem érte el a merevlemezt. A fémdobozba maximálisan 252,25 mm-es hosszúságú videókártyát és 166,6 mm magas processzorhűtőt rakhatunk."
Nem néztem utána, hogy ez mekkora méretű ház, de az a max videókari méret nagyon kicsinek tűnik. Vagy esetleg csak el van írva?
-
szami777
addikt
Nézegettem ezt a gigabyte r9 270x-et, nem kis darab. Nem tudom biztosan eldönteni, hogy beleférne a házamba probléma mentesen. Reméltem, hogy itt a fórumon valaki tud biztosat mondani.
Ilyen házam van.
ez a kari
ez meg ahogy jelenleg kinéz. a merevlemez tuti útban van, azt simán feljebb/lejjebb rakhatom nem? azon kívül alaplaptol meg ezektől befér? -
BReal
addikt
Közben lehet mégis belefér egy 270x.
Msi R9 270X GAMING 2G Erről tud valaki hasznos infokat mondani? Több helyen ezt javasolták az ASUS, Sapphire, XFX-szel szemben. Köszi

-
vazol
tag
Hello All!
Giga EP35-Ds4 + C2Q9550 + 8G ddr2 800 RAM gépembe milyen NV kártya mehetne max?
Video editálás lenne a fő profil! Jelenleg egy R4350 van benne, de kipróbálnám a CUDA-t.Előre is köszi a segítséget!
-
Gainka
őstag
Nekem 7750 volt mellette de az ujjab jàtékokban kevés volt mellé. Én azt javasolnàm vegyél egy 7790et vagy egy 650ti-t amelyik jobban tetszik (szerintem 7790
) és később ha lesz della veszel egy 750k-t.
Ja most nezem nem 5300, fm1be vagy, szoval az meg gyengébb mint az én 5300am volt, akor ugyan ez csak egy 651k kellene mellé, vagy uj lap es 750k. -
hhx
tag
Egy kis segítségre lenne szükségem. Van egy régi gép, amiben Intel 945p chipsettes alaplap van, és vettem bele egy HD5450-es vga-t, amivel aztán az istenért sem működött. Utánaolvastam, kiderült nem kompatibilis az AMD 5000-es, illetve 6000-es szériája a 945p-vel. Most sikerült eladnom a kártyát, és nVidia fronton nézegettem. Egy GT610-et szeretnék venni (nem játékra kell nyilván, hanem internetezésre, valamint HD film nézésre), de ezek után nem vagyok benne biztos, hogy menni fog...
Volt valakinek tapasztalata, hogy a 945-ös chipkészletnél mi volt a max. amit megevett?
-
sakic
csendes tag
AMD FX 8350 @4,5GHz-hez elég lehet a 270X vagy jobb lenne a 280X?
-
kosaz
csendes tag
Sziasztok
Egy amd a4-3400-as processzor mellé szeretnék videókártyát a legerösebbet amit még meg tudna hajtani szegénykém. Max 35 ezerig. Nem tudom esetleg szerintetek egy hd 7770-est vagy 7790-est esetleg egy gtx 650ti-t. Esetleg van olyan amit a processzor gpujával együtt tudok használni?
-
andro93
aktív tag
Üdv, új gép vásárlása előtt állok, és AMD Radeon r9 280x-et szeretnék venni bele.
Tudtok ajánlani valami jó gyártótól r9 280x-et?
ASUS Radeon R9 280X DC2T-t néztem, de ez mindenhol 92k körül van, ha lenne valami olcsóbban, az jó lenne. Vagy megéri ASUS-t venni?Köszönöm a választ.
-
BReal
addikt
Sziasztok!

Én a Gainward GTX 660-as Golden Sample (1 hűtős változat) és az ASUS legolcsóbb 660-as kártyájáról érdeklődnék: GAINWARD 2760-BLISS GTX660 Golden Sample és ASUS GTX660-DC2OCPH egész pontosan. Előbbinél a hűtés és a fogyasztás, utóbbinál az elvileg kevesebb (valaki azt írta kevesebb, valaki azt írta nincs csökkentve...) CUDA mag hátránya és a picivel drágább verzióinál egyszerűbb hűtős minősége érdekelne. Ha valaki megosztaná a tapasztalatait megköszönném.

E kettő között illetve ASUS r9 270-es között vacillálok. Tudom, hogy az utóbbi picivel erősebb, de ahogy néztem, alapállapotban majdnem kétszer annyit fogyaszt mint a GTX 660. És mivel sokat megy a gép, nekem ez sem lenne lényegtelen. -
Kakukktojás2
aktív tag
válasz
Kókuszdió
üzenetére
Bocs h közbe szólok, de kommentálnom kell az esetet mivel majdnem mindegyik kártyával volt dolgom

240 es filmre jó, játékra gyenge, előnye kevés fogyasztás, 9800 gt nem kellene ha ingyen adnák sem, mivel egy átnevezett 8800 as széria, ergó hibás, 4850 es már jó játékra is ugyanúgy a 4870 es is kicsit többet fogyaszt és jobban melegszik, de megéri az árát, a másik kettő meg olyan mind a 240 es, keveset fogyaszt de nem is megy

Én szivem szerint egy 5770 est, vagy 6770 est vennék, kicsi fogyasztás, teljesitményben odaver a 4870 hez és csak 1-2k val több
-
DonThomasino
veterán
R9 270X és 7850 2GB között durván 10% a különbség?
Érdemes lehet most váltani?
Újabb széria mikorra várható? -
hegegabi80
addikt
Celeron G1620 proci mellé milyen vga mehet? 10K a keret rá, használt is szóba jöhet, de azért ne zabáljon túl sokat.
-
-
szimi57
őstag
Sziasztok.
Szerintetek jó húzás lenne egy GTX 560 ti-t lecserélni egy HD 7870-re

Proci: 3570 k/4200MHz. -
-
tjb007
nagyúr
E3200-as Celeron mellé milyen kártyát érdemes venni ?
-
Zsivaagoo
őstag
válasz
ocalibra
üzenetére
Olyan VGA kell, ami nem kér + betápot. Pl. használtan 5670/6670 1 GB GDDR5 memóriával. Vagy 7750 -> 7730. Ezeket nem tudom, hogy milyen "erővel" rendelkeznek az 5670/6670-hez képest.
De a HP gépeket irgalmatlan finnyásra építik, van hogy bizonyos VGA kártyákkal abszolút nem hajlandóak szóba állni. (Alapvetően NVidia preferenciákat mókolnak be a BIOS-ukba, úgyhogy kipróbálni először /utána olvasni, hogy milyen video-support van.)
-
pilu85
őstag
http://hardverapro.hu/apro/gigabyte_9600_512_ddr3
-
-
Kérdés: 10k-val bezárólag milyen VGA-t érdemes venni? Régebbi játékokra és filmnézésre lenne használva. Természetesen használt is szóba jöhet.
-
válasz
Buci21
üzenetére
Eddig mindig csak a lapátok teteje lett picit poros,de a hűtés bordák közé még egy szem por sem ment be,ellentétben a CPU és más hűtés bordákkal,ott mindig berögzülnek a szennyek...
Mit bizonyítsak,mutassak képet a gépemről?
Nem rég fleszeltem szét az oldallapot,beleraktam egy plexitet és kék LED szalaggal körberagasztottam a belsejét,kábelmenedzsment meg az ablakban. 
-
AAntii
őstag
válasz
Buci21
üzenetére
Még ha létezne is ilyen, nem csak valami hangzatos marketingszöveg lenne. Normális porszűrőkkel ellátott házban (nem kell 60 ezres házra gondolni, elég 8-10 ezer forint környékén nézelődni) az életben nem fog azért elromlani a videokártyának a ventije, mert nem rendelkezik ezzel a fícsörrel. Legközelebb majd ha használtan nézek videokártyát úgy fogok alkudni, hogy mivel az xfx az isten és a kinézett kártya a közelében sincs, így engedjen már el a gazdája egy tízest

-
Buci21
addikt
válasz
Kókuszdió
üzenetére
bizonyitanad marketing bullshit nelkul valami videoval ezt az allitast a pormentessegrol? eleg mezei felepitesu a hutes, semmi speci pormentesito cuccot nem latok
ahol levego aramlik, barmilyen szogletes.sarok, vagy borda ele mellett kis orveny alakul ki, ahol a lassabb aramlas miatt lerakodik a por
a labda nalad, legyszi bizonyitsd 
-
AAntii
őstag
válasz
Kókuszdió
üzenetére
"Szerinted ezeknek a hűtése miből van,fából?"
Nem írtam még véletlen sem ilyet, de ha fémből van egyik és fémből van a másik, akkor mitől jobb az egyik a másiknál vagy a másik az egyiknél?" teljes porgátló technológiával rendelkeznek"
Nem semmi! Ezzel már odaveri az asus kártyákat
-
ocalibra
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, mert kicsit kiestem a videokártya témából!
Egy videokártya kellene a következő konfighoz:
- HP dc7800 convertible minitower (180W táp)
- Intel Q35 chipset
- 3GB DDR2 memória
- core2duo 6550 (2,33 GHz / 1333 FSB / 4M cache)
- 250 GB sata HDD
- monitor 1280 x 1024 + HD ready LCD tvEgy 8 éves kislánynak kellene játékra, az elkövetkezendő pár évre, aztán tanulásra is, ameddig bírja a gép.
A cél a webes játékoknál nagyobb játékélmény nyújtása, de egyáltalán nem a csúcs és legújabb játékok vannak megcélozva.Én a táp viszonylagos gyengesége miatt az AMD felé húznék, ott is a 77xx sorozat felé. Az aggályaim, hogy esetleg ezek már túl erősek a procihoz, és fölös pénzkidobás lenne.
Én első körben egy AMD 7770-es 1 GB-ost néznék. Olyan 25 bruttó környékén már van MSI-ben.
Esetleg ha egy gyengébb is jó (pl 7750), mert a procihoz pl ez illik jobban, akkor tudnék spórolni pár ezrest, ami nem lenne baj.Kérlek segítsetek választani!
Köszi! -
Kaci84
őstag
válasz
szami777
üzenetére
Elég megbízhatóak, azt nézd mennyi pirosa van az illetőnek. 150-300 az már elég jó!
Nem a kamionról esett le, hanem nagykerből veszik és olcsóbban adják, mert nincs bolt, alkalmazottak stb.
Szóval ugyanúgy van a gari is meg minden. Mi többször is vettünk így nem volt gond. -
szami777
addikt
Végül is 2 karira szűkítettem le a választékot.
Gtx 660ti 2gb (gigabyte)
r9 270x oc 2gb (gigabyte)
Olvastam itt is meg sok heylen, a kettő kb egy szinten van. Az ár, ami eléggé különbözik. A felső jóval 50k fölött van.
Viszont itt hardveraprón találtam 46k-ért 3 éves garival vadiúj bontatlan r9-es kártyát. 46-ért eléggé jó árnak tűnik, csak nem tudom, rizikós-e itt aprón venni ezt. Ezek ilyen "kamionról leesett dolgok", vagy megbízhatóak általában. Tapasztalat? Előre is köszi.
-
AAntii
őstag
válasz
Kókuszdió
üzenetére
Nekem ugyan nem volt xfx kártyám, de asus dcu-ból volt vagy 3.
"Bármelyik AMD Asus kártyát lenyelik keresztbe minőségileg és hűtésileg,aztán jöhetnek a kövek!"
A fémborításos hangtalan hűtést hogy nyeli le keresztbe minőségileg? Miben tud annál többet? Miben jobb a minősége? Kíváncsi vagyok nagyon.@Buci: Még ha ugyanolyan lenne, akkor sem igaz a keresztbe lenyeli duma, nekem is tetszett már egy-két kártya, de azért még láttam annyira tisztán, hogy ne azt tartsam a non plus ultrának, mert nekem az van.
-
-
Buci21
addikt
válasz
Kókuszdió
üzenetére
nekem van egy egy ventisem, és nem gáz, szóval pampoghatsz, de nem teljesen igaz amit állítasz.

saját ventiprofillal néma, és 75 fok alatt marad... mi kell még?
(#38004) TechN7ne:
márpedig ezek jó-közepesek
az Asus kártyái combosabbak azért, az MSI TF hűtése is jobb, de nem erről van szó. Ha jó az ára, akkor teljesen jó vétel az XFX. -
Mindenből akad hibás darab,most én is elkezdhetnék keresgélni és dobálózni a hibás Asus youtube videókkal. Soha nem volt még ilyen jó kártyám,pedig volt már nálam egy jó pár darab, a jó-közepes minősítéstől meg fényévekkel még feljebb jár.

Buci Egy ventis darabok terhelés közben hangosak és melegednek,nem kéne összekeverni a két kategóriát.
-
Sasa 111
tag
Sziasztok!
Saját tapasztalat alapján melyik GTX 770 gyártónak hatékony, ugyanakkor csendes a hűtése?
Esetleg cikkszámot is tudnátok adni?Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- GIGABYTE RTX 4080 Super 16GB GDDR6X WindForce V2 - Gari 2027.11.20. -ig - Eladó!
- nVIDIA GeForce GT240M 1024MB laptop videókártya
- XFX RX 9070 16GB GDDR6 Swift OC Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- GIGABYTE GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 GAMING OC Eladó!
- ASRock RX 9070 XT 16GB GDDR6 TAICHI OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Dell Latitude 5290, 2 az 1 ben,12.5",FHD,i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- 27% - GIGABYTE RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Meggyi001