Hirdetés
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Android szakmai topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Fotók, videók mobillal
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnénk megkérni minden kedves fórumozót, aki videókártya ajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
(mellé)beszélgetést itt kéretik megtenni: VGA kibeszélő offtopik
Köszönjük.[ Módosította: koncsik ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxell014
senior tag
Sziasztok!
A jelenlegi konfigurációm a következő.
GIGABYTE Z390 UD
i7 9700 + be quiet! Pure Rock 2
2x8Gb 2666Mhz hyperX
Asus dual oc gtx 1070
Fsp hydroX 450w 80plus gold ( ha kell cserélem)Multiplayer fps játékokkal szoktam játszani egyenlőre fullHD-ban, viszont gondolkodom, hogy váltsak QHD-ra. Ha ez megtörténik akkor egyértelműen kevés lesz a 1070-es. Milyen kártyát kellene választanom amivel kompromisszum mentesen tudnék boldogulni és beleférne 150 nagyon max 180 ezer forintba ? A használt VGA elől sem zárkózom el.
-
Srácok a marketpalace-ről mi a vélemény? Sok kártya durván olcsóbb mint máshol. [link]
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
South Velen
üzenetére
-
Zicokuka
senior tag
válasz
bsanya
üzenetére
Plusz 4 Gb ram azert ajánlott befektetés,és ahogy látni a játéknak sincs túl nagy igénye.Lehetne mondani szinte bármilyen vga megfelel,egy GT 1030 jó partner lehet vagy RX460/560.Régebbi karik is megfelelnek de árban nem olcsóbbak,de legalább öregebbek.Esetleg egy GTX960 is jó ha netán kedvet kapsz más játékhoz is.Vagy lehetne sorolni még sok kártyát ami olcsó és megfelelő lehet.
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
scott_free
üzenetére
5500 xt semmiképp nem előrelépés
(legalább is nem akkora ami megéri a plusz pénzt) A gtx 1660 super már igen,bár nem tudni mire is akarod használni 2K ban?
2k ra a belépő az Rx 5600 xt/Rtx 2060...(persze alacsony gépigényű játékoknál lehet ez alá is menni,vagy lehet grafikában kompromisszumot kötni
) -
scott_free
senior tag
Sziasztok,
egy RX 570 4GB-ot mire érdemes cserélni, ha 2k-ban is szeretnék játszani?
(Most is tudok persze, csak igen nagy kompromisszumokkal)
Ryzen 1600AF proci, 32GB ram.Gondolom, hogy az 5600XT lenne az ideális, csak az már többe kerül, mint szeretném.
Vajon az 5500XT vagy az 1660 Super érezhető előrelépés lenne? -
bsanya
aktív tag
Sziasztok,
A Laptopomon (Dell E7470: i5 6300, Intel HD 520, RAM 8GB) játszom az ETS2 játékkal, amit alap szinten élvezhetően elvisz. Az asztali gépemre is szeretném feltelepíteni a játékot, mert az a TV-re van rákötve és ott ugye élvezhetőbb lenne. Kérdésem, hogy az alábbi konfigurációba, ha teszek egy megfelelő VGA kártyát, akkor tudom-e FHD felbontáson játszani:
Alaplap: ASRock B85M Pro4
CPU: Intel Pentium G3420
RAM: Kingston HyperX DDR3 1600MHz 4GB
GPU: integrált Intel HD HaswellA játék gépigénye:
Minimális gépigény:
CPU:Dual core CPU 2.4 GHz
RAM:4 GB RAM
GPU:GeForce GTS 450-class (Intel HD 4000)
DX:DirectX 9.0c
Tárhely:2.0 GB free hard disk space
ODD:DVD-ROM driveAjánlott gépigény:
CPU:Quad core CPU 3.0 GHz
RAM:6 GB RAM
GPU:GeForce GTX 760-class (2 GB)
DX:DirectX 9.0c
Tárhely:2.0 GB free hard disk space
ODD:DVD-ROM driveTehát, minimális pénz ráfordítással szeretném megoldani a dolgot, mivel csak erre használnám az asztali gépet. Ki, milyen VGA kártyát javasol illetve, ha van valakinek ilyen eladó, jöhet privát üzenetben

Köszönöm!
Sanya -
jokeph
nagyúr
válasz
andriii25
üzenetére
Újabbakból nem fogsz kijönni átalakítók nélkül. Régebbieknél is lesz min. 1 átalakító.
DP-DSUB és HDMI-DSUB átalakítók nem vészesen drágák, és működnek.
Passzív hűtésű GT1030-ból van, de a háznak itt is rendelkeznie kell átszellőzéssel.
RX 550 arany középút lehet.
Régebbiek közül R9 380/GTX 960, ezeken 2 DVI van + HDMI + DP, itt csak egy átalakító kellene, bár ezek már 5 éves VGA-k.
-
andriii25
csendes tag
Sziasztok, érdekes kérdés következik:
Apámnak kéne új videókártya az új gépéhez, Ryzen 5 3600 mellé.
A leginkább GPU intenzív dolog amit használni fog az szerintem a full HD videónézés, amúgy programozásra lesz a gép (természetesen nem GPU intenzív munkáról van szó).
Olyannyira nem használ semmit, hogy eddig egy FX 8320 mellett még az ősrégi nVidia 8400GS-el tökéletesen elvolt.Ami a lényeg az, hogy 3 db monitort tudjon kezelni lehető legkevesebb átalakító/adapterrel. Egyiknek csak D-Sub bemenete van, másik kettőnek D-Sub és DVI-D.
Lehetőleg új legyen kártya és olcsó: ideálisan 20-30k között, és előny ha csendes (van még kártya aminek csak passzív hűtése van?
)
Idáig a RX 550-t meg a GT 1030-akat néztem, de lehet kimenetek szempontjából a már szintén elég régi GT 710 vagy 730 jobb lenne mert ott DisplayPort helyett még volt D-Sub, de érdekel, hogy van-e valakinek ezeknél jobb ötlete esetleg? -
-
-
Pécsi gyerek
addikt
-
goodwill1
újonc
Sziasztok!
Egy ismerősöm szeretné fejleszteni a gépét, hogy jobban menjenek a játékok, és arra jutottunk, hogy vga cserére lenne szüksége.
Konfig:
Asrock b450 pro alaplap
Ryzen 5 2600X cpu
2x8Gb 3000MHz ram
GTX 960 4GB vga
be quiet! System Power 9 400W Táp
(valamilyen coolermaster ház, nem tudja pontosan de állítólag jól szellőzik elöl hátul ventivel...)probléma: újabb játékok nem futnak élvezhetően.
1920x1080as felbontásban játszik és nem tervez nagyobb felbontásra váltani a közeljövőben.
Jelenleg maximum 70k-t szánna a videokártyára (nagyon nagyon max 75k de annál többet semmiképp sem) Mindenképp új kártyát akar garanciával, és inkább nvidia kártya érdekelné.
Amikkel játszik például: Cod Warzone, Assassins Creed odessey, Battlefield 5.
Ezek ha nagyjából hoznák a 60 fps-t highon azzal már elégedett lenne, később a Red dead redemption 2-t akarja megvenni, illetve a cyberpunk 2077 is érdeli. Persze kompromisszumok beleférnek nem akar mindent ultra high grafikára állítani. Illetve 1-2 éven belül megjelenő játékok jó lenne a nagy valószínűséggel futnának kb. medium grafikán, ne kelljen mindent legalacsonyabbra állítani a 60 fps-hez.Van olyan videokártya ami megfelel ezeknek a feltételeknek és belefér ebbe a keretbe?
-
Kovács86
tag
válasz
uridium
üzenetére
Egy nVidia GTX 750-Ti szerintem jó, nem terheli túl a tápot, vannak driverek, "úgytom".
W10?
A "nagyok" el vannak foglalva az x-százezer forintod kérdésekkel.
Összehasonlítás - GTX 750-Ti : HD 2400 XT - :A 750-Ti kb 50x gyorsabb. ...de a tesztek
, maradjunk inkább abba, hogy qrva gyors az elődhöz képest.
Hardveraprón szerintem 15e körül találsz. -
Zicokuka
senior tag
A Vegak azért híresen szeszélyesek,de azt mondják akinek volt hogy megfelelő beállítás után(alul feszelés,egyedi venti profil stb ) rendben vannak.Sose volt Vegam mert már csak használni szeretem a gépet.Vega vs 5700xt váltás nehéz ügy, de a navik azért nem kérnek akkora törődést és árban is rendben vannak.
-
sanya53
aktív tag
-
MZsoltee
veterán
válasz
sanya53
üzenetére
Ha garanciális, akkor vidd vissza garba. Ha nem, akkor kellene valaki aki szétszedi, ha Te nem tudod megoldani és rendbe tenni a hűtését. Ha mégis nekivágnál az újrapasztázásnak, akkor nézz be a kártya topicjába. Egy példa videó az újrapasztázásra.
Ha veszel újat az is jó megoldás, de ha eladod a régit, akkor ezt a vevővel közöld, mert ez komoly csalódás, vita tárgya lehet.
-
sanya53
aktív tag
Konkrétan le áll a gép. És az amd driverben üzenet ként olvasható a leállás oka, túlmelegedés, legalábbis ezt írja.
Na indulok haza, mert lejárt a munkaidő.
Ő a tettes. [link] -
MZsoltee
veterán
-
sanya53
aktív tag
válasz
Pécsi gyerek
üzenetére
Köszi a választ már le esett közben.
Csak azért nem jutott eszembe mert sosem volt zöld kártyám.kolopele: lehet az is csak én még sosem csináltam frissítést rajta, sajnos nem értek hozzá.
-
sanya53
aktív tag
-
sanya53
aktív tag
Sziasztok!
Milyen AMD kártyát ajánlotok RYZEN 7 3700X-hez?
Köszi a válaszokat.
-
takacsbotond
őstag
válasz
SkyTrancer
üzenetére
Igen, ezért vettem mindig régebbi generációt, mert azoknak kisebb az értékvesztése. A 1080ti-ok ára lassan két éve stagnál, alig lettek olcsóbbak. Ezért gondolkodom még, hogy most csak kisebb fejlesztés legyen, vagy várjak még, mert pillanatnyilag a 1070 is kiszolgál, és egy ideig még egy 1080ti/5700xt is elég lenne, vállalható kompromisszumok mellett, aminek kevesebbet fog esni az ára, és az új generáció lake-jei nagyon ígéretesnek tűnnek, na meg az új konzolok, és az AMD erőrekapása is sokat változtathat a hardverek piacán.
-
KAMELOT
titán
válasz
takacsbotond
üzenetére
2070 olcsóbb mint a 1080ti és gari is van.
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Azért írtam hogy biztos van olyan játék, ahol egy ilyen proci is kitud sajtolni pl 144 Hz-et egy 2070-ből mert vga igénye nagyobb mint a proci igénye pl.
(és így lehet hogy egy 2060 nem tudná hozni ezt az fps számot) -
kolopele
nagyúr
válasz
SkyTrancer
üzenetére
Már most tudnék vevőt annyiért rá
-
Lorden
őstag
-
uridium
csendes tag
Üdvözlet!
Egy Dell Optiplex 760-asba szeretnék használt videokártyát, mert a hozzá veett HD 2400 XT megadta magát.
A processzor egy Intel E8400-as, a tápegység:
305W Standard Power
Supply; 255W 88%
Efficient Power Supply,
ENERGY STAR 4.0
compliant, Active PFC.Felhasználás: videókat néznek rajta (21" monitor), netezés és valamilyen szintű studiómunka, esetleg néha videoszerkesztés.
Olyan kellene, amit viszonylag könnyű beszerezni használtan.
Köszönöm.
Uridium
-
allein
addikt
válasz
allein
üzenetére
Sziasztok. Változott a helyzet, a korábbi PC megy eladásra és helyette ugyanúgy kész PC-t szeretnék vásárolni. Ami biztos, hogy a monitor 34" ívelt, vagy 120Hz vagy 144Hz, nem tudom még pontosan, de 1440p lesz.
Tehát kész Gamer PC vásárlás előtt állok és mindenképpen Nvidia kártyás gépet szeretnék (van bőven itt az oldalon jó konfig 400-500k körül).
Mellé természetesen egy olyan monitort ami G-Sync képes.
Nem tudok eligazodni a kártyák közötti megnevezésben és melyik kártya mennyire erős, gondolok itt a számokra, 1070, 1080, 1650, 2070, 2080, TI, OC, Super.

Melyik a legerősebb a felsoroltak közül, nyilván tudom processzoron is múlik és tápegységen is de azok külön topikok.
Köszönöm szépen előre a segítséget.
-
SkyTrancer
senior tag
válasz
takacsbotond
üzenetére
hogy mennyit buknál rajta. Pénzben sokat, de várni meg szintén "bukás" mert lemaradsz mindenről ilyen téren
Ezt nem feltétlenül lehet így megfogalmazni.
Ha megveszed használod és kapod az élményt, ha meg vársz akkor várhatsz örökké és lemaradsz arról amit szeretnél
Én pl örülök ha év végén el tudom adni a 2080-at 150 ért, de szerintem annyit sem fog érni. ki tudja
És ez mindig így volt
GTx 980-at megvettem 169 ért eladtam 70 ért, ahogy jött az új széria
GTx 780-at szintén 170 ért azt elment 40 ért és bele lett tolva a 980-ba
így megy ez
Anno az S3 Savage 4-es megvettem 13700 ft ért, és eladtam 3500 ért, mert woodoo-3-at vettem helyette
Sajnos ez ilyen biznisz -
kolopele
nagyúr
válasz
takacsbotond
üzenetére
Vagy pedig valóban azt a 2080 supert már akkor, azért 4k 60 fps mellett az is használható már, és két év garival 195 - ért nagyon jó az ára, jobban jársz mint egy 2070 superrel.
-
kolopele
nagyúr
válasz
takacsbotond
üzenetére
4k 60 fps alatt ne is nagyon gondolkodj 2080 Ti alatt, sőt inkább várjál a 3080 Ti megérkezéséig. Tudom, hogy drágák, de a cél szentesíti az eszközt, amikor teljesítményt vásárolunk nem azzal kell törődni, hogy bukunk e és mennyit, mert ez evidens hogy így lesz. A Furmark nem jelent semmit a későbbiek szempontjából, sőt, az a "kedves" kis program akár be is tehet egy kártyának, mert jóval nagyobb terhet ró rá, mint bármi egyéb a valóságban. Végeredményben te tudod, hogy bizonytalan 1080 Ti - t veszel e mondjuk 140 - ért, amit ha nincs szerencséd el is buksz gari nélkül pár nap múlva, vagy veszel egy 2070 supert 200 környékén garival, újonnan, és 3 évig nem kell félned mi lesz, ha beadja az unalmast. Melyik esetben buksz valóban nagyot? Az 1080 Ti és a 2070 super között alig van teljesítményben eltérés.
-
takacsbotond
őstag
A frisebb driver, és újabb architektúra milyen pluszt ad a nagyobb erővel szemben, ami miatt megérheti? Gari nekem nem sokat jelent, mostani 1070-emen sincs, az is bármikor elromolhatna akár. Ha meg gond van egy kártyával az úgy is előjön Furmark, vagy játékteszt alatt mikor kipróbálom.
120-140e között szoktak lenni alkalmi 1080ti-ok, és 5700XT-k. Annál többet nem szívesen szánnék kártyára. A cél a 2560x1080 144hz és 4k 60hz megközelítése lenne.
Bár most van fent 195-ért egy garis 2080S, ami kicsit csábításba ejtett, de jóval a keretem fölött van, és ki tudja mennyit buknék rajta a közelgő új generációnál...
-
Zicokuka
senior tag
1080Ti max garival érheti meg.A 2070 Super nem minden esetben éri meg azt a felárat,pláne hogy több húzott 2070 hozza azt a lemaradást.
-
kolopele
nagyúr
válasz
takacsbotond
üzenetére
Mert újabb architektúra mint az 1080 Ti, driveres téren is jobb a támogatottsága, és valószínűleg nincs lestrapálva. 2070 super a jó választás egyébként, az van kb. az 1080 Ti szintjén. Én sem használom a 2080 Ti esetében a sugárkövetést (4k megeszi reggelire), a kártya nyers ereje számít igazából. A lényeg, hogy 1080 Ti esetében azért fontos a gari, mert 160-170 ezer körül találhatóak az aprón is ki tudja mire használt példányok, persze ha neked gari nélkül is megér ennyit, rajta
Benne van a pakliban, hogy két hét és dobhatod ki, bár kisebb eséllyel, de ugyanúgy igaz ez egy új kártyára is gari nélkül. -
T0mBd1gg3R
veterán
válasz
pecccccccca
üzenetére
Igen, csak a 144-hez a proci lesz talán kevés, persze sync monitorral nem nagy baj ha néha droppol mondjuk 110-re, de fix 144 nem lesz, ahhoz kell minimum a 3600.
-
pecccccccca
őstag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Úgy tudom, hogy minél nagyobb a felbontás annál nagyobb szerepet vesz át a vga. Ezért van az, hogy nem csúcs processzorral egy csúcs vga mellett ki lehet hajtani egy 4K 60Hz-es monitort. Az ő helyzetében mivel fullHD 144Hz, amellett a proci mellett egy 2060, 2070 bőven elég. Szerintem.
-
T0mBd1gg3R
veterán
válasz
Pécsi gyerek
üzenetére
Ezt most nem igazán értem a végén.
Pont hogy 144Hz-hez nem árt erősebb proci mint az 1600AD/2600, hogy 60Hz-en fullHD, 1440p vagy 4K az tök mindegy. -
Josey89
csendes tag
válasz
Pécsi gyerek
üzenetére
Szia
Köszönöm a választ, igen az lemaradt hogy FHD 144hz. -
Josey89
csendes tag
Sziasztok! Érdeklődnék hogy melyik az a "legjobb" VGA, amit bottleneck "nélkül" kihajtana egy 1600 AF ? 2070 már sok lenne neki? Köszönöm!
-
KAMELOT
titán
válasz
takacsbotond
üzenetére
2070 aprón.
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
takacsbotond
üzenetére
5700 xt,már csak azért is mert arra valószínűleg van még gari.
-
takacsbotond
őstag
Sziasztok!
Melyik kártyát érdemesebb venni használtan:
RX5700XT vagy GTX1080Ti? -
kolopele
nagyúr
válasz
jokeph
üzenetére
6 magon is erősebb 4.3 - on, a 8400 ugye 3.8. Ettől persze még egy nagyon jó proci, nem gond neki 100 fps - t kipréselni egy jó kártyából. Ott van gond, ahol rosszul optimalizált egy játék, vagy olyan védelmet kap, mint a két AC, illetve kemény multiknál, ott inkább legyen 12 szál 3.8 - on, mint 4-6 mag 5.0 GHZ - en
-
-
válasz
Balázs0916
üzenetére
Nézd, nem tudni, mennyit költenél, így nem lehet ajánlani.
A leírástól én se lettem okosabb, az jött le, hogy minél erősebb, annál jobb, így határ a csillagos ég. Lehet neked pénztárcakímélő mondjuk 50k, de az is lehet, hogy a hajad égnek állna egy ilyen ár láttán, miközben az 50k-ért kapható kártyáknál sokkal erősebbeket is lehet venni.
Úgy lehetne még ajánlani, hogy ismerjük a programot, mi az, ami szükséges és elegendő már neki, de én nem tartozom azok közé, akik ezt meg tudják ítélni. Nem tudom mekkora lehet a felhasználóbázisa a programnak. Egy fórumtémát találtam még 2017-ből, kihalt.
-
-
jokeph
nagyúr
válasz
Pécsi gyerek
üzenetére
100+FPS-nél volna értelme. Azért a sima 8700 bőven erősebb a 8400-nál a HT-t leszámítva is egy magon.
Aztán mehetne is mellé egy RTX 2070Super, végtelen történet.
-
kolopele
nagyúr
válasz
Pécsi gyerek
üzenetére
Akkor van értelme, ha mondjuk a nagy kedvenced az AC utolsó két része, vagy ha Battlefield5 64 fős multi őrült vagy. Nagyon másnál még nincs, olyannyira, hogy egy 4/8 is elvisz mindent.
koko52: Kb. 5-7% - os a lassulás játékoknál a foltozások végett, abszolút nem jelentős. Alaposan leteszteltem sok játékkal. Más esetekben jön ki inkább a hátrány, jobban munka esetében, ott olyankor érdemes kikapcsolni szoftveresen, mert van, hogy 15-30% közötti is tud lenni extreme esetben. -
válasz
Balázs0916
üzenetére
Szia!
Ha jól látom, a GPU igényének elég sok kártya megfelel, persze kérdés, mennyit szánnál.

"Graphics : Intel HD Graphics 5000 or later; NVIDIA GeForce GTX 700 or later; AMD Radeon R5 or later.
2 GB vRAM (4GB required for HD and 4K videos)."
Ez a cikk se írja, hogy milyen kártya javasolt, csak hogy erős legyen:
How to Enhance Video Editing Performance in Filmora9 – 4 Secrets You Must Know About
"... That is why it is so important to add a powerful GPU to your computer’s CPU if you are planning to edit 2K or 4K videos in Filmora9 frequently." -
Sziasztok!
Otthoni videovágáshoz (Filmora 9) keresek vmi csendes VGA-t.
i5-6600K CPU, 32Gb Ram, 512 SSD
Köszönöm szépen az ötleteket
Üdv.
-
belassos
csendes tag
Sziasztok. A fiam gépébe szeretnék egy új videókártyát venni. A gép: i7 4790, 8gb ddr3 ram, 120gb ssd. Full hd-ra kéne fortnite-hoz. 60e körül néztem rx 580 sapphire pulse-t, vagy gtx 1650 super gigabyte-t. Az utóbbi a szimpatikusabb, csak nem tudom ,mennyire számít , hogy fele akkora a vram (4gb). A válaszokat előre is köszönöm.
-
koko52
nagyúr
válasz
Pécsi gyerek
üzenetére
Tudtommal a védelmek miatt ugranak Intel esetén a szálak. Volt is róla cikk, hogy a foltozások i5-öt csináltak az i7-ből.
-
soldi3r
veterán
Jo reggelt! Egy RX5700-as lecserelesen gondolkodom. A teljeitmenyevel, hangjaval semmi gondom, de CAD alatt nem egeszen ugy jelenit meg, mint ahogy megszoktam.
Mivel egy Quadro hivatalos forrasbol nem az az arfekves, amit raszannek, igy az RTX 2060-akat nezegettem. A GIGABYTE OC es a Gainward Phoenix kozul van jo valasztas? -
lacus83
senior tag
válasz
Pécsi gyerek
üzenetére
Teljesen felesleges főleg ha Fhdn maradsz. De a 2k sem elérhetetlen.
Nálam 8400 plusz 2060 van Fhdn (monitorra kényes vagyok ami tudja a dpt, a jó betekintési szögeket, minimum Ips az qurta drága pl 27 - 29 colon)
Ismerősnek 9400 plusz 2060 super lett 32 col 2kn.Teljesen élhető az is. Divison, COD MW megy pl nála only multi.Nem leszel sokkal előbb I7el. CPU árat költsd Vgara.
2060,2060S teljesen ok. Én is akartam még fentebb lépni de minek ha teljesen elég arra amit én is tolok. -
kolopele
nagyúr
válasz
Redplee
üzenetére
Maradj annál amid van, ugyanis hiába a 144HZ - es monitor, ahhoz, hogy neked vaj simán fusson egy játék mondjuk freesynccel nem árt, ha 100 fps körül vagy legalább, lejjebb már lesznek kisebb szaggatások. VGA - t viszont azért nincs értelme venned, mert ha eddig is meg volt a stabil 60 fps - ed v-sync mellett, akkor egy nagyobb kártyával sem lesz több.
-
Redplee
senior tag
Ha a jelenlegi vga 60-70fpst tud az adott jatekban es a 60hz monitort 144 re cserelnem, akkor ugyan ott vagyok mint eddig? Vagy inkább vgat vegyek es a monitor maradjon 60hz?
-
DannyL81
tag
Használtan szeretnék venni. Köszönöm a tippeket és a tanácsot, utána nézek ezeknek.
-
DannyL81
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy GTX 1050 Ti-t. Alapból a Gigabyte-ot favorizálom, de láttam valamivel olcsóbban ASUS kártyákat. Szerintetek van érdemi különbség?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- iPhone-t használók OFF topikja
- Kompakt vízhűtés
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LEGO klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
XD

(legalább is nem akkora ami megéri a plusz pénzt) A gtx 1660 super már igen,bár nem tudni mire is akarod használni 2K ban?
)

Tehát valahonnan megrendelik,azt egyszer csak itt lesz

, maradjunk inkább abba, hogy qrva gyors az elődhöz képest.