- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Netfone
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MegalodonS
őstag
Sziasztok,
A segitsegetek - velemenyeteket kernem,videokartya vasarlas elott.Mar ket kartyat nezegetek.Ami erdekes,hogy kb majdnem egy arban vannak?Esetleg,erdemesebb varni az 5xxx szeriara?
ZOTAC NVIDIA GeForce RTX 4080 SUPER AMP 16GB
ASUS NVIDIA GeForce RTX 4070 Ti SUPER ROG Strix OC 16GB
1. Pontos konfigurációd leírása (processzor, táp stb.) - /vagy hivatkozz az adatlapodra/
Asus TUF Gaming X570-Plus
5900x
32GB DDR4
ZOTAC GAMING GeForce RTX 3060Ti Twin Edge OC LHR
Corsair CX7502. Milyen felbontás mellett szeretnéd használni?
4K
3. Milyen célra szeretnéd használni a kártyát?
Mindenre
5. Új vagy használt kártyában gondolkodsz?
Kizarolag uj kartya erdekelneKoszonom!
-
PuMbA
titán
".de a full idegentől vásárlás az meredek (nekem legalábbis az)."
Ezért van egyébként HardverAprón a visszajelzési rendszer
Még sose futottam gondba sok eladással rendelkező csupa pozitív értékelésű megbízható eladókkal, pedig 5-ször vettem használt VGA-t nulla garival. Mai napig működnek.
-
GEIL
addikt
válasz
4264adam #182939 üzenetére
Mondjuk aki látatlanban innen onnan rendelve meg póstázgatva vagy futárral ki mer fizetni több 100 ezret használt kártyára vagy bármi ilyenre, az meg is érdemli ha cumizza.
Inkább spórolni (vagy zsebből hozzátenni) még és megvenni picit drágábban a zsír újat garanciával......az más ha ismerős vagy haver és pl nap mint nap láttad működni a kártyát és bár lejárt a garanciája, de nagyon jó áron átveszed......de a full idegentől vásárlás az meredek (nekem legalábbis az).
-
Headshot
tag
-
kolopele
nagyúr
válasz
KAMELOT #182918 üzenetére
Gondolom olvastad, hogy 40-45k körüli a kerete, abból nem fog venni új 6600 - at 86k - ért, sem 6700XT - t használtan 90k - ért, már megint duplázod a megadott keretet.
owen23: Mi a végső határ árban? Mert azok a garis kártyák jók lennének amiket Mans20 linkelt, csak ugye azok is már 60k felett vannak kicsivel. Annyi még beleférhet? Mert ha nem, akkor mehet az az Asrock 50k - ért, nem olyan régi kártyák ezek hogy félni kelljen tőlük. Kérj rá minimum egy hét próbagarit, addig teszteld ahogy csak bírod. -
-
csakb
őstag
Sziasztok!
A lenti konfiggal repszimezek (MSFS 2020), és FHD-ben, 30 fps-re lockolva, 0 közeli traffic-kel ez is egész jól muzsikál ultraközeli beállításokkal, de nagyobb városok közelében, pláne összetettebb, belül aprólékosan kidolgozott repülőgépknél azért meg tud feküdni. Ha jól sejtem, a kártya teljesítményén kívül a VRAM (8 GB) is kevés ilyenkor.
Ezen szeretnék tupírozni, illetve az MSFS 2024 combosabb igényeinek elébe menni.Tudtok javasolni valami jó ár/értékű kártyát max. 300k-ig, ami még passzol ebbe a konfigba? Legalább 12 GB VRAM jó lenne. Ha olcsóbb, az sem baj.
AMD-re is nyitott vagyok. A 3050-nél nagyot dobott a fílingen, amikor bekapcsoltam a DLAA-t. Nem tudom, hogy AMD-nél is van-e ilyesmi.
1. Pontos konfigurációd leírása (processzor, táp stb.) - /vagy hivatkozz az adatlapodra/
Asus B660-plus D4
i5-12400F + TT Versa H17
32GB DDR4
RTX 3050
FSP Hydro Pro 6002. Milyen felbontás mellett szeretnéd használni?
FHD3. Milyen célra szeretnéd használni a kártyát?
Játék, 99.9%-ban MSFS 2020, illetve 2024, ha kijön hamarosan.
Ezen kívül mászkálós kalandjátékokkal játszom néha, de azokhoz a 3050 is overkill volt.4. Mennyi pénzt szánsz rá?
Naivan max. 300k körül.5. Új vagy használt kártyában gondolkodsz?
Nem zárkózom el garis használttól sem, illetve AMD-től sem. -
D55
senior tag
válasz
medio+core #182928 üzenetére
Talán lenne már némi bottleneck ebben-abban a játékban, viszont ha az RT teljesítmény, illetve a framegen támogatása szempont neked, akkor azok miatt mindenképp előrelépés. Én a magam helyében meglépném egy hasonló helyzetben (írtad a kis ráfizetéses csere lehetőségét).
-
Headshot
tag
válasz
medio+core #182928 üzenetére
4060 Ti vagy 40%-al erősebb a sima 3060-nál.
Ha tényleg nagyon kicsi a ráfizetés akkor bőven megéri a csere. -
medio+core
újonc
Sziasztok!
CPU: i5-11400f, alaplap: ASUS TUF B560M-E, RAM: 32 GB, 3200 MHz, Táp: 650 W, VGA RTX 3060.
2. Milyen felbontás mellett szeretnéd használni? FHD
3. Milyen célra szeretnéd használni a kártyát? Játék
4. Mennyi pénzt szánsz rá? N/A
5. Új vagy használt kártyában gondolkodsz? ÚjA fenti konfigom van. Most nagyon kicsi árréssel tudnám cserélni a 3060-as kártyámat egy 4060 Ti-ra. Szerintem előrelépés lenne, de szerintetek, durva lenne a bottleneck vagy mehet a csere?
Köszönöm! -
Apicius
tag
Sziasztok! Nyáron megadta magát a 2 éves Asus Rog Strix 3070-esem, amit a garanciális bevizsgálás után ki is cserélnek és kapnék egy új sima 4070-est helyette. A kérdés, hogy rádobjak-e még 90-100 ezret, hogy a sima 4070-es helyett egy 4070 Ti Super-t kapjak. Hajlom afelé, hogy igen, de érdekel a véleményetek. (Jelenleg egy Ryzen 5800X mellé kerülne a kártya, amit leggyakrabban UWQHD monitoron használok, de néha 4K-s TV-re is ki van kötve a gép.)
-
DFB
tag
válasz
FireKeeper #182922 üzenetére
7800Xt Nitrot vettèl?
Van hozzà kupon kód,de csak kitüntetett partnereknèl.
Alza,Ipon.(Èn legalàbis úgy tudom,hogy ez a kettő van.)
Automatikusan jàr hozzà a kód, de be kell rakni a kàrtyàt ès az amd award oldalon kell regisztràlni.
Valami ilyesmi volt.
14 napon belül visszaviheted az Aquaba.
A màsik helyeken olyan ca. 5e el dràgàbb.
Alzànàl ha jol emlèkszem a fiokba volt online a kod.
Onnan kell kimàsolni.Van leiràs is ott. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper #182916 üzenetére
még egy uccsó kérdés: ehhez asszem járnia kellett volna valami játék bundle-nek nem? a dobozban nem volt semmiféle kupon, ezt külön kéne kérnem ügyfélszolgálattól? (aqua)
-
Lokii
aktív tag
Új és használt is jó szerintem, mondjuk én újat fogok venni valszeg, igaz használt , 6650 XT kijönne vagy 6600 XT, de van amikor nincs ideje az embernek szaladgálni és jó esetben 1 hét ,1-2 hónap próba garancia akkor nem Túl jó (igen tudom még vannak 1-2 év garisok használt piacon)
Én 6650 xt vagy 6600-t fogok venni lehet vagy Intelt , újonnan
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper #182881 üzenetére
megvettem a Nitrot köszi a tanácsokat, nem bántam meg, jól is néz ki és rövid teszt alapján a hűtése is tényleg szuper. céges laptopom hangosabb mint ez a cucc 3dmark közben
-
Lokii
aktív tag
válasz
owen23 #182907 üzenetére
Nekem valamennyivel rosszabb Rx560 van , 1650es is játszik nekem elvileg de ma már vannak újabbak,de már avval is szép javulást lehet elérni. Nekem 6400, 6500 xt is érdekes lenne ha nem x4es gen4 lenne hanem lenne X8 gen3 támogatás, bár az alacsony fogyasztás esetleg nyáron csábító max
-
Lokii
aktív tag
válasz
4264adam #182905 üzenetére
Bocsi , úgy értem , hogy videokártya vétel után gondolkodnék el CPUn , de akkor se rögtön , hanem ha szükséges/van jó ajánlat. 5-6 évig volt valamennyi "bottleneckem", r2600hoz Rx 570/80 vagy gtx 1060-70 volt/az ideális , egy jobb Rx 560ot vettem mert gt440et azért nem akartam már használni és Nvenc sincs benne
-
Csibor007
csendes újonc
Sziasztok!
Ez a komfigom .
Alaplap: Asus b550m tuf
Proci : Ryzen 5 5600g
Ram :G.SKILL 3600Mhz 2x16 GB
Videokártya: Gallardo Rtx 2060 6g
Táp: ASUS TUF Gaming 650WFull hd-ban játszok, de gondolkoztam hogy a LG b2 oledre ki küldeném néha a képet.
Kinézet kártya: XFX rx 6750xt szerintetek jó választás lehet bírja a proci meg a táp? -
owen23
tag
Sziasztok!
Az i7-8700K mellé akarok venni egy videokártyát is.
Zotac AMP 1660 Super-be gondolkodom.
Most egy RX570 kártyám van. Azt mondják kb 40% emelne a gépemen.
B365 Pro 4 alaplapom van. Táp: FSP PPA5005801 500W Hyper S 500. Zalman S2 fekete ház.
Megérné lecserélni erre? -
Lokii
aktív tag
r 2600(tudom hogy ezt is érdemes fejleszteni de max videókártya újrapaddolás/pasztázás vagy új videókari után , R 5700 X3D csábítóbb mint 5600 3600 meg olcsó de túl közeli a 2600hoz, rx 560(ezt újra paddolhatom, újra pasztázhatom esetleg), Straight Power 11 Be Quiet, videókártya venti a táp fele néz
2. Milyen felbontás mellett szeretnéd használni?
1920x1080
3. Milyen célra szeretnéd használni a kártyát? (játék, filmnézés, munka?)
játék, esetleg munka
4. Mennyi pénzt szánsz rá?
60-140 esetleg 150, inkább hogy mire gyűjtsek az a kérdés
5. Új vagy használt kártyában gondolkodsz?
mindkettő, inkább új, de használt akár ha van még garancia6650 96.000 ft volt 1 hétig, most megint 102-104, elsőnek laptopot tervezek venni vagy egy 4 GBos MX 450-570el vagy AMD, GTXel. Most (idén) a számitógép egy 2 TBos NVMEt és Thermalright Phantom Spirit 120 SEt is kapott
-
fityere
senior tag
Köszönöm szépen a válaszokat
-
Gebriel
veterán
válasz
Coccolino_O #182896 üzenetére
4070 Super
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- GTA VI
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Spórolós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest