- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RedDevilFan
csendes tag
válasz
Core2duo6600 #14532 üzenetére
És honnan tudnék beszerezni használtat? Vatera?
-
Hieronymus
veterán
válasz
Core2duo6600 #14496 üzenetére
Elméletileg nem kell hozzá a box.
Ha a streamek forrás címét ki tudod deríteni, akkor a VLC is megnyitja.Egy német T-s stream így érhető el:
rtp://@2xx.35.10.4:100xx
Persze a szerver csak akkor áll veled szóba, van élő előfizetésed. (A kiikszelés csak a rend kedvéért. Ha valakinek mégis érdekes, a keresési szöveg: Streamadressen Telekom Entertain für VLC) -
stawros
tag
válasz
Core2duo6600 #13163 üzenetére
Szia alapból analóg leadtek-em van, kéne 1 hybrid vagy DVB-T hogy a digitális adók is jöjjenek.Jó a leadtek, de 2-őt már nem mernék egymás mellé tenni programban, mert félek hogy az újat a másik kártya tulajdonságainak a könyvtárába másolná, ill.felülírná, ha ugyanaz a gyártó.Találkoztatok már ilyennel?Asusban gondolkodtam egyébként vagy valami hasonló, írjatok valamit nekem.
-
SirAlo
aktív tag
válasz
Core2duo6600 #13150 üzenetére
Leadtek WinFast PVR 3000 kartyahoz van Win7 64 es W8 64 driver? nem lenne rossz ha van encoder de ha nincs megfelelo jol mukodo driver ezekhez akkor hiaba
Amugy TV2000 XP Deluxe kartyam amihez nincs driver , amugy valahogy sikerult Dscalerrel eletre kelteni 64 biten de ez igy nagyon nehezen fut, teljesen megbizhatatlan
-
Bozek
nagyúr
válasz
Core2duo6600 #13134 üzenetére
Akkor meg már inkább a PxDVR3200H. Ez még legalább kapható is, bár 20 ezer Ft-os áron és PCIe-s. Ezt még jó szívvel is merem ajánlani belső kártyának, mivel nálam is ez szolgál. Ha nem 20 ezer Ft lenne az ára, vennék még egyet a gépbe.
-
Avermedia_hu
senior tag
válasz
Core2duo6600 #13134 üzenetére
Nem lesz egyszerű történet HW encoderes tuner kártyát találni.
Van az egész világon még 2-3 típus?
Biztos megéri két-négy-hatmagos gépek mellett? Ahogy nézem, a gyártók szerint nem.
A HW encoder pedig behatárolja a formátumot, videó tulajdonságokat is, ha régi a típus pl. nem fog H.264-ben tömöríteni.A PVR 3000 is kifutott már. Vagy tévedek?
-
pubwart
aktív tag
válasz
Core2duo6600 #12288 üzenetére
Vicces, mert valamiért nem látja a tunert a WMC edig nem lenne rossz dolog főleg, hogy pont a kártya WMC verziója van meg nekem...
Hát passzolom. Pedig a legfrissebb driver van fent, de semmi opcióm nincs TV-re a Windows media Centerben
-
pubwart
aktív tag
válasz
Core2duo6600 #12288 üzenetére
Lehet, nem tudom.
Elindítottam a WMC, de nem is látom hogy lehetne a tuner beállítani...
-
Poo
senior tag
válasz
Core2duo6600 #12289 üzenetére
-
havri1
félisten
válasz
Core2duo6600 #12277 üzenetére
LEADTEK TV2000XP GLOBAL ez esetleg megfelelhet nekem szerinted? Tényleg csak arra kell, hogy pár mesét berögzítsek akár analóg kábeltvről, akár digitális beltériről.
Win7 elvileg támogatva van..windows8 sehol még..
Köszi! -
Poo
senior tag
válasz
Core2duo6600 #12281 üzenetére
Az egyszerű kezelés azért kéne mert egy öregembernek lesz és nem szeretném ha naponta felhívogatna hogy mit hogy kell beállítani szal valami hülye biztos kéne.
Szal akkor bármelyik hybrid tuner jó és pci-s legyen.Esetleg 1-2 márkát tudnál ajánlani?Műsort felvenni nem fog az biztos csak szeretné nézni néha a tv-t. -
havri1
félisten
válasz
Core2duo6600 #12277 üzenetére
Köszi, körülnézek!
Nem, kizárólag olyan gyerekműsort akarok felvenni, amik még nincsenek fent youtubeon -
róland
veterán
válasz
Core2duo6600 #12271 üzenetére
Vegyél új monitort, amin van HDMI bemenet, és elfér.
Esetleg írj a szolgáltatódnak, hogy ilyen esetre milyen megoldást tud javasolni.
-
törölt tag
válasz
Core2duo6600 #12271 üzenetére
HD jelet kiadhat mondjuk a komponens kimenet is. És azon biztos nem lesz HDCP. Az előfizetéssel egyébként arra vettél jogot, hogy a tartalmat megtekintsd, nem arra, hogy felvedd. Hogy van-e HDCP, az pedig szolgáltatófüggő.
De az illegális dolgokat itt inkább ne feszegesd!
-
róland
veterán
válasz
Core2duo6600 #12269 üzenetére
Az egyetlen nem jogellenes megoldás, ha itthon (Magyarországon) letöltöd a védelem nélküli dolgot. Mivel a filmek és zenék letöltése, csak és kizárólag a letöltés, itthon nem jogellenes.
-
ludsimon
veterán
válasz
Core2duo6600 #12258 üzenetére
kb 6-10 óra anyag, szóval nem olyan sok.
-
Tomee001
csendes tag
válasz
Core2duo6600 #12212 üzenetére
És tudsz mondani konkrét típust is, ami megfelel az igényeknek?
-
róland
veterán
válasz
Core2duo6600 #12188 üzenetére
Szerinted miért írtam, hogy wifi? (Amúgy SPB TV kifejezetten érzékeny a wifi/mobilnet különbözőségére. Wifivel szépen működik, mobilneten meg leginkább sehogy.)
-
törölt tag
válasz
Core2duo6600 #10249 üzenetére
Jó kérdés. Ami biztosan nem megy együtt vele az a TerraTec Cinergy T PCIe Dual, de az nem hibrid és főleg nem hw encoder-es.
A PxDVR3200 H gond nélkül megy vele, és mivel a PE6200 Analog is, gondolom a PE63000 Hybrid is. De utóbbi nem biztos.
Avermedia_hu: Papíron én is látom... Csak boltban sehol sem tudnak róla.
azbest: Win alatt továbbra is csak BDA driverrel megy bármiféle DVB kártya. Egyébként a TerraTec programjában van elméletileg modul USB-s kártyaolvasó közvetlen kezeléséhez.
-
törölt tag
válasz
Core2duo6600 #10233 üzenetére
AVerTV Ultra PCI-E RDS Bár ha jól hallottam a kínaiak nem értik miért van szüksége bárkinek is hw encoderre... Szóval gyakorlatilag beszerezhetetlen.
Asus My Cinema PE6300 Hybrid Ezt se nagyon látni már sehol. Bár az Asus-féle idióta dobozzal még egyszer végig nem megyek semmilyen utcán.
Dual encoderrel gyakorlatilag csak az SAA7164E-s tunerek vannak piacon, bár lehetőség más termékeknél is megvan. Mondjuk a Compro még ezt sem tudja értelmesen kihasználni. A DTV4 2 éve gyakorlatilag egy helyben topog, bizonyos esetekben meg visszafelé fejlődik.
Poplacsek: Azon mi az extra, hogy a két királyi adó HD-ben van?
-
sunpower
tag
válasz
Core2duo6600 #10218 üzenetére
Ez mekkora okosság!De rosszul fogod fel a kérdést! Ez direkt van így, hogy kellemes hűvösben élvezd a műsort!
A tél az más kérdés. Lehet hogy még béta........... -
Mákdaráló
tag
válasz
Core2duo6600 #10212 üzenetére
Analóg jelnél oké, viszont ha a Composite-t választom (ami ugye nekem van), akkor már ott a gond, kéri, hogy legyen telepítve valami távirányító. Ebben az a röhej, hogy nekem van egy, ami a tunerhez jár (speciel nem használom, mivel csatornát nem kell váltani, csak a dekóder egységgel, annak pedig van egy másik távirányítója.
Tehát megtalálja a Composite eszközt, kis képen mutatja is, hogy hogy fog kinézni, miután elvégzem a következő lépést, majd hopp, sajnos nincs telepítve a nem tudom milyen távirányító, és ki kell lépnem a telepítővarázslóból.
Köszi a választ és várok további ötleteket, ha van.
üdv
-
Avermedia_hu
senior tag
válasz
Core2duo6600 #10212 üzenetére
A UPC azért Üde folt, mert tudtommal ők az egyetlenek, akik hajlandóak csak smart kártyát adni, ha azt nyilatkozod szerződés kötéskor, hogy neked van parabola antennád és STB-d is.
Remélem még így van.
-
törölt tag
válasz
Core2duo6600 #10180 üzenetére
HVR-2200 - DVB-T/PAL/SECAM (európai)
HVR-2250 - ATSC/NTSC/Clear-QAM (amerikai)
HVR-2210 - DVB-T/PAL (távol-keleti)Igen, az amerikai változat tud kábelest is, az európai nem. A Hauppauge.com az amerikai oldal, szóval nem csoda, hogy nincs rajta európai termék.
Avermedia_hu: A HVR-5500-on csak a helye van meg a CI csatlakozójának. Ami a PCB tetején van, az a másodlagos AV bemenetek csatlakozója.
Felépítésre meg teljesen más az A717-tel összevetve.
-Utóbbi NXP az analog/DVB-T/C részen és Montage Technology/Afatech DVB-S(2) részről. (Altera CPLD felel a CI részért.) És az egészet egy NXP SAA7160ET ülteti a PCI-E-re.
-A HVR-5500-on az egész mindenséget egy Conexant CX23888 (a képen annak lehet olvasni) fogja össze, mint broadcast decoder/buszillesztő. Az analog/DVB-T/C tuner és demodulátor NXP, a DVB-S(2) a képen nem tisztán kivehető gyártmányú.Egyébként nem értem a gyártók mi a túróért titkolják az oldalukon, hogy mit is raknak a kártyáikra. A Leadtek mindig is kiírta a specifikációnál. A többieknek ez miért nem megy?
-
Kelát
csendes tag
válasz
Core2duo6600 #10177 üzenetére
Az a baj hogy ezt meg nem tudom elképzelni.
És mi lesz amikor bedugom? Egyszer csak megjelenik egy kép amin a c64 felülete van? Vagy kell valami szoftver is?
-
sunpower
tag
válasz
Core2duo6600 #10180 üzenetére
Ahogy elnézem, a legalul belinkelt tuner megegyezik az Aver A717-el.
Csak egy bibi van vele, hogy majdnem kétszer annyiba kerül........
-
Kelát
csendes tag
válasz
Core2duo6600 #10172 üzenetére
Hmm értem. Köszönöm a kifejtést! Hát szerintem veszek egy tuner kártyát. És ha nem vagyok vele megelégedve akkor amúgy is vissza kell hogy vegyék.
Amúgy itt vannak a csatlakozások, de nem hinném hogy szabvány lenne. (nem annyira értek hozzá)
[link]Ha nem ismered azt a két tunert, akkor ajánlsz nekem egyet? Én csak annyit értek hozzá hogy analóg kell.
-
Kelát
csendes tag
válasz
Core2duo6600 #10169 üzenetére
De a monitort nem tudom rádugni. Egy széles felbontású LCD monitorom van. Abban nincs ilyen régi bemenet. Ja és hangot meg képet is rögzítenék.
Ahhoz meg gondolom pláne ez kell. És gondolom csak analóg jó.
Mennyiért éri meg egy ilyen? Két félét találtam eddig ami alaplapra tehető. Az egyik 7000 a másik 10000 pénz volt. Lehúzás ennyiért?És még egy kérdés: Nehéz behangolni? Vagy mivel ez nem tv adás gyorsan meglesz? Mert ahogy látom itt főként az a baj hogy nem akar semmi se bejönni...
-
Kelát
csendes tag
válasz
Core2duo6600 #10161 üzenetére
Gépből kijövő videó jel? Hmm? Most a c64es jelre gondolsz? És hova bedugni? Olyan hogy a videókártyába dugom olyat nézetem, és olyan kábel nincsen. Csak átalakítók sok sok pénzért.
-
ManY
senior tag
válasz
Core2duo6600 #10140 üzenetére
sajnos en meg nem vagyok tisztaba a dekoderem mit produkal analog forrasbol
mert a kep most hdmi n jon a hang pedig toslink en es atmegy meg egy dac on
szoval igy most kiraly nagyonde majd kiderul hogy mi tortenik analog on
elore felek tole hogy a kep csikozni fog a hang pedig zugni (ezt dac al kikerulhetem)
jofele foldhurok... (szerintem akik az aver hibajarol szamoltak be is csak egy foldhurokkal talalkoztak) bar meg a halozati szurommel valamit tudok rajta javitani ha nem is lesz tokeletes,
de forras teren akkor is minden nagyon korrekt vagy legalabbis egy atlagos felhasznalo kornyezetenel baratsagosabb tisztabb... -
ManY
senior tag
válasz
Core2duo6600 #10132 üzenetére
hello
t home sat tv rol rogzitenek, most hdmi t hasznalok kepforrasnak
de rogzitesre mivel nem a hd csatornakat akarom egyenlore rogziteni jo lenne egy
sima cucc is ami sd be digitalizal (ebben az esetben a stb kompozitjat sarga csatit hasznalnam forrasnak nem a hdmi t)
egyebkent avernek a hdmi s pci-e s kartyajat raminal 20ert kinaljak
akkor mar innkabb azt valasztanam de sajnos nekem most annal surgosebben kene
konkretan 2 nap mulva mar hasznalnom kene...
azert bekulnek ki egy usb s el egyenlore es tudnam hasznalni kesobb a netbookomhoz ha mar
megvan az aver... -
törölt tag
válasz
Core2duo6600 #10130 üzenetére
Az enyém még közvetlenül a gyártótól van, mindenféle közbenső réteg nélkül. A kezdés ugyan az volt nálam is, csak akkor még senki sem foglalkozott vele az országban semmilyen szinten. Volt egy próbálkozás, úgy jutottál hozzá Te.
(Letakarva a címzés és a fináncok címkéje van.)
sunpower: Hivatalosan egyelőre nem igazán oszthatok meg semmit. Nem mintha lett volna vele rossz tapasztalatom, a már korábban írt rasszizmusát leszámítva. Mondjuk a mellé nem próbáltam berakni az E900F-et, szóval nem tudom azzal hogy viselkedett volna. A legfőbb problémám az AVeR MediaCenter volt, számomra alapvető és fontos beállítások hiányoznak belőle. Az AVeRTV meg nem tud DVB-C-t hangolni. Ettől függetlenül jól használható volt, stabilitási problémám semmi nem volt vele, ahogy minőségi sem. A DVB-C hangolást már írtam korábban. Jól összerakott kártya. A sw-rel sincs baj igazából szokás kérdése. Számomra a frontendek minden formában kényelmetlenek, az AMC meg igen erősen távirányítóra optimalizált. Billentyűzettel/egérrel sokszor feleslegesen sok műveletet igényel bizonyos dolgok beállítása. De ez igazából minden frontendre igaz, ugyan ezt tapasztaltam a TotalMedia-val és a WMC-rel is. Nekem ez nem kényelmes.
Egyébként az analog és a DVB-C-t használtam. Műholdas vételem semmilyen sincs.
-
ManY
senior tag
válasz
Core2duo6600 #10124 üzenetére
enis a hangkartya line in jere kotnem csak val a behringerre nem a realtekre
mivel sokkal jobb felveteleket produkal mint az integralta kerdes az lett volna hogy tudnatok e ajanlani valamit ami digitalizal kompozitrol
(sarga vegu cuccrol) ezt viszonylag jo minosegbe vegzi, usb s es nem irjak rola mindenhol hogy zug a hang zajos a kep vagy nem lehet telepiteni
szoval olyan cuccot keresek amit bedugok az usb be es minden flottul megy win 7 alattezt a valamit amit ajanlotok val az elkovetkezendo par napba beszereznem
es ezutan jonne az a kerdes hogy a behringeren vagy az usb s digitalizalon tuneren amit ajanlotok rogzitsem e a hangot
bar ezt valoszinuleg majd probalgatom es kiderul.... -
Csybe
csendes tag
válasz
Core2duo6600 #10117 üzenetére
Köszi, neked E900F van ezek szerint? Honnan szerezted?
Még ebay-en sem találtam...
-
Avermedia_hu
senior tag
válasz
Core2duo6600 #10031 üzenetére
Hello.
(#10023) Avermedia_hu
Már fentebb is kérdezték, mennyi zseton ?Pontos végfelhasználói árat nem tudok mondani.
A gyártói árból, USD árfolyamból és átlagos nagy/kisker árrésekből kalkulálva nagyjából
30-35 000 Ft között fog mozogni a bruttó ár.
1-2 webshopban becsúszhat 30e alá is, de garantálni nem merem.És bár volt ilyen kérdés, de nem találtam meg, ezért itt válaszolok:
A Ramirishez, mint disztribútorhoz fog beérkezni a termék.
A velük kapcsolatban álló kiskerektől, webshopoktól tudjátok megrendelni és megvenni.
De úgy gondolom bármelyik pc bolt szívesen beszerzi, ha konkrét vevő jelölttel áll szemben.Ha pontosak az információim, ma pakolják repülőre Taipeiben.
Hamarabb itt lesz, mint számítottam rá. -
zichie
senior tag
válasz
Core2duo6600 #10031 üzenetére
A kábeles T-Home nem párosít, így conax modulban működik a kártya, csak havonta egyszer át kell tenni a gyári box-ba, mert frissülni csak ott tud. Emaitt kell a box is. Más szolgáltatóknál (pl. Fibernet) nem volt ilyen gond, ott frissült conax modulban is.
-
Fundiego
tag
válasz
Core2duo6600 #10022 üzenetére
ilyen tulajdonsággal rendelkezőt csak usb-set tudnál mondani?
-
Jofi81
őstag
válasz
Core2duo6600 #10022 üzenetére
Felvenni nem fogok, legalábbis nem tervezem, de ki tudja. Viszont ahogy olvasgattam, kiderült, hogy DIGI kábelen keresztül is lehet fogni a digitális adásokat, így nem kellene külön antennát vennem, de ehhez DVB-C tuner kell. De azért nem lenne baj, ha tudná a DVB-T-t is, nem biztos, hogy sokáig maradok itt.
Az Avermedia_hu által linkelt kártya mondjuk megfelelne, ha lehetne kapni. Egy másik lehetőség a Terratec Cinergy T PCIe Dual. Ennél olcsóbban gondolom nem lehet megúszni... Javítsatok ki, ha valahol nem lenne jó a gondolatmenetem!
-
ManY
senior tag
válasz
Core2duo6600 #10004 üzenetére
igen ezert gondolkoztam el rajta
az elejen azert vetettem el mert beirtam google be es 30 feletti ajanlatokat dobott ki
utana en is ratalaltam az argepre -
Avermedia_hu
senior tag
válasz
Core2duo6600 #10004 üzenetére
Köszönöm!
itt nincs like gomb.
-
ironer23
csendes tag
válasz
Core2duo6600 #9980 üzenetére
Vistával a gépemet nem engedem menni
32bitesen nem probáltam, mert 64bites a Win7em, nem hinném jo hozzá a serialom +a 32 bites nem tudná kezelni a RAMom.
Elképzelhető hogy a Windows verzioja miatt csinálja ezt?
Más tapasztalt hasonlot?
-
Speeedfire
félisten
válasz
Core2duo6600 #9974 üzenetére
Egyelőre még csak nézelődök. De úgy néz ki érdemes akkor 5k körül lesekedni.
Nem azt írtam, hogy soha. Hanem hogy nem tervezem. -
Avermedia_hu
senior tag
válasz
Core2duo6600 #9951 üzenetére
25-30 000 Ft között mozog az Avermedia H727 ára.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Core2duo6600 #9924 üzenetére
nah azt hiszem összeállt bennem a kép, köszi srácok
az itthoni, UPCs akkor analóg, bár van digiboxunk is, de másik tvn csak kábellel is jönnek a csatornák...
de az albiban van DIGI, ott akkor lehet h már digitális, ott is van box...
akkor ha veszek egy analógot, elég lesz, a többi igényről lemondok
DVB-T amúgy sem hiszem, h nagy cucc lenne, gondolom nem sok csatorna (érdemleges) jön overtheair
konkretizált kérdésem: legjobb ár/értékű analóg usb-s tuner?
-
törölt tag
válasz
Core2duo6600 #9924 üzenetére
Dögöljek meg ha nem az a PLX chip szól bele a dologba. Nálam az E900F-nek eddig semmi más tunerrel nem akadt problémája, pedig járt mellette ez-az. Tán csak az A717 nem.
DVB-S(2) nélküli USB-s tunernek ott van pl a HVR-930c, Terratec H7, H6, H5 (H5-höz azonos tudás mellett jár egy Mac-es sw is, mindjárt többe kerül 30€-val. NC.)
Ez viszont érdekes analogmentes cucc: Cinergy T PCIe Dual Mondjuk a 20k még így is sok érte szerintem. 13-15k lenne a reális, de ez már a jó irány azért. Mondjuk egy antennabemenettel azért bukó.
-
törölt tag
válasz
Core2duo6600 #9918 üzenetére
Hogy-hogy nem viselik el egymást? (Milyen két kártya egyébként? Az egyik E900F, de milyen a másik?)
-
törölt tag
válasz
Core2duo6600 #9900 üzenetére
A földhurok a nem megfelelően kialakított védővezető rendszer (ha jobban tetszik földelés) miatt alakulhat ki. Ilyen esetekben a védővezetőn keresztül jut a rendszerekbe hibajel. Emiatt rázhat pl a koax.
Védekezni nem nehéz ellene, valamelyik koaxba be kell építened egy leválasztót. Persze homemade is megoldható, valamelyik tuneres topicban le lett írva.
E900F-ből mennyi van az országban?
CoolBoy323: A Leadtek kínálatát felejtsd el ha DVB-C-t akarsz nézni. Nincs ilyen tunerük. (Arról, hogy az országban szinte semmilyen termékük sem kapható jelenleg csak és kizárólag a két disztribük tehet. Azok az állításaik, miszerint a termékeik mindegyike kifutás alatt van rémhír, csak Ők terjesztik! Nem értem miért nem bontják fel a szerződésüket a gyártóval ha nem akarják forgalmazni a termékeiket.)
Hauppauge WinTV HVR-930c, ez tud DVB-C-t is kezelni. Laza 30k az ára.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Core2duo6600 #9911 üzenetére
nem tudom milyen itthon a kábel...
talán analóg, de ki tudja, h pár év múlva nem-e lesz digitális... -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Core2duo6600 #9909 üzenetére
nincs belőle MO-n vmi sok
ez a baj az MSI hybridjével is, h nem lehet sehol kapni :S
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Core2duo6600 #9906 üzenetére
nézegettem már, de nem tudom, h mind jó-e nekem, ezért is kérdeztem...
pl láttam olyat, amiben csak a "gyári" antennája ment bele... ez egyedi eset lett volna?
elvileg mind jó lesz?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Core2duo6600 #9902 üzenetére
hybrid mint? analog és digital egyben?
netbookba kell (acer aspire one 722 with AMD C50)
amiket linkeltél jónak tűnnek, bár a márka számomra!! noname, de az áruk rengeteg!!
-
Avermedia_hu
senior tag
válasz
Core2duo6600 #9895 üzenetére
Szép rendszered van.
azt hiszem, neked egy ilyen termék lenne tökéletes:
Avercaster ProBár otthoni felhasználásra kicsit költséges megoldás.
(talán, ha a szomszédok is a Te hálózatodra kapcsolódnak.
)
-
törölt tag
válasz
Core2duo6600 #9895 üzenetére
Ha a gépek zavarják egymást egy osztó miatt, akkor ott inkább földhurok lesz.
A DVB-T analog közösítést nem fogod tudni megoldani, mert a frekvenciákban lehet átfedés. Maximum átkapcsolót tudsz használni.
-
dangerzone
addikt
válasz
Core2duo6600 #8654 üzenetére
A falból analóg jel jön. Meg otthon is analóg jel van, ha majd nyáron ott is akarom használni. 10.000 alatt akarok venni. PCI-s kellene.
-
törölt tag
válasz
Core2duo6600 #8646 üzenetére
Az. Csak nincs szándékomban 40k-t adni érte... (Hauppauge webshopjában 139€)
És egy érdekes átfedés a Leadtek és a Hauppauge termékkínálatában: WinFast DTV2000DS és WinTV-NOVA-TD 500.
-
törölt tag
válasz
Core2duo6600 #8644 üzenetére
Konkrétan a PxDVR4300 DH-ra gondolok, ami már három éve is kint volt Computex-en (akkor még DVR3300 DHE néven), teljesen kész van hw és sw szinten is. Csak a boltokba nem jutott még el, sőt a Leadtek oldalára sem. A 2007-es roadmap-en Q3 '07 szerepel megjelenési időként... A roadmap-en levő szinte minden termék megjelent azóta, leszámítva ezt. (Illetve még a Sonora családból egy egyszerűbb darab, a DTV3200 HE) Plusz jópár olyan termék is, ami azon a roadmap-en még egyáltalán nem szerepel.
Egyébként sem értem minek fejlesztenek még PCI-ra.
Ha ez a tuner megjelent volna, akkor az életben nem veszem meg az E900F-et.
-
Pingan
tag
válasz
Core2duo6600 #8637 üzenetére
Köszönöm szépen
Picit fogalomzavarban vagyok, de már tisztább
Valami konkrét típust tudnál ajánlani amivel jól járok?
Configom:
Athlon x3 435 2.9@3.75GHZ
Gigabyte HD4850 512MB
4GB A-Data 1600MHZ Ram
Asrock 890GM pro 3
1TB HDD
Monitor: Samsung XL2370 1920x1080Nos ehhez a konfighoz kellene olyan max 10e Ft-ig valami jóféle kártya, amivel normálisan tudom fogni az adásokat,nem "kukoricásan"
Felvétel nem feltétel, viszont azért nem lenne rossz, ha tudnék jó minőségben rögzíteni
Eddig ezeket néztem ki magamnak:
GIGABYTE GT-U7200
LEADTEK PxTV1200
LEADTEK TV2000XP GLOBAL -
Pingan
tag
válasz
Core2duo6600 #8634 üzenetére
Ühümm... Tehát az a lényeg, hogy semmi előfizetési díj, hanem a megfelelő hardveresen mpeg-4-et tudó tuner + antenna = DVB-T adások?
-
bzoley
veterán
válasz
Core2duo6600 #8629 üzenetére
Nem, a kábeles átkötés üzembiztosabb. A PCIa elég instabil tud lenni.
-
bzoley
veterán
válasz
Core2duo6600 #7657 üzenetére
A szabvány egy dolog. A gyakorlat néha teljesen más.
-
válasz
Core2duo6600 #7637 üzenetére
jó, nekem is fekete van, de nem a színe a lényeg, hanem hogy nem jön be vele semmi, csak analóg, és az se túl jól.
Mellesleg nem arról volt szó, hogy adóteljesítményt emelnek decemberben? Ez megtörtént már?
-
Balinov
titán
válasz
Core2duo6600 #7627 üzenetére
udv,
nem hinnem, sajnos, hogy bemenetkent is hasznalhato. jellemzoen az ATI-nak az ilyen kepessegu cuccait AIW (all-in-wonder) utotaggal lattak el, de mintha utoljara az X800 szeriabol keszult volna AIW verzio
-
psg5
veterán
válasz
Core2duo6600 #7627 üzenetére
Köszönöm.
Igen láttam, hogy van helyből ilyen monitor, de mikor vettük, úgy gondoltam, hogy majd inkáb úgy is a gépen keresztűl menjen így nem kell állandóan tv-zéshez átdugdosni.
Milyen tv tuner az amelyikben van hdmi bemenet?
Vga leírásásban nem látok arra utalót sajna, hogy bemenet is lenne egyben, egy dvi-hdmi converter van hozzá...nem tudom próbát majd megérhet-e?
-
bmwm3
tag
válasz
Core2duo6600 #7614 üzenetére
Köszi a gyors és tartalmas választ. Tudsz esetleg konkrét típust mondani, ami megbízható lenne?
-
netmesterke
aktív tag
válasz
Core2duo6600 #7610 üzenetére
Jó, és melyik típust és márkát? Dongle H-t?
-
netmesterke
aktív tag
válasz
Core2duo6600 #7608 üzenetére
Értem, szal akkor valszeg felesleges nekem digitálisat kereni, a DVB-T-hez antenna kell. Erre viszont se kedvem se pénzem nincs áldozni. Tanácstalan vagyok, hogy milyen tunert vegyek...
-
netmesterke
aktív tag
válasz
Core2duo6600 #7589 üzenetére
Értem, de ezzel minden megy, nem?:
http://www.lhsite.hu/articles.php?article_id=45
WinFast DZV Dongle H, ezt olcsón meg lehet venni:
http://www.pcwebshop.hu/product_reviews.php?products_id=32790&osCsid=687ab99eba2884b3fab7a3519a44d0da
7200 Ft-ért minden egyben van!
Ez milyen szerinted?
üdv! -
PTomi92
aktív tag
válasz
Core2duo6600 #7571 üzenetére
Köszi a választ!
-
bzoley
veterán
válasz
Core2duo6600 #7564 üzenetére
Ez a topik azoknak van fenn tartva, akiknek még nincs tunerük, nem azoknak, akiknek nyűgjük van. DVB-T kérdések jellemzően a DVB-T topikban fordulnak elő, a te kérdésed is azt érinti nem is annyira a szoftvert, ráadásul még forgalmas is valamennyire, és attól, hogy neked sürgős, még illik tiszteletben tartani pár dolgot.
-
bzoley
veterán
válasz
Core2duo6600 #7562 üzenetére
Annyit már tudnod kéne, hogy nem szemetelünk bele minden topikba. Ehhez spec. semmi köze. Mellesleg egy kérdés sincs a postban. De segítek. Ha nincs jel, nincs adás.
-
törölt tag
válasz
Core2duo6600 #7102 üzenetére
Na ez már érdekes. Lehet csak simán csinál a Compro egy worldwide webshop-ot.
-
Májsztró
addikt
válasz
Core2duo6600 #7102 üzenetére
Pinnacle és Leadtek 2000-res kártyával is már sikerült kazettáról filmet digizni, többször is. Csak mondjuk 5-ből 1-szer sikerült jól , de akkor mondjuk végig a másfél óra.
-
törölt tag
válasz
Core2duo6600 #7096 üzenetére
Na az érdekes. Nem tudod ki lesz a disztribútor?
petrusz82: Nálam ez a tuner csak azért merült fel, mert így tudnék a legolcsóbban hozzájutni az újfajta távirányítóhoz, amiből nekem még nincs... Egyébként a Global a minimum amit megvennék.
-
törölt tag
válasz
Core2duo6600 #7090 üzenetére
A comprousa.com az oldaluk címe. A compro.com egy másik cég oldala. Egyébként ugyan úgy tajvani cég, mint pl a Leadtek. [link] Szóval a cucc nem is jöhetett volna igazából máshonnan.
-
törölt tag
válasz
Core2duo6600 #7088 üzenetére
Igen, én is így akartam, csak nekem nem jött be. És nem is rajtam múlott.
Egyébként a szállítás is érdekes. Angliából £20 (vagy 20€) a szállítás. A Compro Tajvanról $20-ért szállíttatta ide... (Ha vissza akarnám küldeni, akkor ~3x ennyibe kerülne.)
-
törölt tag
válasz
Core2duo6600 #7086 üzenetére
PayPal-lal kellett fizetnem, az meg annyira nem problémás ebből a szempontból. A magyar fináncok már inkább problémások. Meg a magyar posta is. A csomag Tajvanról ideért öt nap alatt, a posta csak négy nappal később tüntette fel ezt a tracking oldalon, és csak akkor adták fel a levelet is részemre. Vicc.
Azért egy ilyen cég nem fog veled packázni pénzügyekben. Ha fizettél, akkor küldik a cuccot.
Abból a webshop-ból meg megrendelheted, csak nem szállítanak Mo-ra. Ahogy Angliából senki. Ezért lenne előnyös ha járnál arra vagy legalábbis lenne ott ismerősöd.
-
törölt tag
válasz
Core2duo6600 #7084 üzenetére
Vagy a módszereik változtak, vagy mit tudom én. Én mellékletet már csak a számláról kaptam. Persze lehet azt hiszik én írtam másik néven...
Főleg sw természetűek. Kezdetben mondjuk egyáltalán nem tudtam képet sem kicsiholni belőle. Ma már van stabilan, csak a két tuner nem megy tipikusan egyszerre (pontosan csak az ID2-es megy általában, az ID1-en csak hang van). Ami viszont hw jellegű, az a képminőség, tipikus NXP-s ferde csíkozódás. De az durván. Nem rossz cucc ez, csak igényel még némi fejlesztés sw oldalon (bár a tuner már több mint egy éve forgalomban van).
Ezért is szeretnék más dualhibrideket is kipróbálni, hogy a képminőség azoknál milyen. Csak ugye nincs értelme DH-t venni, ha a saját sw-e nem kezeli a két tunert egyszerre...
-
törölt tag
válasz
Core2duo6600 #7082 üzenetére
Nekem egy árajánlat is érkezett a levélben. (VIp mi lenne?)
Én se nagyon járok külföldre...
-
törölt tag
válasz
Core2duo6600 #7080 üzenetére
Úgy jártam el, ahogy Te (Where to buy?). De ha jársz néha Angliában, akkor ott olcsóbban is beszerezheted, és még ÁFÁ-t sem kell már külön fizetned rá. Olyan 25k körül hozzá tudsz jutni így ([link]). Ha haverom ismerőse nem baszkódik, akkor nekem is így lett volna. De nem baj az ha van némi közvetlen kapcsolat a gyártóval. (A tapasztalataimról írom is nekik a mail-t, azért vannak problémák.)
-
törölt tag
válasz
Core2duo6600 #7078 üzenetére
Az MCE és az összes frontend kiesik nálam, lévén konfigurálhatatlanok az én elvárásaim szerint. Azt egyébként főleg nem értem miért csak MCE alatt működik sok dual (hibrid) tunernél mind a két tuner (az Aver-eknél is van ilyen korlátozás). Elméletileg az E900F esetén a DTV 4 is lehetőséget ad rá.
Konfigurálhatóságban nálam a PVR2 szintje az alap, az alá nem szívesen adom...
Az MPEG4 támogatás pedig színtisztán sw kérdése. Ha az MCE támogatja az MPEG4-et, akkor az általa kezelt kártya is.
petrusz82: A monitor menüjében van választási lehetőség a bemenetek között (egyes monitorokon külön gomb is van erre, vagy legalábbis menün kívül egy gomb szolgál erre). Két bemenet egyszerre nem lehet aktív. Átvezetéses megoldásnál viszont van néhány extra lehetőség, mint pl a tuner képének rákeverése a PC képére (PiP). Ha még nem olvastad volna.
A TV2000XP meg nem tudom hogy került ide, az egy PCI-os tunerkártya. Nem box!
-
törölt tag
válasz
Core2duo6600 #7075 üzenetére
Nem ismerem a Hauppauge programját, csak azért meg nem veszek tőlük tunert, hogy megismerjem. Olcsó nulla tudásút nincs értelme tesztelés céljából venni, a komolyabbakra meg nem fogok 2xk HUF-ot költeni.
Egyébként melyik típus volt ez? Egy ilyet mondjuk kipróbálnék.
Viszont ettől az MCE Kit mániától már rosszul vagyok.
A box-ok meg átengednek bármilyen jelet, csak szinte kivétel nélkül el is mossák a képet, méghozzá nem is gyengén. Ebből a szempontból a legjobb eddig a Leadtek TV Pro 1920, az alig mossa el a képet, főleg ha 1920x1080-ra van állítva. (Meglepődve olvastam teszteket, ahol a TV Pro II-t istencsászárnak írták pl ebből a szempontból is. Nekem kicsit másak voltak a tapasztalataim, bár lehet nekem vannak túlzott igényeim.)
petrusz82: Ha van két bemenete a monitorodnak, akkor inkább használd az egyiken a tunert a másikon a gépet. Persze így elesel a Pi-től, és nem fogod tudni távirányítóval váltani a forrást, de a kép olyan lesz, amilyennek lennie kell.
-
törölt tag
válasz
Core2duo6600 #7072 üzenetére
"az eddigi tunerem a pvr 500 as a Hauppage től, pl csak az mce vel volt hajlandó 2 tuneres módban menni a saját progijával nem."
Ezt Te írtad.
-
törölt tag
válasz
Core2duo6600 #7070 üzenetére
Két dolgot keversz. A korábbi tunerednél nyilván azért nem volt hangcsúszás, mert hardveres előnézetben dolgozott, vagy az MCE hagyományainak megfelelően folyamatosan timeshift-elt, nyilván hw rásegítéssel. Igy nem is fog elcsúszni a hang.
Kábeles átkötés vagy sima PCI audio esetén bármikor elcsúszhat a hang. Utóbbi szintén nem igényel átkötést.
Egyébként meg én nem lennék rá büszke, hogy egy eszköz normálisan csak részben használható. Ez egy vicc.
-
törölt tag
válasz
Core2duo6600 #7067 üzenetére
Az első mondat mit is akarna jelenteni?
Használható megoldás. Ha az ember nem akar sok más kártyát a gépébe, akkor főleg.
A saját sw-ének meg az a jelentősége, hogy azzal a hw tudását ki is lehet használni. Az MCE és egyéb frontend-ek a képességek max 20%-át fedik fel előtted, és azt is konfigurálhatatlanul. Szóval ha kíváncsi vagy rá mire képes egy hw, akkor azt még véletlenül sem fosos frontend-ekkel kell használnod. (Tipikus példa a Leadtek PVR3000, ami gyakorlatilag csak a PVR2-vel használható rendesen, de azzal mindent üt.)
bzoley: Igen, jóval hamarabb kijött (pontosabban a Compro már kijött vele jó ideje), bár kb egy időben vált ismertté a két tuner. Azért problémák vannak nem kevesen.
-
bzoley
veterán
válasz
Core2duo6600 #7056 üzenetére
Dual hybrid, te akartál ilyet.
Beszerezhetõ: e-bay, Amazon, gyártó -
bzoley
veterán
válasz
Core2duo6600 #7054 üzenetére
Compro E900F, nem lehetetlen beszerezni.
-
törölt tag
válasz
Core2duo6600 #4984 üzenetére
Belsők esetén ha jól tudom igen (bár mintha valami OEM cuccal is megbírkózna). Külső tunerek esetén kép van, csak hang nincs.
-
Atap
csendes tag
válasz
Core2duo6600 #4942 üzenetére
Ezeket egy kicsit nehéz nekem elérni, innen a Kárpát-Medence keleti részéből (Csíkszereda).
Amúgy a Leadteket választottam, kb. 11650 ft-ba került egy kolozsvári cégnél, házhoz szállítva. -
válasz
Core2duo6600 #4925 üzenetére
Csatlakozom a Hauppauge termékek nagyon jók.és remek a szoftver is hozzá
-
bzoley
veterán
válasz
Core2duo6600 #4911 üzenetére
Lehet, hogy van a kábelcsokron vonali kimenet, attól függ melyik verzió. De arra nem nagyon lehet dugni semmit, mert a végén jack van, ami a hangkártya külső bemenetéhez passzol. Max. ezt lehet megnézni. Manapság már nem sokan kötik össze az optikai meghajtójukat a hangzsugával.
-
törölt tag
válasz
Core2duo6600 #4909 üzenetére
A Global-ba közvetlenül kicsit nehéz lesz fülhallgatót dugni...
-
bAtt001
addikt
válasz
Core2duo6600 #4878 üzenetére
Hmm akkor már megérett egy cserére. Ismét felmerült bennem egy pár kérdés:
1. Érdemes hybrid tunert venni?
2. A Pinnacle hybrid termékei elég drágák ezért a Leadteket néztem, elég jónak néznek ki.
Valakinek van valami tapasztalata ezzel ? WinFast PxDTV2300 H -
adm
őstag
válasz
Core2duo6600 #4867 üzenetére
nekem még a 6800 gt-nél a drivert feltette, de pl. beállítások csak a felbontásra és a színmélységre korlátozódtak, de működött. a 9800gtx-szel meg műkődik minden.
EZEK szerint enterprise-al még a pctv pro is működik 5.9-es driverrel. azóta jött egy sp2 és az új kártyáknak a szoftvere is új.
veszek egy analog pro-t és kiprobálom
-
adm
őstag
válasz
Core2duo6600 #4863 üzenetére
tisztában vagyok vele, hogy kiszolgáló,de egyben a legjobb munkaállomás oprendszer (standard).
directx telepítve és elindítva, video gyorsítás bekapcsolva, hang engedélyezve és gyorsítás bekapcsolva.. gondoltam először körbe nézek mire számíthatok. -
adm
őstag
válasz
Core2duo6600 #4857 üzenetére
gyanús volt, hogy a régi kártyák felejtősek, de mi lehet az újabb szériával?
bőven a win2003 után jöttek ki, már jó ideje van 2003@sp2 és a driverek és a szoftver is sokkal újabb. -
Balinov
titán
válasz
Core2duo6600 #4857 üzenetére
sokszor meg XP alatt sem volt egyszeru!
-
Robin62
csendes tag
válasz
Core2duo6600 #4824 üzenetére
Köszi, de a paraméterei (mármint ami a gépet illeti) nem különbözik sem az avermediától, sem a leadtektől, viszont bir majdnem a 3szorosába kerülni. Ennyire azért nem vagyok tvfan.
Viszont ha igy van, igyekszem konkrétabban kérdezni:
a Leadtek Dongle H-ja ezt írja "Digital TV (DVB-T) reception and recording: PC with 1.8 GHz processor (min. recommended); Analog TV reception PC with 1.8 GHz processor (min. recommended).
A kérdés, hogyha nem éri el (1,73-as ugye) a processzorom, akkor működik, vagy nem, ha felvenni nem akarok, csak tv-t nézni?
<a href="http://www.leadtek.com/eng/tv_tuner/specification.asp?pronameid=413&lineid=6&act=2"target="_blank">A palmtop valamivel kevesebb memóriát igényel, de nem tudom ez összefüggésben van-e a többi paraméterrel, vagy sem. Vannak itt szakemberek, talán tudnak segíteni nekem.<a href="http://www.avermedia.com/avertv/Product/ProductDetail.aspx?Id=293" target="_blank">A hasonló Avermedia termék (a Volar HX) ezt adja meg igényként:</a></p>
Ez akár jó is lehet, bár nem világos, hogy a normál analóg tv-nézéshez milyen proci kell (vagy csak timeshiftingesként lehet nézni?)
Szóval szívesen hallanám a hozzáértőket, mielőtt kiadok 10-15-20 ezerftot hiába. -
Robin62
csendes tag
válasz
Core2duo6600 #4808 üzenetére
Köszönöm, de amennyire meg tudtam ítélni, külsőben nem láttam ilyet. Kaphatnék tipus/modell megnevezést is? köszi
-
zrinyi
csendes tag
válasz
Core2duo6600 #4794 üzenetére
Köszönöm a választ!
Ma bementem és kértem, h megnézhessek egy merevlemezes beltérit. Van rajta hd-s kimenet, meg scart, meg 3 rca, optikai hang, és ennyi (meg a bemenetek).
Milyen átalakítóra van akkor szükségem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest