- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
válasz
Avermedia_hu #13558 üzenetére
De jó..most vettem egy Alma C2200-at
-
Flashget
félisten
válasz
superg #12075 üzenetére
neten vett valamelyik USB-s DVB-C-vel gond volt és vissza is küldte az illető a németeknek..asszem terratec volt, de nem biztos. keress vissza rá.
külső tunerben nem gondolkodtál? itt van többféle asztali DVB-C tuner. van amihez írják a digikábelt is.
-
Flashget
félisten
válasz
Avermedia_hu #12071 üzenetére
samsung menű van a képen.
igen a samu linux alapú az internet böngészője és a pvr része is.
csak a pvr olyan fájlba rögzít amivel a linuxos gépeken sem tudtak mit kezdenipersze van lehetőség 2 lépcsőben .is-be konvertálni, de nem mindig sikerül a kapott anyag.
-
Flashget
félisten
öntsünk tiszta vizet a pohárba
nem értettél meg..samsung LDC/LED topicba elég sokat segítek másoknak, tehát tisztában vagyok vele.
de ami egyszer szarul jött azon nincs mit állítani..nem csak én sokan mások is írták akkor, hogy nem oké néha az M3D adása szellemképes és minden felkonvertált anyag esetében ez volt szinte.
még az olimpiai zárónap is a közeli képen jó volt de egy távoli teli képen már voltak hibák.
a legrosszabb M3D adás az EB-ről ukrajnából volt...az maga volt a borzalom nem is néztem 5 percnél tovább. tudom kisérleti adás volt, de akkor is nézhetetlen. -
Flashget
félisten
válasz
hamyka #12067 üzenetére
Nem a Mindigtv-t kapcsolják le!
Javaslom olvass utána a dolognak.
Mindigtv a földfelszini azaz DVB-T ha így jobban érted.
Ezen elvileg 2012 dec. 31-én lett volna az utolsó nap amikor analóg jöhetett volna, de megkérték a +2 évet mondván akkor lesz meg a 10 év amit az unioba való belépéskor kötettek meg szerződésben...tehát a lényeg 2014 dec. 31. lesz az utolsó olyan nap amikor a Mindigtv-n analógba jönnek a csatornák. Utána csak digitális sávon ami SD vagy HD-t jelent.
Így már kapis?
UPC meg kábeles tévé az DVB-C-t használ.
UPC Direct meg a tányéros DVB-S-t használ. -
Flashget
félisten
válasz
tolnaizoltan #12065 üzenetére
csak a földfelszini analóg lesz lekapcsolva..mindigtv, hello hd stb.
a kábelszolgáltatókat ez nem érinti ők döntik el meddig adnak analógba. ez lehet 2015, de akár 2023 is. -
Flashget
félisten
Ez a Mindigtv-n (én csak ott tudtam nézni) egy jó nagy kamu volt...legtöbbször felkonvertált szellemképes valamilyen s***t adtak, a legtöbb filmnek köze nem volt a valós 3D-hez. Olyanok voltak mint a torrentesvalami.SBS.3D.mkv filmek..
Az meg a másik, hogy a Mindigtv nem 1920x1080-ba tolja.. -
Flashget
félisten
válasz
kicsiultra #11360 üzenetére
azzal a gigával csak az analóg adás jön be digikábelen..ha FHD-s monitorod van pocsék lesz a kép ezzel számoljál.
-
Flashget
félisten
válasz
kicsiultra #11355 üzenetére
korábban raktam be olyan tunereket amik DVB-T és DVB-C tudók is..használd a keresőt.
-
Flashget
félisten
válasz
Hoffer #11338 üzenetére
Bal oldali menűben találsz ilyet DVB-T, DVB-C sőt DVB-S kategóriában is..attól függ milyen szolgáltatást használsz tévéügyileg.
-
Flashget
félisten
válasz
Arvernia123 #11320 üzenetére
működik igen.
-
Flashget
félisten
válasz
Arvernia123 #11318 üzenetére
úgy hogy vettem egy samu P2470HD DVB-C/T tudó tuneres monitort...
meg az egyik praticióra xp sp3-at raktam fel és minden jó, minden szép -
Flashget
félisten
válasz
Arvernia123 #11313 üzenetére
Nekem is ilyen van (2004-ben vettem) csak az analóg jön be rajta digikábelen...és win7 64 biten a kártya nem működik csak 32 biten.
WinDVR3-at használok hozzá. -
Flashget
félisten
válasz
szabonagyur #11264 üzenetére
lehet visszavert jelet fog.
-
Flashget
félisten
válasz
zichie #11243 üzenetére
megoldható a konvertálás, de túl bonyolult és egy átlag user sosem fogja megcsinálni..én ha megis tenném 1x de állandóan nem.
PVR alternatív megoldás (2012-06-02) részhez kell meni oldal közepe kb. -
Flashget
félisten
válasz
Avermedia_hu #11240 üzenetére
nekem is samsung D6500 smart 3D tv van, de nem használom internetezéshez, mert kb. 2000-ben volt ilyen sebességű a betárcsázós net + celeron proci
a smart része jó dolog viszont a beépített tuner digikábelen meg egyenesen főnyeremény mint egy tuneres monitornál.viszont műsort rögzíteni a különböző jogok miatt (nem lehet a tv-ről felvett műsort más lejátszón pl. PC-n lejátszani vagy DVD-re kiírni sőt még ugyan ilyen tipusú de másik tv-n lejátszani sem) még mindig a PC-s tunerekkel vagy az asztali felvevőkkel jobb. Toivábbá nem lehet tv-vel ugyebár digitalizálni régebbi VHS felvételeket. Szóval lenne létjogosultsága még a tunereknek PC vagy laptophoz szerintem.
-
Flashget
félisten
válasz
Avermedia_hu #11238 üzenetére
De mi a túró van a gyártókkal? Ennyire lenyomja a tunerek gyártását a lapos tévékbe épített DVB-C/T/S tunerek?
-
Flashget
félisten
1,5 km-re vagyok a Száva u-i toronytól, panelban 100% jel 0bit hiba a mindigtv-n.
1. kép adatok
és egy ehhez hasonló noname antennával néztem 3D-ben az EB döntőt. -
Flashget
félisten
válasz
Mákos7észta #11204 üzenetére
ebben kártyaolvasó is van
de van ott synaps is..de várd meg mit mondanak a többiek.
-
Flashget
félisten
válasz
Mákos7észta #11202 üzenetére
nem írtad ki a szolgáltatód
[link]STB-k HDMI, SCART csatlakozókkal vannak ellátva többnyire.
vagyis valszeg fog kelleni egy HDMI-DVI kábel és menni fog a dolog. -
Flashget
félisten
válasz
norbi0604 #11168 üzenetére
nem értesz.
az Alcor egy magyar cég gyártatta kinában infopatika kft akik ellen csőd eljárás van április óta.
a boltot a lambdára értettem..most nincs náluk olcsóbb avermedia..DVB-T -hez ezek vannak árgépen:
Volar Green HD
HD Volar
Volar HD Pro -
Flashget
félisten
DVB-C kapcsán Digikábelhez most találtam rá egy asztali tuner és médialejátszóra!
Alkalmas szabad és Conax kódolású(csak a DIGI kábel TV-hez,
T-kábel és UPC kábelhez nem!!!) müsorvételre különböző más kábelhálózatokhoz.
Alma C2200 néven.
Full HD Digital Cable Receiver & Media Player - Conax Embedded
Árgép -
Flashget
félisten
ingyenes Digi TV adás nincs (digikabel.hu vagy digi.hu)
olyan van hogy mindigtv (mindigtv.hu) ami az Antenna Hungaria adása és 7db free csatornát ad...elképzelhető ha olyan jó a vétel és jelarány 100% 0 bithiba mellett 40cm-en csupaszított koaxal is lehet venni pl. szekrénysor tetejére dobva
-
Flashget
félisten
válasz
Avermedia_hu #11127 üzenetére
nem off mert tuner topic és lehet másnál is lesz ilyen hiba legalább tudjuk mi a megoldás rá, ha van.
hanggal kapcsolatban olyan gondom volt, hogy VHS-ről másoltam be PC-re a felvételt hogy kiírjam DVD-re..de a hang sajna elcsúszott..Pinnacle PCTVPRO a tuner.
-
Flashget
félisten
-
Flashget
félisten
nem tőled kérdeztem, de ha már rám akadtál....ha mindent kis betűvel írok ez egy elfogadott szabály fórumokon. ezt hívhatod szlengnek is..
amire kérdeztem miért olyan az írása, azért volt mert már súrolja az enigma határát..ki kell találni mit is akar kérdezni és abban tele vannak súlyos hibákkal..a kettő azért nem ugyanaz
a másik dolog amit nekem írsz...azt magán levélben lehet számon kérni, abban nyelvtanilag helyesen kell írni. -
Flashget
félisten
válasz
Akriszz #11055 üzenetére
egy DVB-T tudó tuner (linkeltem) amihez adnak bot antennát vagy 3-4K szobai antenna ha rálátásod van az adótoronyra. Vagy tető antenna vagy olyan amit ebalakon kívűlre lehet rögzíteni korláton.
Nem ördöngős dolog ez az antenna kérdés csak felnőtt egy generáció (vagy kettő) akiknek már kábeltv vagy tányéros tv jutott és nem éltek a szociban mikor szobai vagy tető antenákkal fogtuk a cseh2-t vagy ruszkit -
Flashget
félisten
Nagyszerű ilyen hosszú posztot írsz (emlékezettsz valakire egy másik fórumon)és ez már off kategória, de én csak és kizárólag az ügyfélszolgálatukról beszéltem nem a lanról, kábeltv-ről vagy más szolgáltatásukról.
Kőbányán laksz? Újhegy, Óhegy? :-)
nem nyert..mellette lévő kerület
-
Flashget
félisten
azért ne ragadtasd el magad a digivel sem..én már 1994 óta az ügyfelük vagyok (ahol lakom nem volt más cég ők terjesztették a lakótelepen a HBO-t) mindenféle névváltozatokon nyomták, 2000-től EMKTV majd 2007 vagy 2008-tól lett Digi a nevük (a tányéros miatt)
ezen időszak alatt vagy 5x mentem asztalt borítani az ügyfélszolgálatra ami csak mostanában kezdett javulni...de egyik kutya másik eb (UPC, Tréhom, Digi)...hidd el.
Ha nem akarsz rendelni külföldről DVB-C tudó tunert:
[link]A DVB-C tunerek túlárazottak így kalkulálj vele.
-
Flashget
félisten
válasz
Avermedia_hu #10920 üzenetére
ez se tiszta miért nem gyártanak DVB-C-t is ha már van DVB-T (Alcor, Wayteq) nem lehet drágább..
-
Flashget
félisten
akinek esetleg DVB-C és DVB-T PCIe tuner kellene, arra ezt találtam
Honlapjukon van Win7 64bites driver. [link]
Hogy maga a tuner (mínőségre, chipre)milyen nem tudom, de akinek van tapasztalata leírhatná. -
Flashget
félisten
válasz
Hintalow #10892 üzenetére
Szia.
Nem kérdeztél hülyeséget. .)
Én pont a héten tetem így 3 VHS kazettával egy 2004-ben vett mezei analog PCTVPRO tunerrel XPSP3 rendszeren (mert win7 64bit alatt nem működik driver híjján) vagy win7 32 biten működik de nem minden funkciója.legolcsóbban úgy jössz ki a dologból, hogy aprón keresel használt akár ilyen PCTVPRO-t 2K körül és beviszed gépre a felvételt.
Csak legyen egyik particiódon XP vagy Linux de ahhoz nem értek. -
-
Flashget
félisten
válasz
Killerlaca #10885 üzenetére
-
Flashget
félisten
Megnéztem a szolgáltató honlapját.
Az analóg csatornák mellé a digitális csatornákat ajándékba adjuk!
Nincs szüksége vevőegységre (Set Top Box), ha televizió készüléke alkalmas a digitális tévé vételére (DVB-C tuner található a készülékben).Ez ugyanaz mint a digikábel..adják mindkettőt a digitálist kódolatlan.
Neked ezért DVB-C tunert kell venni (nem olcsó) vagy bármilyen DVB-T hybrid tunert amivel bejön az analóg adás.
Asztali géphez miért USB-s tunert akarsz? -
Flashget
félisten
válasz
szabonagyur #10844 üzenetére
van akinél működik olyan a jelszint.
Én nem próbáltam pedig nálam is 100% a jel és 0 a bithiba. Igaz csak a 7db free adást néztem (teszteltem) a samsung D6500 tévé DVB-T tudását. -
Flashget
félisten
válasz
szabonagyur #10842 üzenetére
nekem elég, de ez sok mindentől függ.
azért linkeltem mert ott ez a téma.
pl. van akinek elég egy koax kábel is 20-40cm részen "meghámozva" -
Flashget
félisten
válasz
szabonagyur #10840 üzenetére
itt kérdezősködj több a tapasztalat, mert lehet szoba antenna nem elég..
-
Flashget
félisten
válasz
Real93 #10826 üzenetére
pár hsz-t olvass vissza.
más is pont ilyen kérdéssel fordult a topichoz. kapott választ az ingyenesre és a kódoltra is.
Kódolt csatorna és laptop esetében ezt ami igaz nem olcsó 18-20K de ezzel megvan oldva a conax kártyaolvasó is.
Ingyeneshez elég az olcsóbb 6-8K-s avermedia is. -
Flashget
félisten
válasz
szabonagyur #10818 üzenetére
nem olyan rég beraktam erről linket nézd meg.
-
Flashget
félisten
válasz
szabonagyur #10812 üzenetére
viszont mások tapasztalata alapján, ne közvetlen notira csatlakoztasd a DVB-T USB tunert! hanem iktass be egy 2m hosszú USB hosszabbítót elkerülve a tunernek a zajok összegyűjtését a notiról.
-
Flashget
félisten
válasz
szabonagyur #10809 üzenetére
Ingyeneshez nem kell igaz.
-
Flashget
félisten
válasz
szabonagyur #10807 üzenetére
mindigtv-hez ezt inkább
-
Flashget
félisten
válasz
Bozsi80 #10775 üzenetére
Ki a szolgáltatód? Digi? UPC? Tréhom? vagy más?
Kábel tv-hez DVB-C tipusú tuner kell, ha a digitális csatornákat akarod nézni (digikábel) de jó az analóg tuner is ha a nem digitálishoz kell (digikábel analóg csatornák)szóval neked így látatlanba DVB-C hybrid tuner lenne a megfelelő.
-
Flashget
félisten
válasz
jakobinus777 #10767 üzenetére
1 db hszt kellett volna csak visszaolvasnod.
-
Flashget
félisten
válasz
qwertly #10765 üzenetére
mindigtv-hez olvasd el 29797 hszt. és a 29809 hsz-t
-
Flashget
félisten
válasz
kispalsz #10757 üzenetére
mivel nem használok linuxot csak ismerkedem vele uszve 12-13. éve :p így fogalmam sincs melyik jó melyik nem. ami van nekem régi PCTVPRO arra sem tudtam mindig belőni a hangot linux alatt
ettől még full HD az a pár csatorna a többi sima SD. digi tányérosán nincs is full hd pl.
-
Flashget
félisten
válasz
kispalsz #10753 üzenetére
Digikábelhez DVB-C tudo tuner kell ha a digitálist is nézni akarod. keress rá a topicban elég só szó volt róla mely tipusokben van ilyen tuner (nem olcsó kategória)
digikábelen FULL HD: M1, M2, Duna1, Duna2, Digisport, Digisport Plusz,Nat gero HD, Nat geo Wild HD, Music Chanel ezek jönnek 1080i-ben
a többi csatorna 576 SD-ben a digitális sávon. -
Flashget
félisten
válasz
Avermedia_hu #10715 üzenetére
egy ilyen USB-s tuner kellene.
katt a Laptopra majd az összeszerelésre. Belerakja a kártyát ill. a chipet a tunerbe.
-
Flashget
félisten
Thx mind kettőtöknek!
-
Flashget
félisten
MindigTV-hez kellene USB-s tuner (laptop)
Mi a különbség a két tipus között? melyiket éri megvenni?AVerMedia AverTV Volar HD PRO
vagy
Avermedia AVerTV Volar Green HD -
Flashget
félisten
UPC megszünteti a médiaboxot.
-
-
Flashget
félisten
válasz
Gabe24 #10583 üzenetére
Így jár az aki nem írja le ki a szolgáltatója, milyen módon fogja a csatornákat.
(#10580) mert itt nem írtál semmit.
A szabványok:
MindigTV - DVB-T
Digikábel, UPC és más kábeltv - DVB-C
Tányéros Tv - DVB -Segyszerűen mondva ha tányérosod van nem is fog rajta bejönni semmi egy DVB-T tipusú tunerrel.
Ez nem USB-s viszont tartalmazza mind3 vételhez a tunert.
-
Flashget
félisten
válasz
montezuma #10574 üzenetére
ez azt jelenti, hogy ha MindigTV-t nézel akkor DVB-T kell, ha UPC-t akkor DVB-C és ezekhez jön a Hybrid.
Na most samsung tv topicban pont ezt volt nemrég a téma miként lehet megoldani azt, hogy a tévén jöjjön a DVB-T és az analog az UPC-ről.
egy ilyet ajánlottak hozzá. -
Flashget
félisten
válasz
Avermedia_hu #10569 üzenetére
Tudom, hogy van 15K-ért hybrid, de elég lenne az analóg is mert digikábelen az is van. Néha napján lenne csak használva, hogy ne kelljen itt néznie gyengébb mínőségben a kölöknek. Csak én nem akartam annyit költeni rá.
DVB-C hybrid kellene akkor már. -
Flashget
félisten
válasz
Avermedia_hu #10565 üzenetére
nem jártam utána, de ilyen árban nincs sima analóg USB-s tuner laptophoz?
-
Flashget
félisten
válasz
Avermedia_hu #10563 üzenetére
Az ilyen csatolt képek nagy általánosságban sosem jók (nem csak tv tunerra gondolok most)
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Proxmox VE
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen routert?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Eredeti Xbox One játékok
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / Samsung SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Eredeti Xbox 360 játékok
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest