- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igazad van, most azt írja, hogy az is AiMesh képes. Reggel 8:10 kor ugyanezen oldalon néztem én is, (most lecsekkoltam a böngésző előzményeim!) akkor a gyártói oldalon az szerepelt, hogy nem tud Mesh-egni. /vagy elnéztem/.
Így már az is ajánlott, ha olcsóbb, mint az AX55 akkor vehető. -
r6man123
senior tag
Ha jól sejtem, Ocolus Quest 2 - nek, PS5-nek lagmentesen és 4K nagy bitrátának jó lehet ez a Xiaomi Mi WiFi 4a Router?
-
Redpaladin
tag
-
Morris
veterán
Az igények mindig nőnek. A korábbi dolgok még mindig megvannak. Nemrég jött egy rögzítő 3 kamerával, + poe switch 2 kamerával és egy wifis robotporszívó. Most pedig jön a másik router a garázsba okos wifis konnektorokkal vagy ilyesmi.
Szóval szerintem érdemes. Megnézem ezeket kütyüket. Köszönöm a segítséget. -
ck0kiE
csendes újonc
Kösszi a levezetést!
Valahogy én is pont azt érzem, hogy a CB azért anno össze lett rakva (512MB, AC1750 stb) és egy AC1200-es routerrel inkább alá lőnék. Csak gondoltam hátha a csoda beamforming meg a MU-Mimo stb dob vmi kis pluszt... de be kell látnom, ide vmi combosabb megoldás fog kelleni. Alapból a kábelezés lenne az időt álló mindenképp, de lehet addig körbenézek van e jó áron használt AC65P
-
dkess
őstag
Igen, szerintem is ki van segítve az omnidirekcionális antenna sugárzási modelljével - különösen a kiszemelt típusokkal kapcsolatban ...
Bár jobban belegondolkodva, ha elássa magát kicsit mélyebben a témában, akkor lehet rá fog jönni, hogy a megoldás már le volt írva korábban (meg a miértek is) ...
-
dik
őstag
Tudom, de utána engedte. E-mail is jött fogadták a rendelésem. Azóta semmi változás nem tudni mi van... Szerintem nem lesz belőle semmi egy kamu banda...
Következő EMAG lesz hacsak el nem megy a kedvem ettől a kínlódástól. Lehet valami másik lesz a befutó ez elég nyűgös téma már... -
dkess
őstag
Nagyon szépen a kiigazítást. Az Asus -nál, mint AC1200 -as router az ASUS RT-AC57U -re gondoltam és annak a 15K körüli árát írtam, de Asus AC65P (ez AC1750) típust írtam.
Ez elírás és elnézést kérek. Persze a Asus AC65P is ajánlott típus - csak az ára 25K körüli ...
Igen, ha a TP-Link OneMesh nem tud kábeles blackhaul -t, akkor kábeles háttér igénye esetén marad csak a AP mód. Tekintve az árkülönbözetet a Deco -khoz még így is megérheti.
Akkor úgy néz ki van még 9K -ért C6. Akit érint, annak jó hír lehet.
@Imifej
Két dolog miatt ajánlottam két C6 -ot:- feltételeztem, hogy azért van jelenleg is két router (egyik AP módban) - a repeater- ről nem is beszélve - mert kell a lefedettséghez. Namost, ha igény merült fel arra, hogy legalább AC -s WiFi -d legyen, akkor gondoltam, hogy azt mindenhol szeretnél és nemcsak a lakás felében ...
- bruttó 9K HUF -ért AC1200 -as router nem tudom mikor lesz legközelebb ... -
Real_Necro
veterán
Köszönöm a részletezést. Tűzfal nason van, gépeken van trend micro. Lehet tényleg nem venném észre a különbséget. Játék nincs, csak letöltés meg officeos vagy vpn-es munka, de az felhőbe vagy céges munkaszerverre történik.
Van még 2 napom, alszok rá ezek ismeretében. Attól azért tartok, hogy 2,4en gyengébb mint az N18.
-
magyarc
tag
Köszönöm! Az összehasonlító lapon nem írták a MU-MIMO-t az AX50-nél. TP-Link-ből egyételmű, hogy az AX73 a legjobb vétel.
Úgy látom viszont, hogy mindenki az Asus-okat preferálja. Az RT-58U elég drága, így Asus-ból maradna a RT-AX56U ami drágább mint az Archer, vagy a 10e forinttal olcsóbb RT-AC65P.
Az AX56U-nál nem találtam adatot, hány belső antennája van, az Archer AX73-nak viszont elég brutális kinézetűek az antennái. Hajlok arra, hogy kipróbálom az AC65P-t és ha nem válna be, akkor jöhet az Archer AX72.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest