- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ayg0
senior tag
válasz
TommyLee73 #2552 üzenetére
'Ezt a kompatibilitási dolgot meg nem értettem igazán.'
PCI csatis wifi ic panelt, hogy csatolsz notihoz?
Utána amúgy leesett, hogy laptopot ma már nem dobnak ki antenna nélkül, ergo így érvényét veszti a korábbi gondolatmenetem amire reagáltál, elnézést. -
Ayg0
senior tag
válasz
TommyLee73 #2530 üzenetére
Azzal, hogy depon/árgépen, netán a gyártó oldalán fel van tüntetve, hogy milyen xy szabványokkal kompatibilis az eszköz és támogatja a full duplex működést, meg RP-SMA leválasztható antennája van, egy kezdőnek - mint én - annyit tesz, mintha hindu nyelven kezdenéd olvasni az iszlám tanításokat. Azzal pedig, hogy előbb kérdezek és csak aztán lépek szvsz épp ellenkezőleg, nem idegesítem, hanem megkímélem a bugyuta kérdéseimtől a már informáltabb usereket.
És egyébként sem szólítottam nick szerint. Aki tehernek érzi a választ, nem reagál. Pont. -
Aranygyerek
aktív tag
válasz
TommyLee73 #2532 üzenetére
Igen ,a nappalimban a tv kábel mellet jön az internett kábel és ki is tudom vezetni.Az az érdekes ,hogy tudsz olyan routert amire kábellel is tudok csatlakozni és wireles is?
-
Batka666
csendes tag
válasz
TommyLee73 #2512 üzenetére
Köszi a válaszokat, körbenézek.
-
gabcsikovo
csendes tag
válasz
TommyLee73 #2464 üzenetére
szevawsztok
nagyon köszönöm a segítséget.linksys lett.még valamivel fel kéne erősítenem a jelet -
bnss
veterán
válasz
TommyLee73 #2510 üzenetére
Kellene kreálnunk egy "tipikus első hozzászólást", amit lehetne linkelni, nem kellene sokszor legépelni ugyanazt.
-
lajos001
aktív tag
válasz
TommyLee73 #2500 üzenetére
Köszi szépen, szétnézek.
-
Realradical
őstag
válasz
TommyLee73 #2476 üzenetére
Hja a Cisco tudja, de az valóban horror ár. De elvileg vannak jobb linksys routerek amik tudják ezt és azok nem olyan vészesek árban vannak. Hátha valaki használ ilyet és tud bevált tipust mondani.
-
bnss
veterán
válasz
TommyLee73 #2475 üzenetére
Sajnos így van, nem sok kivételt láttam eddig.
(#2474) Realradical: nem értem, miért IP-re szűrjön?! MAC filtert a legolcsóbb router is tud.
(#2473) GoodSpeed: ha az a cél, hogy mindenre jó legyen a router, csak arra nem, amire kitalálták, akkor usgyi.
(#2472) tomy_cz: nagyon jó választás. Miért kell az asztaliba w-lan kártya, ha ott lesz a router a közelében?
#2476) TommyLee73:
-
rdi
veterán
válasz
TommyLee73 #2462 üzenetére
Srác ??
Nagyapád lehetnékd
-
bnss
veterán
válasz
TommyLee73 #2464 üzenetére
Kültéri antennára hivatalosan engedély kell, ha jól tudom. Viszont nem feltétlen kll kirakni, elég az ablakba is egy irányított antenna.
-
rdi
veterán
válasz
TommyLee73 #2457 üzenetére
Köszönöm, ez az oldal nem tudom miért kerülte el a figyelmemet
-
bnss
veterán
válasz
TommyLee73 #2457 üzenetére
Ami beleesik a megszabott ár intervallumba, az vezetékes router.
-
Kami11
őstag
válasz
TommyLee73 #2435 üzenetére
Bon3ss;TommyLee73: Azért szeretnék N-est mert nagy távot 8-10 métert kellene áthidalni két téglafalon át, és a tesztben elég jól és "megfelelő" sebességgel oldotta meg a router és az usb-s egység a dolgot.
FPS játékhoz kellene és tudom a kábelezés lenne a legjobb megoldás, csak sajnos kivitelezhetetlen!
Végezetül:B.U.É.K!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- Windows 11
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged