Hirdetés
- Yettel topik
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Köszi! Pont a design ami kissé eltántorított az eredeti elképzelésemtől (TP-Link) a Liknsys felé. De ha jobb a TP, akkor az marad. Egyébként miben tud többet a TP?
Valami még nem tiszta számomra:
Router vásárlás előtt vagyok (Gigabit vs. nem Gigabit), és olyat szeretnék venni, ami bírná a közeljövőben várható digis"gyorsnetet"(80\25). Olvasgattam a témában itt és a többi témába vágó topicban. Odáig eljutottam, hogy ilyen nethez Gigabites routert ajánlotok (LINKSYS WRT320N).Még azt kérdezném, ha a noti nem Gigabites akkor egy Gigabites router képességeit sem tudom kihasználni? Ergo értelmetlen lenne ilyen routert venni és elégedjek meg egy lassabb digis nettel (30\20), amit elvisz egy szintén ajánlott router (TL-WR941ND)?
Azért lenne ez fontos kérdés, mert árban nem egy kategória a kettő, és nem szeretnék 20 k körüli router megvenni amiről később kiderül, hogy ki sem tudom használni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Jogász topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Yettel topik
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Android szakmai topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Eladó steelseries arena 9 rgb 5 1 szinte új!!!
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest