Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nincs megállás akkuméretben
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
válasz
jmuranyi #57758 üzenetére
Igen-igen, több gépemben alkalmaztam már ezt a cserét.
De itt nem nagyon érné meg, ez nem egy nagy terhelésnek és sok fájlolvasásnak kitett szerver, ez csak egy kis helyi NAS, egyszerre legfeljebb 1 felhasználói hozzáféréssel és némi torrent kezeléssel.
Az a technológiai korlát 24 Mbps környéke, legalábbis mintha ezt olvastam volna dchard ADSL témájú cikkében. Természetesen ez egy elméleti maximum, amit néhány 100 méterrel a központtól már csak hírből ismerni. Volt egy időszak, amikor megpróbáltam jobb modemet beszerezni annál, mint amit a T sózott rám anno, de mint kiderült, ez egy kissé komplikáltabb szakma, amihez én nagyon kevés vagyok.
Szóval maradtam a nálam mérhető 13 Mbps-os gyakorlati maximumnál. Egyedül az fog hiányozni, hogy míg a mostani 120 megás kábelnet falu szintű áramszünet esetén azonnal megszűnik, az ADSL -- a telefonközpontok szünetmentesítésének hála -- akkor is működne.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB - Garancia 2027.10.03
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Motorola Moto G54 Power 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest