- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soma01
veterán
válasz
luciferc #100454 üzenetére
Kettő van beüzemelve. De a másik egység elég távol van a lakáson belül. Plusz a teszt idejére ki is húztam azt a másikat. Csak az maradt, ami a régi routerek mellé volt letéve.
A beállítást majd írom. De csak annyi, hogy nem volt egyértelmű nekem és lassan indul újra az eszköz. Sokszor nem tudtam, hogy még várni kell vagy nem sikerült a beállítás és kezdjem elölről? Plusz próbáltam az alkalmazásban is beállítani majd a webes felületen is. Az alkalmazásban sokszor nem mutatta a routert. Sokszor elölről kellett kezdeni. Sok olyan lépéssel a sorban, ami kb.3 perc darabonként. A magyar fordítás pontatlan, értelmetlen és félrevezető. A router módot nem próbáltam még, de AP (bridge) módban nagyon szegényes a beállítási lehetőség. De ez biztosan a Mesh mód miatt van. WiFi csatornát nem lehet megválasztani. Egyik frekit se lehet kikapcsolni, mindkettő megy állandóan, az SSID is csak azonos lehet 2,4-en és 5 gigán.
A router módot még kipróbálom.
Az új Mesh eszköz hozzáadás nagyon egyszerű, de ha az alkalmazásban akarod csinálni, akkor kb. 15 perc darabja. Plusz azt se érted mit, miért csinálsz, mikor vagy vele készen, annyira bénán van megfogalmazva. Lehet angolul kellett volna csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest