- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vitemerius
tag
válasz
vitemerius #35198 üzenetére
Ja, de te mp3-at szeretnél. Az utólagos átkonvertálás nem játszik?
-
vitemerius
tag
válasz
V.Stryker #35197 üzenetére
A JDownloader simán megcsinálja, de ha nincs fent neked, akkor https://savedeo.com/en. Ezt is szoktam használni.
-
vitemerius
tag
Sziasztok!
Olyan programot keresnék, ami egy kattintásra bekapcsolja vagy kikapcsolja a wifit a routerben.
-
vitemerius
tag
Létezik olyan zenelejátszó, amelyikben be lehet állítani, hogy egy dalt vagy playlistet mondjuk 3x ismételjen meg, aztán vége a lejátszásnak?
Köszi! -
vitemerius
tag
válasz
mekker #33312 üzenetére
Én ezt használom erre a célra: https://getpocket.com. Szinkronizál telefonnal is.
-
vitemerius
tag
válasz
bencsikgab #33274 üzenetére
Nekem még mindig a kockás füzet.
-
vitemerius
tag
válasz
DrojDtroll #32963 üzenetére
Én ezt ismerem: www.downforeveryoneorjustme.com
-
vitemerius
tag
válasz
smallmer #32914 üzenetére
Én többször is nekifutottam az új operának, de a kezdőlapon kívül semmi olyan nincs benne, amit a chrome ne tudna. Az viszont nagyon pofás. Szerencsére lehet vele chrome-os kiegészítőket használni, így egészen olyan, mint egy chrome egy remek kis kezdőlappal. Ami miatt viszont első böngészőnek nem használom, hogy csak elvileg tud szinkronizálni, de a valóságban az új verziónál ez nem működik.
-
vitemerius
tag
válasz
DrojDtroll #32775 üzenetére
Megpróbáltam, de az a baj, hogy kétrétegű a pdf, s a word képek sorozataként nyitja meg, s így nem tud benne keresni.
-
vitemerius
tag
Van olyan pdf-olvasó, amiben lehet úgy keresni, hogy mondjuk a * az adott szón belüli tetszőleges karaktert jelenti? Azaz pl. ha beírom a keresőjébe, hogy pa*, akkor kiadja a pap, pad, padlás, park stb. szavakat is.
Köszi! -
vitemerius
tag
válasz
pigsty #32014 üzenetére
Wordben van olyan, hogy füzetnyomtatás, azzal lehet így nyomtatni automatikusan. Annyi, hogy ha nem az A4-nek, hanem az A5-nek a fele kell méretként, akkor eleve a5-re állítod a lapméretet, abba szúrod bele az egyes oldalakat (előtte mondjuk átkonvertálod jpg-be), aztán elvágod az A4-es lapokat A5-re, s jöhet a füzetnyomtatás.
-
vitemerius
tag
válasz
V.Stryker #32001 üzenetére
Szerintem egyszerűbb és minőségibb megoldás, ha veszel pár ezresért (akár használtan is) egy usb-s dvb-t tunert, aztán azzal legalább a 4 közszolgálati mellett lesz a 2 kereskedelmi is, illetve időnként egy-két kódolatlan csatorna, pl. szeptember végén a Paramount Channel. A streamekkel az a baj, hogy pont olyankor nem mennek, amikor szeretnél valamit nézni.
-
vitemerius
tag
Tudom, hogy minden képnézegető és képszerkesztő program tud szkennert vezérelni, de tapasztalataitok alapján melyik az a program, ami egész könyvek szkennelésére a legpraktikusabb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Autós topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged