- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- MIUI / HyperOS topik
- Különleges élményre invitál az Apple
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- MagSafe-szerű mágneseket kaphat az Oppo Find X10 széria
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigsty
aktív tag
Na jó...
régóta érdekel.
Hogyan lehet olyan kisméretű könyvecskét nyomtatni, hogy egy A4-es lapra 2x2 elosztásban nyomtatok kétoldalasan, és ezt a program füzetbe rendezi?
Miért, mit??Azt minden PDF nézegető tudja, Printnél az Oldal méretezése 2 oldalt egy lapra kicsinyít, és füzetszerűen tudja rendezni, nyomtatni. De én fél helyett negyedelést akarok. A sima füzet felét.
Egészen pontosan, a BKK(BKV) lapjáról egyenként letölthető PDFben a menetrend, összefűzni még tudok egy db fileba [mivel nem lehet a VolánBusz menetrend tervezőjéhez hasonlót alkotni a weblapon és menteni] , de egy kis fizikai méretű füzetet szeretnék nyomtatni, ami elfér akár zsebbe is, nem akarok Pestiest méretű menetrendet. (Vagy ha aktuális lenne, puskát, kisregényt :p ) Adobe, Foxit ilyen szinten nem tudja (nem találtam a módját), van erre épkézláb megoldás?
Azt tudom, lehet olyat, hogy 1 lapra 4 oldalt kicsinyítek, na de ha azt kétoldalasan nyomtatom, a lap felét ollóval elvágom, aztán a két "csíkot" félbehajtva összetűzöm, össze-vissza lesznek az oldalak, menetrendnél pl az oda-vissza út elcsúszik. Kilegózni és logikázni nekem meg nehéz, hogy úgy fűzzem össze szoftverben az oldalakat, hogy majd kicsiben is egymás után jöjjenek, mikor az egészet összeraktam magamnak.
Remélem érthetően fogalmaztam meg. Elnézést, ha rendkívül ritka, furcsa a kérdésem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman S2 TG DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 8GB Kolink Citadel FSP 500W
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest