- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigsty
aktív tag
Na jó...
régóta érdekel.
Hogyan lehet olyan kisméretű könyvecskét nyomtatni, hogy egy A4-es lapra 2x2 elosztásban nyomtatok kétoldalasan, és ezt a program füzetbe rendezi?
Miért, mit??Azt minden PDF nézegető tudja, Printnél az Oldal méretezése 2 oldalt egy lapra kicsinyít, és füzetszerűen tudja rendezni, nyomtatni. De én fél helyett negyedelést akarok. A sima füzet felét.
Egészen pontosan, a BKK(BKV) lapjáról egyenként letölthető PDFben a menetrend, összefűzni még tudok egy db fileba [mivel nem lehet a VolánBusz menetrend tervezőjéhez hasonlót alkotni a weblapon és menteni] , de egy kis fizikai méretű füzetet szeretnék nyomtatni, ami elfér akár zsebbe is, nem akarok Pestiest méretű menetrendet. (Vagy ha aktuális lenne, puskát, kisregényt :p ) Adobe, Foxit ilyen szinten nem tudja (nem találtam a módját), van erre épkézláb megoldás?
Azt tudom, lehet olyat, hogy 1 lapra 4 oldalt kicsinyítek, na de ha azt kétoldalasan nyomtatom, a lap felét ollóval elvágom, aztán a két "csíkot" félbehajtva összetűzöm, össze-vissza lesznek az oldalak, menetrendnél pl az oda-vissza út elcsúszik. Kilegózni és logikázni nekem meg nehéz, hogy úgy fűzzem össze szoftverben az oldalakat, hogy majd kicsiben is egymás után jöjjenek, mikor az egészet összeraktam magamnak.
Remélem érthetően fogalmaztam meg. Elnézést, ha rendkívül ritka, furcsa a kérdésem.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- Formula-1
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Spórolós topik
- Merevlemez felügyelet SMART (S.M.A.R.T.) segítségével - www.hdsentinel.com
- Nintendo Switch 2
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- AKCIÓ! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo V14 i5-1035G1 számlával és garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest