- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Egy hét múlva érkezik a Honor Magic V5
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vitemerius
tag
válasz
vitemerius #35198 üzenetére
Ja, de te mp3-at szeretnél. Az utólagos átkonvertálás nem játszik?
-
mekker
őstag
válasz
vitemerius #33313 üzenetére
Ezt leszedtem múltkor, de kissé bénácska - lassan tölt be, fárasztó törölgeni egyenként, nem lehet beállítani, hogy x idő után töröljön dolgokat.
-
dances
tag
válasz
vitemerius #33318 üzenetére
A 2010 -es Word ezt nem tudja, és új Office -t most nem telepítek.
Valami más progi direkt erre? -
válasz
vitemerius #32915 üzenetére
Ez fura. Anno pont azt kedveltem benne, hogy egy könnyen konfigurálható reklámszűrő is van benne alapból. Ez elég nagy difi a többihez képest. (Most abba ne menjünk bele, hogy mindenféle kiegészítőt telepítve más böngészőkön is megoldott a dolog)
-
LonGleY
veterán
válasz
vitemerius #32915 üzenetére
Mert még nincs kész ez a része. Még egy főverzió kérdése és lesz szinkronizálás.
-
DrojDtroll
veterán
válasz
vitemerius #32776 üzenetére
ABBYY FineReader-el szerintem tudsz belőle normális Word-ot készíteni.
-
DrojDtroll
veterán
válasz
vitemerius #32774 üzenetére
Office 2013-al megnyitva meg lehet csinálni.
-
válasz
vitemerius #32772 üzenetére
"(szóköz)pa" -ra ha rákeresel, akkor kiadja amiket írtál.
-
Willie
őstag
válasz
vitemerius #32283 üzenetére
Nagyon off, van esetleg arra ötletetek, hogy milyen oldalról érdemes az adott előadók műfaját megnézni? Wikipedia?
-
Willie
őstag
válasz
Köszönöm!
-
válasz
Ha annyiért árulnák a programokat mint a google play-en, akkor sokkal több ember vásárolna.
500-2500Ft-os programokat szó nélkül megveszem, de $30-t ilyen kis programért biztos nem fizetnék. -
Kernel
nagyúr
válasz
vitemerius #32047 üzenetére
Egyszerű, mert ha nyitsz egy Jegyzettömböt, és a távszabályzóval tudsz bele "gépelni" (mintha billentyűzet lenne, nyilak, Enter stb.), akkor használható (HID-kompatibilis). Amellett persze vannak gombok, ami kombinációt ad ki, az már nem jelenik meg a Jegyzettömben.
Egyébként sajnos vannak olyan olyan távirányítók, amit csak a tuner/driver kezel és csak a tuner saját programjához használható, az nem ad ki semmi használhatót.
-
Kernel
nagyúr
válasz
vitemerius #32043 üzenetére
Billentyűparancsokat lehet tetszés szerint. Nekem legalábbis olyan USB-vevős távszabályzóm van, ami billentyűparancsokat ad. (Más kérdés, hogy nem azt használom, hanem taníthatóba átraktam.)
Végül úgy csináltam, hogy bizonyos ütközések miatt a default parancsokat teljesen letiltottam, ami azzal jár, hogy egyenként be kellett adni, a nyilaktól kezdve mindent, de végeredményben működik.
Mint látszik, a számgombokkal tudom vezérelni a színtelítettséget és a fényerőt (vagyis feketeszintet), ami ezáltal kényelmesebb, mint a TV menüjében, a különféle filmekhez folyton átállítgatni.
-
pigsty
aktív tag
válasz
vitemerius #32016 üzenetére
ez sem rossz, igazából az a leggazdaságosabb, ha a standard a4 lap teljes felületét kitöltöd nyomtatnivalóval, meg képet nyomtatni, hát, mégha ha 100%minőségű...hm.
furcsa, azt hittem, könnyű ezt leprogramozni, hogy ilyen kis füzetet csináljon. -
tonyrulez
őstag
válasz
vitemerius #32005 üzenetére
A nyomtatást megtaláltam (igaz ekkor a böhöm Picasa-t nyitja meg), de a háttérkép beállítást még mindig nem látom.
-
Kernel
nagyúr
válasz
vitemerius #31842 üzenetére
Sok szempontból még kevesebb is, nincs például a böngészőnézet, számtalan funkcióval, hanem egyszerűbb, letisztultabb felület van és gyors működés.
Nehéz ezt így elmondani, de valahogy praktikusabb.
-
válasz
vitemerius #31795 üzenetére
szerintem ne akarj vele játszani, rettentően időrabló, esetleg valami nagyon automatizált program jó erre a célra
például ha elmész és egy délután lenyírod a szomszédok füvét, akkor már megkerested a könyv árának a dupláját, de egy délután nem hiszem hogy befejeznéd a könyv szkennelését (feltéve hogy minimum 200 oldalas)
-
válasz
vitemerius #31792 üzenetére
Mármint képként vagy OCR-el felismertetve szövegként?
-
válasz
vitemerius #31792 üzenetére
Nekem amit géphez adtak az tökéletesen bevált.
Cannon (otthon) és Epson (munkahely) -
Kernel
nagyúr
válasz
vitemerius #31742 üzenetére
Hasonlót pedzegettem már én is, egyébként eredetileg nem én vetettem fel a kérdést. Ha rajtam múlik, inkább előveszem a KMPlayert, ami alapból tud három feliratot is, hegeszteni sem kell hozzá.
Ffdshow helyett is végül maradtam a LAV filternél, egyelőre jó az nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OLED monitor topik
- Autós topik
- Synology NAS
- TV antenna és jelerősítés
- Anime filmek és sorozatok
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest